Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagymester birs

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs éveken át vihogott a tinikkel, meg a tiniken, kikacsintott és megértett, sőt erkölcsi tanulságot vont le. Ő volt Mónika azok számára, akiket az igazi túlságosan emlékeztetett a poszterrel takart ajtó túloldalán tanulásról, drogokról meg szexuális szabadosságról morgó…..
nagymester birs 2008.12.05 13:25:17
"Vissza kell mennünk!" - mondta a szakállas főszereplő kedden este a Lost harmadik évadának zárójelenetében, és a tátott szájjal bámuló tévénézővel megfordult az Ikeás ülőgarnitúra menten, kiömlött a sör, szőnyegen a popkorn. Ilyen egy jó cliffhanger, azaz…..
A Homár könnyen röhög az online boltokon, amikor az ország vezető bankja rengeteg, általában ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársának sincs fogalma mit miért csinál, illetve ha nem csinál, kihez miért hova kellene fordulni. István bankkártyáit elkavarta az OTP, de nem is ez a…..
nagymester birs 2008.02.23 11:16:12
1. mi az, hogy a pénztáros tájékoztotott, hogy a kártyád csak januárig érvényes? akkor gondolom csak addig volt érvényes, az pedig rá van írva (az enyémre legalábbis). énis megszoktam nézni, hogy mikor jár le és azután nem próbálok meg vele vásárolni, hanem már előtte felveszem a bankkal a kapcsolatot, hogy mikor lesz kész az új kártyám (és azt mikor szándékoznak kiküldeni), mert pont az ilyen "elkeveredést" megelőzve inkább bemegyek érte (jó, megértem ha nincs időd, de látod mi lesz a vége).
2. sokan feltették a kérdést, hogy manapság, hogyan lehet valaki még OTP-s.
akkor én leírom, hogy "hogyan vagyok még mindig" OTP-s. 24éves diák vagyok (fehérváron lakom, veszprémben tanulok) és az indokom rohadtul egyszerű: messze az OTP-nek van a legtöbb ATM-je.
sima péntek este, összejövünk haverokkal megyünk sörözni... pl most télen a hideg miatt igazán kellemetlen volt, amikor egyik barátom megszólalt, hogy kellene kivennie pénzt (k&h) cirka fél órát kellett sétálni a legközebbi k&h ATM-hez. amíg odaértünk 3 OTP ATM mellett mentünk el.
azért is lényeges a sok ATM, mert diákként nem vagyok tele, gyakran fogy el a pénzem. kb 2-3 naponta mindig kell kivennem pénzt. az meg nem megoldás nálam, ha egyben veszek ki sokat, mert ha tudom, hogy van nálam akkor sokkal gyorsabban költöm. pl buliban: óóó hát van még nálam egy kétezres iszok még akkor két sört... igen.
suliban ugyan ez a helyzet: hirtelen kell pénz ezt-azt befizetni, vagy valakinek pont ottvan egy drága könyve, akkor azt gyorsan lekell fénymásolni stb. gyorsan kell pénz, otp atm van a közelben kettő. és nemkell félórákat sétálgatni egy másikhoz.

félreértés ne essék, nem akarom védeni az opt-t. nekem még nem volt gondom velük, de ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz. amit akartam mindig eltudtam viszonylag átlagos idő alatt intézni és az otp direktel se volt még problémám.

ennyi.