Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a fidesz csak lopni tud

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csillagos étteremben az egyik fogás egy magányos cukorborsó volt a tányéron, a séf üdvözletével érkezett.  A Michelin-ellenőr kitette Twitterre, a következő megjegyzéssel: 'Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak'! It came "with the chef's compliments". It was a single…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.07 18:39:33
@világevő:

Erről van szó.
Üdvözlöm Önöket!   Megpróbálom röviden leírni a történéseket,ami miatt felkerestem Önöket.A férjem elbocsátása miatt írok.   A férjem török állampolgár.4 éve vagyunk házasok.Magyarorszàgon élünk.Az egyetemet Törökországban végezte el,majd friss angol tanári…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.07 14:30:03
@nyíregyházi betti:

"A cselédtörvény értelmében bármikor az utcára tehetnek 59 évesen."

Fordítsuk le a valóságra: fideSS-törvény
Lehet örülni, ezt akartátok.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.07 17:04:40
@élhetetlen:

Ha megpróbálnál nem mellébeszélni, akkor felfognád, ez orbánisztán, magyar ünnepekkel, magyar törvényekkel. Baromira nem érdekel a török, muzulmán, piréz meg egyéb baromság.
Ki kéne nőni ebből a buta szemléletből, hogy mindent a külföldi határoz meg. Ezért tartunk itt, mert a hozzátok hasonló ahelyett, hogy kinyitná az itt baromi nagy pofáját a munkahelyén is, inkább nyusziként aláír, mert jaj mi lesz a főnökkel, ha nem írom neki alá.
Én leszarom a főnököket, nekem semmit nem jelent a titulusa, nem egyszer akartak már kirúgni, szóval ne nekem nyafizz, hanem annak aki rinyál.

A másik, ha egy akármilyen náció elvárja, hogy ha turista vagyok nála akkor betartsam a hülye szabályait, akkor magyarországi munkavállalóként a külföldi is tartsa be a hazai szabályokat.
Gondolj majd erre, amikor a szír barátaid vernek pofán a saját városodban, utcádban mert nem úgy viselkedsz ahogy ők szeretnék.
B1 BLOGCSALÁD Hova tűnt a geci? 2015.10.06 17:15:02
Mostanában gyakran jut eszembe Lucus. Biztosan emlékeznek Mrozek hősére, Lucusra, Az utolsó huszár című novellából. Lucusra, mindenki nagyon büszke, nem akármilyen bátorságról tesz tanúbizonyságot. Lucus megrögzött WC-firkáló: betér a nyilvános árnyékszékbe. Gondosan…..
Először volt negatív kutyás élményben részünk egy kutyabarát helyen, ráadásul a vendégek jóvoltából. Ha egy étterem ajtaján látod a kutyabarát jelzést, de te irtózol a kutyáktól, minek mész be? Az eset nem volt rémes, de szerintem érthetetlen és kissé bántó is.…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.06 18:05:36
@Lángharcos:

Az élet kegyetlen. Ha ennyit nem bír ki akkor költözzön a sivatagba. Mostanában éppen kiürül, ott nem lesz gond a kutyával.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.06 18:17:06
@Lángharcos:

Mint minden, ez is kétirányú.
Ha elvárja, hogy tolerálják a kutyáját, akkor tolerálja ha van olyan aki nem szereti.
Ez ennyire egyszerű. Ha nem megy neki, akkor meg ne pampogjon feleslegesen.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.06 19:11:51
@hsz77:

Mi a bunkóság abban, hogy arrébb ültek?
Nem ismerjük a teljes sztorit, csak az egyik fél előadásában.

"Audiatur et altera pars"

Ez ennyire egyszerű.

Láttam Egonban a kajálda ajtajába álló és nyélgázt húzó motorost. Ennek alapján lehet azt mondani, hogy paraszt volt, de ismerve azt, hogy előtte a pincér milyen bunkó volt velük, egyetértettem a megoldással.

