Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slamx

43 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A téma különösen aktuális az Alaptörvény és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény elfogadását követően, mely jogszabályok alapjaiban rengették meg a rendszerváltás óta kialakult önkormányzati felépítést. A kutatás több szempontból is hálás feladat,…..
Amikor szóba került az IMF hitel idő előtti visszafizetése sokan nem látták a dolognak semmi értelmét. Mások előre borítékolták az értelmetlen tett célját: Végre újra plakátokat lehet nyomtatni és írhat a miniszterelnök egy szép levelet minden…..
Már 311 állami vezetőnek jár soron kívüli, ingyenes, kiemelt szintű kórházi ellátás a Honvédkórházban vagy a SOTE-n. (forrás: index.hu ) A külön fürdőszobás, televíziós és légkondicionálóval ellátott szobákhoz természetesen külön személyzet és bármikor, soron…..
Egyre durvább és durvább kommentek születnek abban a történetben, ami szerint egy terhes nő véletlenül lelépett a villamos elé, majd a villamosvezető lefékezett kiszállt és pofonvágta a nőt. A történetben a legdurvább szereplő, nem a terhes nő, nem a villamosvezető, hanem a…..
slamx 2013.06.19 16:42:41
@Quicksilver: A válasz egyszerű. Nem ütünk meg SENKIT sem csak azért mer dühösek vagyunk rá. DE ha már úgy érezzük annyira erősek vagyunk, akkor ne a legkönnyebb ellenfelet válasszuk. (gyereket, nőt, öreget...)
Elcsépelt közhely, hogy napjaink rohanó világában nincs idő semmire. Sajnos igaz. Annyi mindenre kell szakítanunk (gyerek, munka, háztartás, fogyókúra, hobbik stb.), hogy a bennünk működő automatikus rendszereket kapcsoljuk ki. Levegőt még éppen nem felejtettünk el venni, de…..
A gyermekáldás nem mindennapi csoda, bár sajnos nem minden pár életében. A hosszabb vagy rövidebb, várakozással teli időszak, vagy egy véletlen „baleset” után megjelenik a két csík a teszten. Eufórikus érzés (vagy mélységes megbánás, bűntudat, vívódás), és ha…..
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
Vajon kinek áll érdekében ez a sok hó? És honnan van erre pénz? Szerintetek nem gyanús, hogy egyik pillanatban nincs hó, a másikban pedig az egész ország hó alatt van? Szerintetek ki vagy kik állnak a háttérben? Tettük fel a kérdést Facebook oldalunkon ahova számtalan válasz…..
slamx 2012.02.05 16:23:58
Ezt a témát elsősorban lányoknak ajánlom, mert a családjoghoz egy nőnek értenie kell.:-) Ugyanakkor, ha egy férfi foglalkozik ilyesmivel, az meg kuriózumnak számít…:-)Napjainkban egyre inkább előtérbe kerülő problémakör, hiszen a házasságkötések csökkenésével –…..
Felesleges leírni, hogy a héten gyakorlatilag vége lett a magyar demokráciának. Sokan megírták már, volt kb. 22 jó évünk. Szeretném hinni, hogy az Orbán-diktatúra időszaka majd 10 év múlva úgy kerül be a történelemkönyvekbe, mint egy négyéves (vagy remélem rövidebb)…..
slamx 2011.12.18 23:13:06
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Összeállítottam 4 kérdést arról, hogy mennyire mosták át a zemberek józan ítélőképességét, racionális várakozásait a jelenlegi hatalom eddigi cselekedetei, kommunikációja. — Önt egy közúti ellenőrzésen gyorshajtásért helyszíni bírsággal sújtják. Tudomására…..
 Lehet Más a Politika? Egy fenét lehet más. Soha nem hittem, hogy az LMP alapjában más párt lenne, mint a többi. Bár el kell ismernem, azt nem gondoltam volna, hogy Karácsony Gergely ennyire a pofánkba tud hazudni. Hát tud. Nem lépett vissza. És persze megmagyarázza a…..
slamx 2011.11.14 11:28:08
@Brendel Mátyás: Kedves Mátyás, én nem hülyéztelek le, de ha ettől boldogabb vagy, akkor a jó kur*** ******t!:)
Ne köszönd, jó szívvel adtam!:)

