Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chipi

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burzsuj Svájc a leggazdagabb!? 2011.09.16 08:00:00
Itt egy újabb gazdaglista. A Global Wealth Report szerint a tavalyi évhez hasonlóan a leggazdagabb országok rangsorát most is Svájc vezeti, de ott van a topban az Egyesült Államok, Japán, Dánia és Hollandia. A rossz hír, hogy mi megint a lista végén kullogunk, amíg az egy főre jutó…..
A Lucky Tower kellemesen kretén, pont megfelelő hosszúságú, és még a szemétparasztság azon oldalán van, amikor az ember hajlandó mégegyszer nekifutni. A főhősünk, egy bárgyú képű szőke lovag, aki egy magas torony legfelső szintjéről szeretne lejutni. Emeletenként adva vagyon…..
Chipi 2010.11.11 22:15:45
Mint a képen is látszik, erősen 18 éven felülieknek szól a Road of the Dead. Meglepően jó játék egyébként, főleg ahhoz képest, hogy szimulátor – flashben nem nagyon láttunk ebben a műfajban színvonalasat. Ennek is megvannak a bajai (az irányítás kicsit nehézkes), viszont…..
Chipi 2010.10.16 19:20:43
@Hooshee: 7km-es a szakasz:)
Chipi 2010.10.16 22:26:01
@Hooshee: ha jól emlékszem még vagy 2 rész, meg valami finish, de a brighton után már minden elsőre ment, csak az volt nagyon szemétparaszt. Na meg lehet próbálgatni a többi játékmódot:)
„Hozz el nekem negyven aranytojást, és gazdaggá teszlek” – mondják a játék elején a Gravity Duck főhősének, egy jobb sorsra érdemes kacsának. Azt viszont nem teszik hozzá, hogy „de ebből húszat olyan szemétparaszt pályákon kell összeszedned, hogy a csőröd…..
A mai napon elrajtolt tehát az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open. A tenisz legnagyobb alakjai ezúttal New Yorkban mérhetik össze tudásukat. Szerencsére - ha nem is a kiemeltek között - a főtáblán ott van a mi Szávay Ágink is, aki ezúttal meglepetést okozhat. Ilyen jó…..
Chipi 2010.08.30 23:41:08
A Lightbot első része rövid, aranyos kis szösszenet volt, szerettük, de nem izzadtunk meg a megfejtésekhez. A Lightbot 2.0 ezen változtat gyökeresen, bár a feladat marad a régi: programmodulok egymás után rakosgatásával irányítani robotunkat és megvilágítani a kijelölt…..
Chipi 2010.06.26 09:47:18
@Rittyentett Hőzönbőzön: A helpje pedig írja, elég, ha ráviszed a kurzort a ?-re.
Nagyon nagy elnézést mindenkitől az elmúlt két és fél hónap hallgatásért, és köszönöm mindenkinek a türelmet. Mint látjátok, új blogon folytatjuk a böngészőben játszható (azaz főleg flash-) játékok összegyűjtését. Hogy miért született ez a nem éppen ideális…..
Mi mással kezdhetnénk a blogot, mint a névadó játékkal, amit a Roar Entertainment, vagyis az I. KMK Játékpályázaton is bizonyított, Van fedőnevű drága ember készített. A feladat egyszerű: kabalafiguránkkal, Bombermannel egy űrhajóval kell kerülgetni a munkát jelképező…..
Chipi 2010.06.06 12:11:25
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Chipi 2010.04.01 21:04:49
@mylostgames: Nem túl nehéz pedig:)
Zoli küldte be az Impactust, merthogy ő a játék egyik fejlesztője. Mindig öröm, ha magyar játékot méltathatok itt a blogon, de ezt azért kicsit szidni is fogom. Ugyanis a játék olyan szinten szemétparaszt, hogy ahhoz új jelzőt kellene kitalálni. Ráadásul eleinte nem is tűnik…..
Az Amateur Surgeon eddig is a flashipar legbetegebbjei közé tartozott, de a karácsonyi kiadással egyértelműen az élre ugrott. Amikor a darabokra szakadt szarvast hozzuk rendbe, és az egyik agancsa elveszett, nemes egyszerűséggel egy vállfával pótolhatjuk azt. Az Amateur Surgeon…..
