Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shsh

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Munkahelyi terror blog!   Segítséget - véleményt - szeretnék kérni, az alábbi "ügyemmel" kapcsolatban. Én jelenleg GYES mellett dolgozom újra munkáltatómnál, miután lányom betöltötte a 2 éves kort. Anno mikor…..
mannermano Hormonok 2016.01.31 15:04:54
Sziasztok! Tudom, régóta nem írtam, de volt egy kis szünet (megint). Szóval: mivel karácsonykor két hétig zárva volt a bécsi klinika, így úgy döntöttem, hogy januárban fogok neki újult erővel a teendőknek. Felvettem a kapcsolatot a klinikával, és a nőgyógyászommal, és igen sok egyeztetés után a…..
Shsh 2016.02.22 10:52:31
Sorstársak közössége az információk egymás közötti megosztására: www.hoxa.hu/?p1=klub&p2=6670317.

Szófia tök jó, felveszem velük a kapcsolatot szerintem én is. Pároknak szerintem Szlovákia van tök jó áron, és egyedülállóként eddig Dániába (Aarhus Aagard Klinik) gondolkoztam, de most ez komolyan versenyez.

Sok sikert Neked és köszi a blogot!
Komment egy mondathoz: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”. (Kövér László) Három gyerekem van, több tucat főből áll a nagyobb családom három-négy gyerekes kiscsaládokkal, mégse venném a…..
Shsh 2015.12.14 02:21:15
@tiller foch: A gender elmelet, amit szidtok, azt mondja ki, hogy az ugynevezett noies es ferfias szellemi-psziches tulajdonsagokat nem az hatarozza meg, hogy biologiailag ki a no, es ki a ferfi, hanem az hogy tarsadalom mast var egy fiutol mint egy lanytol. Magyarul egy kislany is szeret kisautokkal jatszani, es bizony egy kisfiu is kiprobalja a babazast is, ha nem sulykoljak bele, hogy az neki nem valo, mert lany, vagy mert fiu.