Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hw80

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
téveszmék "A szex mocskos dolog" 2018.09.05 08:25:52
  Pár napja tele volt a net a 21 éves Claire Dalton sztorijával, aki pornót talált vőlegénye telefonján, ezért hét nappal a tervezett esküvő előtt kiadta a srác útját. A mormon egyház kötelékébe tartozó, mélyen vallásos lány családja egyesével felhívta mind a háromszáz meghívott vendéget, s nem…..
Hw80 2018.09.06 09:25:03
$pi$: kivancsiva tettel, mi az az ezernyi vallasi parancs amit nap mint nap meg kell sertenie a keresztenyeknek? es miert kell?

"Hogy mást ne mondjak a tízparancsolatban, ami a keresztények legfontosabb erkölcsi parancsait foglalja össze pontosan le van írva, hogy csak egy isten van, Jehova, más istent imádni, más istenekről szobrot vagy képet csinálni bűn, ezek előtt a szobrok előtt leborulni bűn. Ezt a parancsolatot a keresztények gyakorlatilag minden nap megsértik és mindenféle bonyolult kifogásokat kell kitalálniuk miatta.""

Mivel sertik meg? es mindennap? :)

egyebkent pedig valoban sokszor megsertenek parancsolatokat, de arra torekszenek hogy ne tegyek. Senki nem mondta hogy a kereszteny ember tokeletes, buntelen es tokeletesen betart minden eloirast/szabalyt/utmutatast. Pont az a lenyeg hogy probal ezek szerint elni es ebben sokszor bizony elbukik. akkor mar nem is kereszteny? nem gondolom

"A "pontos" útmutatások meg sem említik a vallásszabadságot, a pedifíliát, az állatkínzást, a családon belüli bántalmazást, az alkoholizmust, a kábítószereket, a környezetvédelmet."

Zsido/kereszteny vallasban termeszetesen nincs vallasszabadsag ahogyan azt ma ertelmezik, nincs is ertelme a dolognak...ha kereszteny/zsido szeretnel lenni, nem lehetsz muszlim vagy buddhista, ez eleg egyertelmu.

A tobbi amit felsoroltal (allatkinzas, csaladon beluli eroszak, kornyezetvedelem) pedig egyenesen kovetkezik a kereszteny ertekrendbol, bibliai utmutatasokbol, temeszetesen nincs minden lehetseges dolog felsorolva tetelesen, hanem elvek vannak amik eleg jo iranymutatasul szolgalnak ha tenyleg joakarattal kovetni kivanja valaki es nem csupan azt keresi hogy hol lehet belekotni es mi nincs benne.

Persze ezeket kitargyalni normalisan nem hiszem hogy lehetseges egy komment szekcioban :) de azert erdekes az eszmecsere. :)
Mészáros Lőrinc volt olyan kedves, hogy szállást adott a rendőröknek...
Hw80 2018.05.08 14:46:36
@VT Man: Kordon es erdeklodes hianyaban elmarad! :D :D
A tuja igazi kerti örökzöld, mondom ezt rögtön kétfajta értelemben, ugyanis egyfelől ténylegesen örökzöld, vagyis az egész évben színes, lombos, így díszítő értéke folyamatos, másfelől pedig olyan örök(zöld) slágere a kerti növényeknek, hogy kis túlzással kertet se találni, ahol ne lenne tuja. Mi…..
Hw80 2018.01.26 10:47:55
@Az én édesanyám nem stróman: Igen sajos ma ez az alap eljaras, legalabbis nalunk a kornyezo utcakban is azzal kezdenek mindig hogy az osszes fat kivagjak (ne kelljen mar kerulgetni a bobcattal...) a vegen meg jon a "gyonyoru' gyep+tuja kombo es maris szep rendezett. lehet automata locsolot telepiteni es kesz a meno trendi kert