A logikai játékok közül a kedvenceim közé tartoznak az olyan hurokrendezgető játékok, mint a Loops of Zen, az Entangled vagy a Colourshift. A műfajban a Grid volt eddig a mindent vivő favoritom, mert ügyesen megfejelte a játékmenetet egy fényforrással – csak azokat az elemeket…..
A macskás játékok a gyengéim. Az Adventurous Eric viszont nem ezért nyűgözött le. Egy macska egy napját kell végigkövetnünk, sajna, szó szerint, mivel típusát tekintve az általam eléggé utált maze-game, vagyis a "mozgasd az egérkurzort a megadott útvonalon"-fajta. A…..
Chipi 2009.11.18 18:27:48
A Civiballs első részére nem lehetett sok panasz, és szerencsére a másodikra se lehet. A feladat ugyanúgy a golyók megfelelő színű kosárba való juttatása a láncok elvágásával és a pályaelemek ügyes felhasználásával. A játék kicsit változatosabb lett az új elemek…..
Chipi 2009.09.11 21:26:50
A megkezdett sorozatot folytatván jöjjön a következő pár nap összefoglalója: Gyergyóújfalu 2009 augusztus 2. A mai nap elhagytuk a gyergyói-medencét a Bucin nevezetü hegyen keresztül és Parajdra mentünk, a helyi sóbányába. Ami egyébként világviszonylatban is a legjobbak…..
Flashjátékoktól mindenképpen szokatlan, vagy minimum ritka képi és audio élményt nyújt az Andagel. A klasszikus FPS-szerű játék, mely köré egy meglehetősen komplex story is készült, annyira remek grafikával rendelkezik, hogy az ember hajlamos megfeledkezni róla, hogy nem egy…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Chipi 2009.04.22 19:37:54
@pikula: 60 percig remélhetőleg:)
Jön a Karácsony, így az oldalt is aktualizáltam hozzá! Hó még nincs itt sajnos/szerencsére, mindenki döntse el. Én személy szerint kicsit örülnék, ha lenne.Ezúton szeretnék előre is mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni a Baaad Movies csapat nevében...
Chipi 2008.12.24 23:56:03
@Zombieboy5: Hát ez nem jött be :)
Nem variálták agyon a Franticot: kellemes kis űrhajós shoot’em up, amiben örvendetesen magas az egy másodpercre eső disztrojok száma, a pályák végén pedig jön egy nagy főszörny és teleszórja lövedékkel a képernyőt (na jó, van benne némi fejlesztési lehetőség is). A…..
Alig telt el pár nap azóta, hogy egy iraki újságíró cipővel megdobálta George W. Busht, máris flashjáték készült az incidensről. Ez a gyorsaság már sejteti, hogy a Bush’s Boot Camp nem egy nagy dobás (legalábbis nem akkora, mint az iraki újságíróé). A leköszönő…..
Vezessük le a hetet egy egyszerű, de addiktív kockajátékkal, ami a Zilch névre hallgat. Két játékos (vagy egy játékos és a gép) dob hat-hat kockával. Bizonyos kockakombók pontokat érnek (érdemes az első parti előtt megnézni a helpben, hogy mi mennyit, szólóban például csak az…..
Egyik sérült játékos sem épült fel a Linz elleni mérkőzésre az Alba Volán keretében. "Sőt, már az is biztos, hogy Innsbruckban sem játszanak", erről adott tájékoztatást Énekes Lajos edző a délelőtti tréninget követően."Nagyon szeretnénk nyerni, de ez így…..
Kellemes fejtörő a Hexiom, amiről így ír Madarka fedőnevű munkakerülőnk: „A lényeg azonos színű pálcikákat összekötögetni a megadott elemekből, persze nem ennyi az egész, meg van adva, hogy hova pakolhatunk a pályán, sőt néhány nem mozgatható elem is akad. Nekem…..
Ötletes ügyességi játék a Switch, az első pályákon még nem is látszik, hogy mennyire. Adott egy folyamatosan zsugorodó játéktér, aminek a közepéből fekete és fehér golyók özönlenek ki, ezeket kell az egérkurzorral begyűjteni. Mindig csak a kurzorral megegyező színű…..
Melegítsük be az agyunkat ezen a csúnya, őszi hétfőn a Prism: Light the Wayjel. A program az egyik legprofibb logikai játék az utóbbi időben, pedig sok újdonságot nem mutat: fénycsóvákat kell terelgetni benne, illetve prizmákkal megfelelő színűvé alakítva célba juttatni a…..
Chipi 2008.09.02 19:00:54