Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabadvilág

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesz újra NŐ-ERŐ építő!Minden érdeklődőt szeretettel várunk!      IDŐPONT:2010. november 7. vasárnap (10.00-18.00 óra között)    Helyszín:Budapest, XI. kerület (a Móricz Zsigmond körtér közelében) Jelentkezés után küldöm a…..
(Hozd el a gondodat, és együtt megoldjuk!)Adva vagy TE és a PÁROD, de mi csak TÉGED várunk. Bennünket csak TE érdekelsz, mert mi Neked hiszünk, és nekünk TE vagy a fontos! Szeretnéd megbeszélni, hogy mi a baj, de a barátnőid, a család és egyéb jóakaróid már az agyadra mennek?…..
Az internetes társkeresés napjaink kedvelt ismerkedési formája. De attól még, hogy népszerű, nem jön automatikusan, hogy tudjuk is rendeltetésszerűen használni.Lehet, hogy hihetetlen, de semmiben sem különbözik mondjuk egy lakáseladástól. Ott is vannak jól bevált, de nem…..
Szabadvilág programok HOL-MI PARTY 2008.02.22 23:25:00
Tárgyaink körbevesznek, megölelnek, ha nem vigyázunk már-már szorongatnak. Minél több ruhával, tárggyal, eszközzel vesszük körbe magunkat, annál fullasztóbb a világunk. Nincs hely az újnak, a térnek, nem marad energiánk a megújjulásra.  A fél napos programra 3 olyan…..