Egy sztori akkor ítélhető meg hitelesen, ha ismerem mindkét fél véleményét, a tapsikolást, a helyeslést csak az egyik félnek meghagyom másnak.
Az okoseszközök lehetőségeinek felhasználása a tanulásban és önképzésben, a konvertálható, a tényanyagok helyett a bármilyen helyzetben hasznosítható tudás megszerzése: ezekre a kulcskompetenciákra van szüksége a sikeres embereknek. Ezekben egyetértettek a Kutatók…..
Egyre elképesztőbb kijelentéseket tesznek magyar kormányzati tisztségviselők a menekültügy kapcsán, de ami viszi a pálmát, hogy most már lényegében a nemzetközi baloldal nyakába varrják mindazt, amit a világban migrációs válságnak szokás hívni. Lázár Jánostól Rogán…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.05 17:21:53
@N. Barbie:

Gyurcsányra egy csillárt és egy medencét tudtatok ráverni, de azt sem sikerült bizonyítani.

A csúti génselejtes hányadék milliárdok fölött rendelkezik úgy, hogy elszámolni a töredékével nem tud. Asszonyka gyed-gyes- ötgyerek mellett olyan vagyonokat halmozott fel, amiktől a hozzád hasonló seggfej beájulna ha csak a töredékét is megkapná.

FideSSjobbik az agyhalott barmok serege.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.05 18:26:21
@N. Barbie:

Agyhalottkám, mint mondtam az egyikre nem tudtatok tíz év alatt rábizonyítani semmit, a másik egy normális ügyész mellett már rég a sitten lenne, max. ott nyalhatnád a seggét.
A stílusom olyan amit felfogtok, agyhalott fideszbarmoknak még ez is túl irodalmi, láthatóan ki is borulsz tőle és a jó anyád jut egyből eszedbe a féreg fideSSjobbikos tahókról.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.05 18:27:02
@♔bаtyu♔:

Értelmi képességeidet ismerve nem meglepő, hogy jelen szituációban a kerítésről a saját putrid jut eszedbe.
Ki ne szeretne olyan gázkészüléket ami 20-30%-kal csökkenté a gázszámlát? Ki ne szeretné védeni a környezetet? Ez a célja az új rendeletnek ami 2016.06.01.-től tiltja a hagyományos kazánok felszerelését és forgalmazását. Mivel az új technológia nem olcsó, a téma fontos,…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.05 15:28:18
@Kopi3.14:

Összehozlak a gázszerelőmmel és lejátsszátok. Szerinte kel. Szerinted nem.
1-1

Ha ez megnyugtat, neki sem hiszek jobban mint neked, és mivel még nem tartok a cserénél így nem mentem utána a kérdésnek így azt írtam amit mondott.
De ugye nincs harag?
a fidesz csak lopni tud 2015.10.05 15:29:42
@a fidesz csak lopni tud:

... kell ... (mielőtt valami agyhalott beleköt)
  Sokan álmodoznak, sőt inkább ábrándoznak a rivaldafényről, és nagy sztárok melletti top testőri munkáról. Hosszú  és rögös út vezet a mesés jövedelmet biztosító szerződésig, - következésképpen csak nagyon kevesek képesek  odáig eljutni. Igazi nemzetközi karrier…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.05 09:32:19
a fidesz csak lopni tud 2015.10.05 09:32:57
  Amatőr bunyós mentette meg egy hallgatói csoport életét az Umpqua Városi Főiskola-i lövöldözésben.   Chris Mintz, az oregoni mészárlás hőse egy egész teremnyi hallgató életét mentette meg azzal csütörtökön, hogy feltartóztatta a támadót. Mintzről most kiderült,…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.04 19:19:23
@Éhes ló:

"A sünök és hétpróbás vezéreik még véletlenüól sem a NOGO zónákat uraló cigány, moszlim és nigger gangek felszámolásán ügyködnek, a törvénytisztelő többség és vagyona védelmében,"

