Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.A

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, a nonihullám már lecsengőben van, aztán tessék, itt az apropó, hogy újra beszéljünk róla: az egyik neves egyetem prominens oktatójáról azt írják, nonival házal. Miért baj ez? Szégyen lenne, ha valaki egy kis mellékessel egészíti ki közalkalmazotti bérét?…..
Sz.A 2018.02.16 08:20:56
@Corvilupo: A "negatív hit" = előítélet. Az előítélet pedig nem jut "biztos tudáshoz, ismerethez", hiszen pont azt akadályozza meg. Pedig a puding próbája az evés. Ehhez nem kell "tudomány". Amikor orvoshoz fordul, miért veszi be az Ön által ellenőrizetlen és "szakmai tudás" nélkül ellenőrizhetlen, hatóanyagát, hatásmechanizmusát, mellékhatásait illetően káros anyagokat, "gyógyszereket"? Hitből? Azokban az esetekben miben hisz? Minek adja oda az értékes hitét? Colát szokott inni? Miért? Abban hisz, hogy, mint élelmiszer jót tesz a szervezetének? Annak forgalombahozásához melyik "szakember" járult hozzá, miközben az "anyaga" titkos recept volt több tíz éven keresztül,úgy fogyasztottuk? És most, hogy már hatalmas fogyasztó tábora van, kísérletekben láthatjuk, hogy "széteszi" a calciumot, mindent szétmar, mint egy durva vegyszer, tisztítóanyag. Mi az ember tudása? Van betegség? Mi a hite? Mi a helyes hozzáállás? Az "előítélet"?
Sz.A 2018.02.16 23:39:29
@Epikus SZTK: Én azt írtam, hogy fogyasztó vagyok, nem értékesítő. Épp ezért gratulálok az értékes véleményéhez. A Noni valóban nem tudja gyógyítani a rosszmájúságot, sem az epés megjegyzéseket. Ha értékesítő lennék biztos nem ajánlanám Önnek, hiszen az Ön bajaira valóban nem érdemes fogyasztania a Nonit. Főleg nem ennyi pénzért. =)
Jó eséllyel már te is hallottál a váltott zuhanyról, mely jótékonyan hathat a szervezetedre. Ha esetleg mégsem vagy teljesen képben, elmondanám, hogy a hideg-meleg víz váltakozásának hatására az erek hol kitágulnak, hol összébb szűkülnek, így javítva azok rugalmasságát és serkentve a vérkeringést.…..
Sz.A 2017.06.25 04:25:35
@Mighty: Kedves Mighty! Nem vagyok már túl fiatal. Régen gyakoroltam az "edzettséget". Pont ilyesmi gyakorlatok végzésével. Minél nagyobb
"szélsőségeket" bír ki az ember, testileg és lelkileg, itt arra a tudatos fegyelmezésre gondolok, amivel nap, mint nap legyőzöm a szervezetem tiltakozását, és kitágítom a „kényelemszeretetem" határát, (akár egész addig a felismerésig, hogy még élvezni is kezdem,) annál edzettebb a szervezetem, és annál kevésbé reagálok például betegséggel egy kis hidegre, huzatra, megázásra stb. Ez a bizonyíték az immunrendszer erősségére. Mármint az egészség, ami nem a fiatal kor privilégiuma, hanem az életmódé. Kicsi gyerekkorom óta beteg voltam, egész addig, amíg nem kezdtem tudatosan változtatni a "viselkedésemen", ami már egy hosszabb megfigyelés eredménye volt, és amivel tudatosan beleavatkoztam a "gyógyítás" folyamatába. A gyógyszer nem az egészséges szervezet tápláléka. Addig azon kellett élnem, amíg nem fordultam el az orvosok által javasolt gyógyszeres kezeléstől. Miután "edzeni kezdtem" magam, meg is erősödtem, én és az immunrendszerem =), megszűnt az örökös betegeskedésem, nem kellett gyógyszereket szednem, kitisztult a szervezetem így is a "méreganyagoktól". Mert bocs, de köztudott, hogy azt hívják "méreganyagoknak", amik az immunrendszert "bombázva" kívülről, -belülre kerülve pedig méginkább,- legyengítik a szervezetet. Ezek pedig a már "megbetegedett"környezetünk ártalmai, és az életmódunk "fogyasztási" termékei.Tehát a szervezet méreganyag tartalmának mennyiségét az erős immunrendszer szabályozza, és tisztítja, és ennek a folyamatnak a fokmérője, bizonyítója szintén az egészség jelenléte.
Mindettől függetlenül, hagy kérdezzem meg, szerinted miért jó dolog a váltott zuhanyozás, mert ezt nem fejtetted ki?
Ez a megjegyzés pedig: -"csak az ilyen humbug nem kellene bele :)„ - nekem nem vicces, hanem tiszteletlen, és nem megalapozott. Ezért írtam ezt a nagy "litániát". Nem megbántani akarlak, csak tudatni, hogy az a lehetőség, hogy mostanában akárki, bárki véleményét nyilvánosan megítélheti, nem mindegy, hogy milyen "stílusban" teszi, mert téged is megítélnek. Tudom, engem is meg fognak ítélni, köztük te is, de -most kivételesen -akkor is lereagáltam!!! =)