Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papierusz

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy 2018-ban, 2022-ben is hosszú sorbanállás várja a voksolókat, akik közül sokaknak kell száz kilométereket utazni...
papierusz 2022.01.19 06:51:26
@pityu43: nem hiszem, hogy pont a te kajafutáros borravalódat akarná bármelyik erdélyi, nyugodj meg!
Jelentkezz ki a magyarországi címedről, akkor te is szavazhatsz levélben és elkergetheted minden bajod, sikertelenséged, kudarcod okozóját, Orbánt! Utána minden rendben lesz az életeddel, meglátod!
papierusz 2022.01.19 07:07:32
@pityu43: szerintem helyes!

De miért vagy ilyen dühös? Valami gyermekkori traumád van? Szoptatott anyukád vagy tápszeres voltál?
papierusz 2022.01.19 11:35:23
@CSOKKI MÁLNA: Pityu43 nagyon beindult, már nicket is lop. Istenem, hogy lehet minden ellenzéki szavazó ennyire kretén, mint ez a szerencsétlen!
Erwin Rommel a második világháború egyik legtehetségesebb katonai vezetője volt és a német hadsereg talán legkiválóbb tábornoka. A legfiatalabban kapta meg a legmagasabb német katonai rendfokozatot és lett tábornagy (generalfeldmarschall) Hírnevét az Afrika Korps élén szerezte (mint a hírhedt…..
  Mint ha pásztortűz ég őszi éjszakákon,  Messziről lobogva tenger pusztaságon:                                     Arany J. Toldi Előének Magyar élelmiszeripar képe úgy lobog föl nékem majd 40 év messzeségben. Üdvözlöm a tisztelt blog olvasókat. Zsebők Zsigmond barátom lehetőséget adott,…..
papierusz 2021.06.30 08:23:08
@Walter_Dornberger: Mezőgép-Agrikon, Kenya, külföld export, import. És utána "kiderült, hogy a magyar feldolgozó ipar nagyon visszaesett." Vajon miért? Nyilván a "dollárt mindenáron" elv okozta ezt. Amikor csak az volt a cél, hogy konvertibilis valutát termeljen az ország, nem volt kérdés, hogy 3-4-szer többe kerül az országnak forintban a bekerülés. Termelt mindenki, mentek a háztájik, 1 ha háztájiból egy nyáron kiárulták egy Lada árát. Mindenki fogott a dolgon, kivéve az állam, azaz végsősoron bukott mindenki a felfújt élelmiszeriparunkon. Meg hát már a 80-as évek végén el is kezdődött az ócsítás, hogy a megfelelő pillanatban el lehessen külföldre kótyavetyélni azt is, ami megmaradt.
A budapesti Erzsébet-híd a főváros Dunára épült közúti hídjai közül a negyedik volt. (Volt még egy vasúti híd is, azonban az vasúti forgalmon kívül mást nem bonyolított le) Építését 1901-ben kezdték meg és két év múlva már át is adták a forgalomnak. A most következő cikkben a híd rövid történetét…..
Kedves Life Advisor! A barátnőm (28) és én (30) három éve ismerkedtünk meg és körülbelül 2 éve együtt és élünk. A levelem lényege röviden és tömören : megcsalt, koronavírusos lett és nekem is átadta. Félrelépett az egyik munkatársával. Elmondása szerint háromszor szexeltek és "csak" ez a pasi volt,…..
papierusz 2021.02.19 16:33:09
go
Jó kis Csopy volt pedig még egyszer, olyan ígéretesen indult (akárcsak ez a blog úgy 12 éve), csak hát... szar lett (akárcsak ez a blog úgy 12 éve), ellepték a 0 teljesítményért kedvezményes ingyenlakást követelő, egymásra rálicitálni próbáló népségek, és ez lett belőle. Nos, kedves, "G*ci drága…..
papierusz 2020.12.30 18:10:20
A koronajárvány kapcsán naponta hallunk a lélegeztetőgépekről: hány készülékkel rendelkeznek a kórházak, hány érkezik, hányan vannak jelenleg gépi lélegeztetésen, milyen új gépet fejlesztenek, stb. Az egyik legnagyobb félelem a COVID-dal kapcsolatban talán az, hogy az ember gépre kerül - főként,…..
papierusz 2020.11.21 17:36:54
@_Wasp_: olvastad, amit ìrtam? Idézem: "sarkítva"
papierusz 2020.11.21 21:40:40
@_Wasp_: oké. Innentől valaki mást fárassz bogaram, na pápá!
1917. Hatalmas bombakráter az első világháborúban a belgiumi Ypres-nél..
papierusz 2020.10.26 11:04:45
@bioLarzen: hogy három irányba lehessen könnyebben önteni belőle?
1977-ben a mai napon szállt fel először a figura, Magyaroroszág mellett például Amerikában is, végül 90 országig repült!     1977. szeptember 23-án mutatták be Kockásfülű nyúl mesesorozat első epizódját a Magyar Televízióban, és a füleivel szállni is tudó nyuszi rögtön meghódította a gyerekek…..
A most következő cikkben az aradi vértanúk kivégzésének évfordulója alkalmából bemutatjuk a 13 kivégzett katonatiszt utolsó óráit. ..
Nagy-Britannia, 1916. Tizenegy éves fiúcska görnyed kipirult arccal fehér papírosa fölé, miután a tanító úr felszólította, hogy írjon tetszőleges fogalmazást, amiről csak akar. Az első mondat így kezdődik: „Felnőtt koromban állami ítélet-végrehajtó szeretnék lenni…” E kisfiút Albert Pierrepointnak…..
papierusz 2020.10.04 18:58:32
@LebensraumamOsten: kend igen gonosz.
