Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danny Ten

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Danny Ten 2017.04.25 18:42:55
@P1sty: Köszi :) Igen, meg lehet élni daytrade-ből is, nekem van ismerősöm, aki elég jól eléldegél belőle és ő is csak napi 2-3 órát nyomja. Nekem nem passzol a pszichológiai profilomhoz, nehezebben kezelem a 6-8-as bukó szériákat és utána nehéz érzelemmentesen gondolkozni. Hozzám a swing trading passzol. Azért beszéltem annyira a daytrade ellen, mert szerintem könnyen elveszi egy kezdő kedvét és sokan egyből azzal akarnak indítani, mert azt hiszik, hogy ha minél több pozíciót és minél gyakrabban nyitnak, annál több pénzt lehet csinálni, de a lényeg, hogy minél szelektívebbnek kell lenni. A magyar vonal szerintem is teljesen felejtős, egyenes út a bukóhoz, behúznak a mocsárba. Egyébként nézd meg ezt az oldalt vagy kövesd őket twitteren, elég hasznos: plus.efxnews.com/login
Persze ez sem csodafegyver, de elég jól összegyűjti az institutional pozíciókat és amikor pl. 10-ből 9 bank paritást jósol EURUSD-n 1.04 spot árnál (tavaly december), akkor elég jó indikátor, hogy el lehet kezdeni long-ra scale-in-elni, mert 'overcrowded' a trade. Aztán láthatjuk, hogy hol tart azóta az EURUSD (a francia választás azóta csak felturbózta, itt az ECB QE végét kezdték el árazni, meg Trump-trade unwind).
Danny Ten 2017.04.25 19:24:51
@Bonaparte: Igen, mindenkinek megvan a hozzá illő kockázati profilja, amit mentálisan kezelni tud, a lényeg, hogy saját magánál működjön és pénzt csináljon az ember. Ezek nem kőbe vésett számok. Én most egy olyan esetet feltételeztem, hogy az ember már túl van a kezdeti betanuláson és volt mondjuk egymást követő 3 profitábilis év és gyakorlatilag a korábban szerzett profit egy része van elkülönítve, de alapvetően már megvan a nyerő stratégia és remélhetőleg nem kell hozzányúlni az elkülönített pénzhez. Ilyen esetben szerintem vállalható az 50%. Az tény, hogy csakis olyan pénzzel szabad nulláról elkezdeni tapasztalat nélkül, amit be tud az ember vállalni, hogy akár másnap elbukhatja.
Danny Ten 2017.04.25 20:10:19
@Bonaparte: Igen, ez így van és gratulálok az eredményedhez :)
Az idén 48 éves márka a konzervatív luxus megtestesítője, a töretlen és mindig ízléses, nem a mainstream divatba illeszkedő ruhadarabok megalkotója. Az alapító alig pár hete adta át a kreaítv igazgatói széket, úgy tűnik ez máris merőben új irányt ad az itthon is kedvelt…..
(A kép forrása: Cink.hu)   Engedjetek meg pár sort. Csak azért, mert tisztelem a testedzést, főleg a kidolgozottat, és az ehhez övező kultúrát. Köszönöm. Van egy tehetséges, fiatal srác, villámgyorsan befut, erre mit tesznek a névtelen kommentelők? Lebuzizzák, piszkálják,…..
Danny Ten 2015.07.11 10:17:31
A cikk vége felé elkezdtem gyanakodni, hogy csak trollkodás az egész bejegyzés, de van egy gyanúm, hogy ezt tényleg komolyan gondolta a blogger. Mondjuk az írónak tényleg kb addig terjedhet az érdeklődési köre, hogy nagyobb Audi meg kockahas, úgyhogy Gabó sztárunk rajongó tábora is kb ebből a típusból állhat össze, szóval ilyen szempontból tényleg sikeres. De amúgy mit ért el ez a gyerek, amiért ennyire fel kell nézni rá a 'sok csicskának'? 17 évesen szétcuccozza magát koksszal meg parti drogokkal és játsza az eszét totálon egy bulin. Mivel 17 évesen még sok kötelezettsége nincs az életben, ezért van ideje kondizni, ennyi. Hát, ez aztán kurva nagy eredmény, tényleg nagyon pálya a gyerek, fel kell nézni rá. Majd Majka meg az RTL Klub felkarolja, nagyon irigy leszek rá. :) Szerintem bárki aki otthagyná a szakmáját, bekokszozná magát és néha csinálna valami cirkuszt , hogy pár percre trash celeb legyen, az el tudná érni ezeket a hatalmas eredményeket. Aztán vehetne magának egy 8 éves A6-os Audit 3 millióért részletre, mert neki bejött az élet. Kibaszott szánalmas a blogger meg a rajongó tábor is, én meg ezeket tartom csicskának. Ja, és sok ember ugyanúgy heti 5x sportol, mint a barátunk, csak mellette agyilag lealázzák meg kiröhögik őt bármikor, + kockahas nélkül is bármikor fel lehet állni egy 17 éves kokszos csicskának, ha nagy a pofája. Nem kell azért annyira elszállni a pálya táncától, hogy egyből szopkodni kelljen őt.
Danny Ten 2015.07.11 10:41:40
@Hácsé77: Hehe, akkor respect az írónak, jól megszopatott, csak ezért csináltam Indapasszt, mert úgy felbaszta az agyamat. :) Gratula! :)