Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matya80

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Real Madridnál perifériára szoruló Isco lesz majd a Juventus egyik legfőbb nyári célpontja, s az Öreg Hölgy mintegy 30 millió eurós ajánlattal próbálja majd Torinóba csábítani a spanyol játékost. A támadó középpályás alighanem távozik majd a Bernabéuból, ahol…..
Az AS Roma elleni bajnoki diadalt követően, a Juventusnak az Olasz Kupa elődöntőjében kell helyt állnia, s az Inter testén keresztül vezethet az út a finálé és a címvédés felé. A továbbjutás kérdéséről két mérkőzés dönt, a milánói visszavágó március 3-án kerül majd megrendezésre. A Juventus…..
matya80 2016.01.27 20:45:46
@danimester1: Nem sikerült megúszni
A bajnoki címvédő Juventus a kiesés elől egyre reménytelenebbül menekülő Hellas Verona együttesét fogadva kezdheti az új esztendőt, s egy esetleges győzelemmel tovább nyújthatja azt a nagyszerű sorozatot, amely a zebramezeseket a szégyenteljes tizenkettedikből a negyedik…..
Az év még tartogat néhány megvívandó bajnoki csatát a Juventus számára, s ma este a címvédő Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a csapatra ráadásul rögtön egy városi rangadó vár a Torino ellen.  Massimiliano Allegri gyakorlatilag szinte teljes kerettel…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri lényegében kihirdette kezdőcsapatát a Sevilla elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt. "Szomorú, hogy Lichtsteiner nem áll rendelkezésre, azonban az orvosi stáb további vizsgálatokat kíván végezni." - nyilatkozta Allegri a…..
matya80 2015.09.30 12:27:03
@Apuleius: Értem amit írsz, de bízom benne, hogy nem kezdeti és ezért kerestem a szövegrészt. Ha mégis kezd, nagyon kíváncsi leszek rá, illetve arra is hogy mennyit fog bírni. Allegri megint értelmetlen nagyot kockáztat. Ha 20 perc után cserélni kell abba belegondolni is rossz. Így sincs minimális tisztelet sem felé, legalábbis a szurkolók részéről!
Az átigazolási időszakban már számos klubhoz eladták az újságírók Arturo Vidalt, ám a tegnap szárnyra kapott hír rendkívül valósnak tűnik, és nemrégiben arról tájékoztattak egyes viszonylag megbízható médiaforrások, hogy a Juventus vezetősége elfogadta a Bayern…..