Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sallman

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NemGogol Quaestor monstrum 2016.04.19 09:56:23
A Quaestor vezére, Tarsoly Csaba annak örvendezik, hogy vannak liechtensteini, panamai, delaware-i és Virgin-szigeteki offshore cégeik is, ami szintén rengeteg adatot jelent "Noha a Quaestor-ügyben nemrég elkészült vádirat alapján akár 25 év börtönbüntetés is fenyegetheti a Quaestor-vezér Tarsoly…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt blog!   Álláskereső vagyok, másfél év alatt hiába próbáltam elhelyezkedni, semmi eredménye nem volt. Az előző munkahelyem egy határozott idejű munka volt a helyi önkormányzatnál, sajnos valószínűleg a…..
sallman 2016.04.02 19:02:59
@BircaHang Média: Pillanatokon belül 60 leszek. Júniusban lesz 4 éve hogy nincs állásom. 37.5 évem van csak.Senki sem kell ennyi idősen, és ennek legalább 2 oka van. Az egyik az hogy nehezebb megkínálni egy kezdő bérrel, a másik pedig hogy nem lehet hitegetni az előmenetellel. Aki volt multinál mind tudja, a megüresedő jobb pozíciókba (Kivétel nélkül mindig) kívülről hozna embert.Ennek hagyománya és egyéb okai is vannak. Cseszhetem én is. Egy jól működő külföldi céget rúgtak ki alólam, és a kollégáim alól.Rezsiharc van...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Sziasztok,   Húgom sztorija, kicsit felhúztam magam rajta. Okulásképp.   Munkahelyben nem bővelkedő régióban él férjével kislányával.   Középvégzettségű, adminisztratív munkakörben dolgozott pénzügyi…..
sallman 2016.02.27 19:35:36
@tff: "A munkakörtől jellegében eltérő feladatokra utasítani a foglalkoztatottat törvénytelen"
Nagy német multi kis létszámú magyar leánycégénél logisztikai vezető voltam 7 évig. Az ügyvezető, élet halál ura volt.Korlátlanul élvezte a németek bizalmát, ettől vérszemet kapott. 16-17 órát dolgoztam naponta. Szombaton is. A házai átépítésének figyelemmel kísérésétől, a gyermekei külön órára szállításától, a feleség márkás óráinak szervizeltetésén át, az összes személy és tehergépjármű közlekedés igazgatási intézésén túl, a félretankolt (benzin/gázolaj) autók rendszeres javíttatásán át, a pályázati anyagok felvétele, leadása, irodabútorok összeszerelése, megvásárolt agancsok, trófeák németországi kézbesítése, (természetesen az utolsó utáni pillanatban indulva)
Itt bármi bárkivel megtörténhet. időnként célzott rá hogy vannak minőségi cserék is, amikor két diplomás, több nyelvet beszélő emberre váltanak más helyeken. Hogy értsek belőle.
A rezsicsökkentés és a folyamatos multi szivatás miatt a cég kivonult, előtte emberünket kidobták. Az is egy jó történet volt.
sallman 2016.03.03 15:04:08
@Valakiateleprol: Az lehet a baj hogy nem vagyok egy feljelentős fajta. Mint később kiderült számos feljelentés bejelentés érkezett az emberünkre, mind a hivatalok, mind pedig a németek felé. Szerintem a hivatalok semmit sem tettek, mert nem hallottam hírét vizsgálatoknak sem. A németek pedig tudod mit tettek amikor kézhez kapták a levelet amiben befújták az ügyvezető urat? Elmondom neked. Röhögve adták oda a kezébe hogy intézze ezt a dolgot mert ez az Ő asztala. És egy multiról beszélünk. Egy világcégről.
Miután kiderítette ki lehetett a bejelentő, hogy úgy mondjam elintézte a további sorsát. Nyugodtan gondold azt hogy viccelek....
Azt állítja Erdősiné, hogy  1. nem pártmegbízásból cselekedett, 2. a népszavazási kérdéssel a vasárnapi boltzár támogatása a célja. Ezzel kapcsolatban azonban több kérdés is fölmerül. Ha nem pártmegbízásból cselekedett, akkor mivel magyarázza a Fradi Security…..
Létezik vajon, hogy az előfizetés lemondása után már csak papíralapú számlát tud küldeni egy cég, ami addig elektronikusan számlázott? Sosem gondoltam volna, hogy egyszer én is Homár áldozat leszek, de hát mindent el kell kezdeni valamikor.. 2015-ben előfizettem a Telenornál…..
sallman 2016.02.18 19:07:17
@atpijkamo120: valamint a konkurenciához való átigazolás is mesteri volt -)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Az egyik ismerősöm írását szeretném megosztani veletek, ami nagyon jól megfogalmazza azt, hogy milyen igazságtalan is, amikor munkakeresőként mindent megteszünk annak érdekében, hogy…..
sallman 2016.02.17 22:13:54
@Túrós: Több mint 3 éve keresek állást sikertelenül. A napokban én is törlöm az összes közvetítőnél történt regisztrációmat. Ennek semmi értelme. 59 évesen referenciákkal sem találok semmit. Hátrányom:az idegen nyelv ismeretének hiánya. A szakmát jól űztem középvezetőként több mint egy évtizedig. Senkit sem érdekel. Valami másra lehet igény, valami jobbra mint én de sebaj. Az átböngészett álláshirdetések száma meghaladta a 700 ezret. Nem izmozok ezen tovább, mert idő és energiapazarlás,pénzkidobás. Kontra produktív a dolog. Marad a "B" terv.37.5 évem van, hogy miként lesz nyugdíjam azt nem tudom, pedig akkor sem ugattam amikor rendszeresen 17 munkaórás volt a hét minden munkanapja pedig nem arra szerződtem.Ja ezt nem fizették.Nem tervezem hogy a továbbiakban munkából próbáljak megélni.
sallman 2016.02.17 22:45:22
@Sörömpőőr: Köszönöm. Erre holnap rámegyek.
Őrnaszád a Földközi-tengerre: 300 millió euró - Műholdas, repülőgépes és hajós megfigyelőrendszer a Földközi-tengerre: évi 4 milliárd euró - Amikor a csúcstechnikád mutatja az 1000 fős menekülthajót közeledni Olaszországhoz, és fogalmad sincs, mihez kezdj vele: az élmény…..