A 2/3-ot nem én hoztam össze, majd lebontja aki felépítette.;)
És hiszem, hogy többet jelentene, ha szar1 vagy szar2 közötti választás helyett az érvénytelen szavazatok száma lenne a legmagasabb. Ha egy választáson az az eredmény jönne össze, hogy:
szar1. 10.245 szavazat
szar2. 5.179 szavazat
szar1. 2.811 szavazat
érvénytelen szavazat 21.549

Mert ha azért mert szar1 nagyon szar szar2-re szavazol, szar2 el fogja hinni, hogy Ő nem szar, ha nem gyémánt, ami beragyogja Magyarországot. (Lásd Fidesz 2/3)
Abból talán értenek, ha a szavazók bemennek szavazni és áthúzzák a szavazócédulát és úgy dobják az urnába. Mert az is szavazás.
Ahogy ígértem, a Képviselő lettem és a Beszédet mondtam epizódokkal elindult „alulnézeti” sorozatot folytatom, és időnként beszámolok arról, hogy milyen tapasztalatokat szereztem a helyi közéletben. Most azért jelentkezem, mert képviselői működésem kritikus…..
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
Irány Anglia! Vissza Angliába... 2010.09.03 17:37:00
avagy "EZ AZ EGÉSZ A VÁLTOZÁSRÓL SZÓL"Megint itt....Az otthon töltött idő, természetesen csodálatos volt. Rengeteg szép élmény, boldog nap, jó barát és szívemnek oly kedves személy vett körül.Sajnos nem mindenki hisz az idő kevés volt.Persze egy-két dologra azért…..
Szappanoperák nőképe – ha már a szakirodalmad megvanVálaszd ki azt a szappanoperát vagy sorozatot, amelyet jól ismersz. Ha nincs ilyen, vedd meg DVD-n az egyiket a számtalan közül, vagy kölcsönözz könyvtárból. A legjobb, ha végignézed. Még jobb, ha eredetiben, de ha magyarul…..
A Google végülis elérte a célját a hazai piacon: sikerült olyan módon befolyásolnia azt, hogy mindenkinek valamilyen szinten hozzá kell alkalmazkodnia. Még akkor is, ha nem is konkurens cég.Hiszen a Google hirdetési rendszere, az AdWords - illetve az azt elsősorban jellemző kattintás…..
slamx 2010.08.09 21:36:16
@vzsozso: Ha klikkelésenként kell fizetni, akkor engem ez nem lep meg annyira.
Természetesen nem az a cél ilyenkor, hogy szinte senki se klikkeljen, ha nem sokkal inkább az, hogy lehetőség szerin t a potenciális célközönség klikkeljen!

pl. AdWords-nél az "ingyen" szóval egy csomó klikkelőt be lehet húzni, de ezek többsége "értéktelen" adott konverzió (mondjuk egy hírlevél regisztráció, vásárlás) szempontjából.

Ilyen esetben szerintem totál érthető, hogy a cél nem a minél több klikkelés, ha nem inkább a kevesebb, de "értékes" klikkelés.
szerintem...
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
slamx 2010.08.05 11:47:34
@Mikrobi: Szia Mikrobi!
Épp példálózni akartam egy játékkal, amikor megláttalak a kommentelők között!;))
Üdv! Remélem jól mennek az ország dolgai!;))
A legutóbbi hétvégém igen hosszúra sikeredett...Ha nem hagytam volna hatalmas kupit a szobámban, a család lehet, hogy észre sem vette volna, hogy itt élek velük.Pénteken késő délután hagytam el a házat azzal, hogy majd valószínűleg szombaton jövök haza... végül pedig hétfő…..
Kedves Mindenki!Elnézést, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem.Hogy miért?Rengeteg minden mást csináltam! :)  ....   elsősorban olvastam, filmeket néztem és buliztam!Azzal kezdődött, hogy a gyerekek itthon voltak egy hétig - iskolaszünet miatt. Ebben az országban 5-6…..
slamx 2010.07.05 15:28:10
@primax01:
Közülünk csak Dudu14 aupair-kedett és ő lejjebb le is írta miképpen ment ki.
Nem volt valami nagy ördöngösség.
Lásd itt:
aupairlany.blog.hu/2010/05/18/ahogy_en_csinaltam