Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metikus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tyúkudvar Kiscsibék 3. hét 2012.05.14 08:23:00
A múltkor arról közöltem nagyon pontos információkat, hogyan kellene szakszerűen táplálni a csibéket hónapról hónapra... hááát... szabónak ugye a gatyája lyukas, tyúkudvar blog írójának meg a csirkéi éheznek néha... na jó, ez inkább vicc, de valahogy egyáltalán nincs…..
metikus 2012.05.14 16:50:49
nagymama elaludtés nem fog felébredninem is tudja hogy meghaltnem is halunk meg grandma fell asleepand will not wake updoes not know it that she's deadwe do not die ..
metikus 2012.02.18 22:33:36
Kiskertészünk nagyon hamar ráérzett a földmíves lét örömeire, imád locsolni, szagolgatni a virágokat, tapicskolni a sárban. Nem megy tökéletesen a dolog, de eddig még egy növényt se tépett ki, pár levél bánta csupán. A locsolási technikája is elég merész, a…..
metikus 2011.05.17 12:56:43
@mangorlo: Nálatok nem szennyezett a levegő az erkély előtt? A miénk a parkolóra néz, nem mernék onnan enni.
Egyszer 10 tő koktél paradicsomot ültettem a kertbe, az tényleg nagyon sok volt, csak az a baj, hogy mind egyszerre érett, kénytelen voltam lecsót főzni belőle. Nagyon okosan kéne azt a 20 tövet ültetni, hogy folyamatosan teremjen, na ha idén megint bejön a koktélom, talán jövőre megpróbálkozom másfajtával is.
Köszönöm a tojásos tippet, majd keresgélek.
Családi találkozó volt Tarjánban, persze első gondolatom az volt, hogy van e a közelben erdő, mert benézhetnénk gomba után. A kellemest a hasznossal összekötve egy laza pár kilométeres túrát is összeállítottunk, főleg hogy meglett a GPS, mely egy szekrény alatt bújt meg. A cél…..