Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leonine729

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tesco házhoz rendelés termékhelyettesítő módszertanával már foglalkoztunk, ezúttal nem is abba kötnénk bele, hogy mit küldtek, hanem a 4 (négy, négy! NÉGY!) hónapja húzódó visszautalási macerával. Tavaly november közepén szállított ki a Tesco, azonban a „helyettesítő terméket” nem vettem át. Én…..
Leonine729 2016.03.06 22:29:29
@További magyar hang: lehet náluk kártyával fizetni. Eleve az a megoldás, amit a posztoló írt, nem is létezik, nem kell előre fizetni semmit. Választhatsz, hogy megadod online a kártyaadatokat, és az átvétel után levonnak róla annyi pénzt, amennyi árut végül átvettél, vagy pedig fizethetsz kártyával átvételkor.
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Elég rémisztő poszt a honlapja alapján a tea mellett ezoteriában, szeretet- és harmóniabizniszben is utazó Fehér Holló Teaházról.  A lélekmunkás elbeszélgethetne a főnökkel. De nem jobb a helyzet akkor sem, ha a honlap csak úgy maradt, és már a Facebook szerinti…..
Leonine729 2015.07.12 21:03:30
@Black Bride: elég, ha nem kerek összeget veszel ki, hanem 9 ezerrel végződőt. Pl. 100 ezer helyett 99 ezret. Nem mindenhol 200 Ft-ot fizetsz, de ahol mégis, ott jó lesz a 9000Ft-ból költened, így te sem bunkózol az eladóval, meg ő sem veled. Ahol meg 5, 6, 8 ezret költesz, ott már senki nem lepődik meg azon, ha húszezressel fizetsz.

Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megkönnyítsd a magad és mások életét. Persze puffoghatsz is, hogy nem váltják fel a 20 ezresed, de ezzel csak magad dolgát nehezíted.
Leonine729 2015.07.12 21:08:31
@Kékcsillag: meglehet, más lett volna a helyzet, ha előre megkérdezed, fizethetsz-e 300Ft-ot tízezressel. Ha már eléd pakolta a fagyidat, és kiderül, hogy nem tud visszaadni, persze, hogy ideges... Bunkóznia még nem kellene, de te is lehetsz egy kicsit előrelátóbb, kis figyelmességgel a tizedére csökkentheted az ilyen kellemetlen eseteket.