A sünök jelenleg a hétpróbás csúti ganédat védik a magyar nép helyett. Azt meg kell hagyni mindezt elég jó hatékonysággal teszik, lelövik a saját társukat akció közben, lazán legyűrnek egy Jedi lovagot is.
Simán megszállják vagy százan a házát egy trottyos svábnak aki lopja a gázt és a gyerekei előtt verik vasba.
Igazi hősök.
A hírek szerint az osztrákok egyre kevésbé örülnek annak, hogy a családi pótlékként kifizetett pénzek egyre nagyobb része jut külföldre (egyébként Magyarország viszi a prímet). Emellett a heti blogajánlóban szó lesz még a recepciós munka előnyeiről és hátrányairól,…..
Lumens Csokifaló rabszolgatartók 2015.10.03 09:44:42
Egy hétfőn, Kaliforniában beadott kereset szerint a világ legnagyobb csokoládékészítőinek egyes képviselői közvetve bár, de tudatosan alkalmaznak afrikai gyermekmunkásokat. A vádlottak A pennsylvaniai Milton Hershey School egyike a világ legvagyonosabb oktatási központjainak. Az…..
Sorra lépnek le Magyarországról azok, akiknek van Nyugat-Európában használható tudása: a hazai hiányszakmák listája sajnálatos módon hónapról hónapra csak bővül. Folyamatosan vándorolnak ki az orvosaink, az informatikusaink és a mérnökeink. Újabban nincs már elég hentes,…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.03 10:00:46
@chrisred:

Nem igazán ül a példád, mert a magyar orvos ugyan gyengébb gépet és kevesebb fizetést kap, de a két fizetés közötti különbséget kitermeli a maszek praxisban, ahol ingyen és bérmentve használja az állam által biztosított gyenge, de ingyenes gépet. És szarik mindenre. Orvosok közül az megy ki, aki nem fér hozzá az állami erőforrásokhoz.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.03 10:10:02
@Exploiter:

Ez a kérdés egy kicsit messzebb vezet. Régi, azaz idős mérnök meg tudja oldani a gondjait, van agya, hogy kitaláljon új dolgokat, és abból pénzt csináljon.
Ugyanez egy új mérnökre nem igaz, mert a diploma mellé a frissen kikerült állománynak jó ha 5 %-a tud tudást is felmutatni, a maradéknak fizetési igénye, autó, laptop, telefon, iroda és beosztotti igénye van lehetőleg egy olyan cégnél ahol nem kell új dolgokat kitalálni csak az addigi régi fejlesztések gyártását koordinálni.
Kapok olyan melókat, amiket friss mérnökök "fostak" ki magukból, és nekem kell használhatóvá és működőképessé, eladhatóvá tenni. Durva hasonlat, de sajnos egy 80-as években végzett műszerész többet ér mint egy mai friss mérnök. Mindig elgondolkozok, hogy vajon Gregus prof mit szólt volna, ha 100 millivoltot 5 voltos méréshatárban mérek, és azt mondom, hogy más nem tud mérni azért pontatlan a berendezés.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.03 10:11:38
@Ad Dio:

A végeredmény ugyanaz. Nem kell megvennie a gépet, hanem áron alul használja a másét.
Hát én ezt nem hiszem el! Az Orbán gonosz rendőrsége őrizetbe vette, és kézivezérelt bírósága előzetes letartóztatásba helyezte mindannyiunk kedvencét, Lakodalmas Lajos művész urat. Valami piti százmillió körüli áram- víz- és gázlopás lehet a háttérben, legalábbis ezek…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.02 16:44:25
@♔bаtyu♔:

A jelen folyamatok már azt mutatják, mindenki repül aki veszélyes a csúti genetikus selejt svájci bankszámlájára. Kezdték a gecizővel, aztán szép lassan rendeződik át a közvetlen haszonélvezői kör, repkednek kifelé a biztosnak hitt fideSS potentátok.
Most még te is igazhitű nyaloncnak tartod magad, de bármikor sorra kerülhetsz. Ez az, amit a Lajos féle ügyből az egyszerű, negatív IQ-s fidesznyaloncok nem fognak fel. Én szarok rá, meg rád is, a te pofád fog landolni a flaszteren, neked fog fájni.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.02 18:58:27
@grafoguru:

Cirkusz kell a népnek.