Annyira sokkoló napokon mentünk keresztül, hogy akár egy kitalált történet is lehetne. Bár az lenne.....
papierusz 2020.09.25 16:39:12
A huszonkilencedik születésnapomat lehangoltan töltöttem: Utolsó 12 hónap húszasnak lenni, vége a húszon éveimnek, nem vagyok már fiatal. Konkrétan ez volt az első év, amit nem a barátaimmal ünnepeltem meg, mert, hogy minek is. Aztán jött a harminc, és évtized elején lenni megint visszazökkentett…..
papierusz 2020.08.07 19:23:59
@Yumurdzsak: hagyjad, a kritikát nem tűri az egója. Házasság szétzúzó.
Az olvasóink már kívülről fújják, hogy a jelenleg zajló koronavírus-járvány az elsők között vágta földhöz, sőt, nullázta le az élőzenét. A kötelező távolságtartás bevezetése mellett teljesen ellehetetlenültek a koncertek, fesztiválok, illetve minden olyan esemény, ahol sok ember gyűlik össze egy…..
Kedves Mindenki! Eddig se volt kérdés, de most talán már mások is elhiszik nekünk: az egész világ- és nemzetgazdaság egy hatalmas lufi, ahol Münchhausenként a saját hajánál fogva próbálja magát mindenki kiemelni a mocsárból (és felszínen tartani), eközben felesleges mesterségek pénzelését öncélú,…..
papierusz 2020.03.18 21:15:43
@Mitya Ivanov: szégyellem, de egyetértek. De engem még jobban idegesítenek talján barátaink, akik nem tanultak semmit a középkor vesztegzárjaiból, és most közös énekkel adják tudtunkra, mennyire dolcse a víta. Vagy az édes sebhelyespofijú digó ápolónő, aki cuki és természetesen egy haladó ellenzéki - pulitzeri értelemben vett-újságíró sem azért írt róla, mert telerittyózná a pofiját nyányóval, á, dehogy. Olaszoknak megköszönhetjük még, hogy az általuk alkalmazott rabszolgahad msot rajtunk keresztül dzsavel haza, itt-ott elcsepegtetve egy kis ezt-azt.
Énekelek Neked, Gyurka. Dühödten dalolom bele a képedbe, hogy: „A jövő előttünk romokban hever, és ha nem akarjuk, nem jön el…” De ez így túl egyszerű, túlontúl gyáva megoldás lenne. Nem sétálok bele egy kilátástalan pillanat hatása alatt a jéghideg Dunába, mint tette azt a férfi, aki képtelen volt…..
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
papierusz 2019.05.12 14:57:29
Indul a szocialisták rendezte főpolgármesteri előválasztási bohózat! És Indul Karácsony Gergely, korábbi MSZP-P-s miniszterelnök-jelölt, zuglói polgármester. Hát izgultunk rendesen, Karácsony Gergely indulását sokáig lebegtették. Fene tudja miért. Kérette magát, vagy esetleg erre is csak hagyta…..
papierusz 2019.01.06 09:07:01
@vajdasagi: Budapesten arányaiban több a művelt ember. Oké. Dobjál már erről egy forrást komám!
A Metallica 100 000 dollárt adományozott két szervezetnek, amelyek a kaliforniai tűzvész miatt kitelepített embereknek segítenek.  A metalbandán kívül más sztárok, köztük zenészek is hasonlóan jártak el...
Azt mondják, hogy megfelelő felkészültséggel egy csimpánzt is meg lehet tanítani a jelbeszédre. Persze azt nem teszik hozzá, hogy az ilyesfajta feladathoz olyan előképzettség dívik, ami feltételez egyfajta hozzáértést és az sem hátrány, ha a csimpánz megfelelően intelligens. Ugyanígy vagyok mai…..
papierusz 2018.11.21 12:20:20
Mit kellene változtatni, ha Szeged lenne Magyarország új fővárosa? Ezt járja körül a sorozat következő része...
papierusz 2018.11.19 19:11:42
@Killary Fucking Clingon: az első pontot támogatom, rohadt sok itt a bolsevik
Csehország első számú exportcikke, Eva Herzigová szupermodell ismét bugyira vetkőzött. Ezúttal a Yamamay kampányában láthatjuk viszont a cseh modellt, aki tagadhatatlanul jól néz ki, de mégsem tudja überelni az 1994-es Hello Boys!-os divatanyagát. Ami annyira merészre és figyelemfelkeltőre…..
papierusz 2018.11.15 10:12:28
@maxval balcán bircaman: édesanyád, csak kiadott Magyarországra gondozásba, nem? :)
Mélyen tisztelt publikum, ezennel belevágunk a döntőbe, bár nekem a múltkori adás óta eltelt idő még nem biztos, hogy elegendő volt Kertész Géza kiesésének feldolgozásához. ( NOT) Tenya már most tréneli a csaját a gondolathoz, hogy rendkívül testvériesen 7 misi-3 misi…..
Szermusztok! Blogger-szerkesztő haverünk úgy egy éve keresett meg bennünket, hogy az egyik legnagyobb magyar internetes újság számára (nincs másik) van-e kedvünk nyilatkozni a régi szép időkről, meg hogy úgy mi van velünk. Volt - bár Józsi lusta, és annyira boldog és sikeres, hogy nincs ideje…..
papierusz 2018.10.30 11:01:29
@Krisi: Most szegény Boggiee, vagy hogy írják futott rá a rollerre a kutyájával együtt. RIP Palkó, halál a kutyatartó kutyásokra!
Jó napokat!..
papierusz 2018.10.22 09:19:49
@necrophil collins: ilyen van?