A Questor vezérnek a nevéről sem hallott senki, lövése nincs a népnek, hogy ki az. Most kaptak egy olyat akit meg tudnak személyesíteni, oszt ezen rugózik a sok birka ahelyett, hogy orbánt zavarná el, aki állami segédlettel nagyságrendekkel többet lopott mint Lajcsi.
A londoni albérleti árakról sok rémtörténet kering, ám olyat, mint amiről ma beszámolunk, még nem nagyon láttunk. Nem csoda, hogy a történet főszereplőjét is sokkolta... A 23 éves Alex Lomax a délnyugat-londoni Claphambe ment szobát nézni magának. Az 500 fontos havi bérleti…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.02 08:28:06
a fidesz csak lopni tud 2015.10.02 12:02:53
@Kicsivagyokszekrealloken:

Nem véletlenül birka, Bulgáriába disszidált. Még az égtájakat sem fogja fel, hogy merre kell menni.
Feltehetően fékhiba miatt tarolt le ma kora délután egy várakozókkal teli buszmegállót a török fővárosban egy Mercedes Conecto G. A balesetet szenvedett busztípusból több mint száz közlekedik Budapesten is. Súlyos baleset történt csütörtök kora délután Ankara…..
  Egy Jon Hendren nevű ismert komikus úgy megszívatta a HLN nevű csatorna fogalmatlan riporternőjét, hogy le a kalappal előtte. A riport Edward Snowdenről szólt, pontosabban arról, hogy Snowden immáron a Twitteren is aktív, és amikor ezt bejelentette, pillanatok alatt 99 000…..
Őszintén meg vagyok döbbenve. Úgy néz ki ugyanis, hogy Szita Bence gyilkosa, Bogdán József az osztálytársam volt egy évig. Két megjegyzés kívánkozik ide. - Egy kommentben felhívták a figyelmemet arra, hogy az életkor alapján a gyilkos Bogdán nem lehetett mégsem az osztálytársam, mert 53 éves, az…..
Az elmúlt hét vitathatatlanul vezető híre az volt, hogy Lagzi Lajcsi áramot lopott több tízmilliós értékben. Még a migráció körüli felhajtást is elhomályosította egy kis időre a sztori, és a láncra vert lagzizenész képe címlapos lett az összes vezető napilapnál. Aztán…..
a fidesz csak lopni tud 2015.10.01 17:35:15
@nagybalfasz:

Ismét csak a saját írásodat tudom idézni, ami szöges ellentétben áll azzal amit most vallasz:

"Ugye nem azt akarod mondani, hogy egy ekkora állítólagos csalásnál, (áram, gáz) utólag rakosgattak mágneseket, kerültek meg gázórákat, villanyórákat?
Mert ez még viccnek is gyenge. "

Itt biza már eleve úgy állítod be, hogy Lajosunk már az építésnél is felkészült a lopásra. Ez sajna üti azt, hogy várjuk meg az ügy végét és utána ítéljünk. Valóban páran itt azt valljuk, hogy elsőként bizonyítás, utána ítélés, de a mondataid alapján nem te vagy az aki ezt vallja, csak utólag próbálod beállítani magad úgy, hogy te is ezt preferálod.Tetszik, nem tetszik, amit írtál az pont ezt üti, nem tehetek róla, hogy ez neked kellemetlen. Ez van, az élet kegyetlen. Legközelebb gondolkodj mielőtt marhaságokat firkálsz.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.01 17:36:44
@a fidesz csak lopni tud:

nagybalfék, ez a nézőnevűnek szólt, itt most valóban félrenyomtam, de nagy különbség nincs, ugyanazt a marhaságot szajkózod te is.
a fidesz csak lopni tud 2015.10.01 17:37:42
@csak egy néző:

Fentebb idézve a valós véleményed. Nagy gáz, de nem azt tükrözi amit most hazudsz.
A Fidesz erőszakossága és korrupciója nem ismer határokat a média világában sem. Új TV-adókról pletykálnak, új honlapokat indítanak, új újságokat gründolnak. És ezt mind-mind a mi pénzünkből, az adófizetők pénzéből. Mert ma a piac, a túlélésre berendezkedett piac nem…..
Az őszi nagytakarításnál érdemes a hűtőszekrényt is kitisztítani - és nem csak azért, hogy eltüntessük a kellemetlen szagokat.A háztartási berendezések közül általában a hűtők és a fagyasztószekrények fogyasztják a legtöbb energiát. Évente egyszer érdemes leolvasztani…..
Tovább működik a Párisi Udvarban a Krskó Tibor, Csetényi Csaba páros által tulajdonolt trafik. Ez az egyik utolsó üzlet az épületben, ahonnan nemrég a legendás Jégbüfének is mennie kellett.  A Párisi Udvar már régóta nagyrészt üresen áll a Ferenciek terén. (Illetve a…..
a fidesz csak lopni tud 2015.09.16 05:46:03
@Online Távmunkás:

A kommunizmus nem a jégbüfé, hanem a génselejtes csúti gané, akit te is meg a többi agyhalott megszavaztatok.
Egy-egy beszédnek sose szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nagyon úgy fest, hogy Orbán tegnap igen komolyat alkotott a TV2-nek adott interjúban. Rég volt ennyire jó formában és egészen elképesztő hatékonysággal, rég látott kevés csúsztatással és hazugsággal…..
a fidesz csak lopni tud 2015.09.15 19:21:00
@Voznyák Pista:

Ugyanezeket a 60 fölötti megvezetett szerencsétleneket látod a fideSSjobbik rendezvényeken is. Azoknál is éhen hal a fodrász.
a fidesz csak lopni tud 2015.09.15 19:26:02
@pirineni:

A keményfejű stimmel, az eszes már erősen kérdéses. Ha nem lenn annyi hozzá hasonlóan seggbuta ember az országban aki megszavazza, akkor egy ügyvédi irodában még a levelek postára adásának komoly procedúráját is csak komoly protekcióval kapná meg.
Abszurd elemekkel tarkított sztori következik egy tíz perces zuhanyzástól kinyúvadt vízálló óráról. A gazdája, Gergő vagy valami zen-budhista vagy valami régivágású úriember, különben biztosan nem tudott volna egyetlen káromkodás nélkül befejezni egy…..
          Azt írja a Vecernji List, hogy a szerbek ugyan nyecsemót nem fognak presszionálni, hogy Srbija édes zemljijén uzsivoljanak. Ha egy migrancki átkrosszovaja a madarski granicét, akkor azt a migranckit nem fogjak a madarski cimborák visszavratitizni Srbijába, az nem a…..
a fidesz csak lopni tud 2015.09.15 17:01:10
@­DezInf:

"Persze vannak akiknek célja, hogy az országot bevándorlókkal elárasztott káoszba tereljék, így a megfogalmazott egyszerű céllal se értenek egyet.
Ezekkel a hazaárulókkal nem szabad foglalkozni, azon kívül, hogy lépten nyomon elmagyarázod minden éppeszű embernek, hogy bolond hazaáruló tetvekkel állnak szemben. "

A baj az, hogy a csak szerinted épeszű emberek 2014-ben újraválasztották azt a hazaáruló tetűt aki ezt mostanában vezényli, és még elmagyarázni sem lehet nekik, hogy mit tettek.