Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamholvagy

98 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
brióska Bele az ismeretlenbe 2017.03.04 18:17:51
Bele az ismeretlenbe Kihozták már a másodikat, Pedig a leves íze itt van még. Nagy a hatalma Erős Pistának Tudom megtanultam, Az első negyvenbe belefért. Hogy milyen lesz a második? Gőzölög itt az asztalon A…..
brióska Kit érdekel a valóság? 2017.02.12 20:06:16
Tegnap délután Pesten kóboroltam és eközben a Király utcát is érintettem. Öt óra múlt, szürkület, az utcán nem olyan sok ember. Furcsa is volt, mert az utóbbi időben csak úgy jártam…..
Egy középiskolai fizikaórán felelt az osztálytársam. Mi a hullámhossz, jött a kérdés. Csípőből a válasz: a hullámnak a hossza. Nem volt több kérdése a tanárnak és az…..
A címből ítélve lehetne lelkizős is, de most a gyakorlatiasabb oldal következik. Kis matek, kis pénz, nagy matek, nagy pénz...
brióska A büszkeség receptje 2017.01.22 10:03:42
A test és a lélek közül azt hiszem a lélek a szűk keresztmetszet. Elég ha csak a kurvákra gondolunk...
Azokat az írásokat szeretem, amibe bele tudom élni magam. Akkor most képzelj el egy napfényes, élénk zöldekkel és vidám kékekkel takarodzó tisztást, ahol meglátod magad felé rohanni…..
A várbéli kincs A célban nem történik semmi, kalandok az úton vannak. Egy hónapja írtam le ezt a mondatot a jegyzetfüzetembe, gondoltam jó lesz majd felütésnek egy poszthoz. Sikerült, az lett belőle!..
Mert elindultál érte Ha úton vagy eljön az a pont, hogy megkérdezed miért. És ez mindig akkor jön, amikor nem tudsz rá válaszolni.....
Brexit, Trump, OPEC-megállapodás. Egyiket sem várta a sajtó, az elemzők, a közvélemény, mégis mindegyik megjött. Még jó, hogy nem a közvélekedés alapján hozok döntéseket, már…..
Fityiszt Trianonnak! 2016. október 2. szűkké vált az országom, indulnom kell. Az ötvenegynéhány kilométeres előző nap tanulsága az volt, hogy azt terveztem, most már európai módon utazom. Az…..
Egy emlék közbekotyogása Első napomon az ebédszállítóknál, beült velem a főnök a kocsiba és együtt indultunk az útra. Kíváncsi volt, hogy csinálom, milyen gondolkodással…..
brióska Sosem 2016.11.13 19:52:45
Nem gondoltam volna, hogy úgy kéne kezdenem, hogy most nem írok. Sosem írtam le, hogy nem írok, most sem teszek ilyet. Azt majd úgyis észre lehet venni a tényekből, fölösleges szócséplés lenne...
Ha elég nagyképű akarok lenni, így kezdeném: Na nézzük miből élünk, nem lehet mindig utazgatni! Jó hónap volt...
Egyszerű hétköznapi dolgokban, ha valamilyen eszköz nem hoz megoldást, akkor megpróbáljuk máshogy, de a cél mindig marad. Egy biciklijavítást sem hagy félbe az ember azért, mert az első kezébe…..
Tervezni piszok egyszerű, elképzelni nagy célokat, látni magam a közepében, amint kitartóan és büszkén megyek az úton és egyre közelebb érzem azt, amiért indultam...
A kicsivel vagyok mindig, neki szurkolok, az esélytelenebbnek, a szimpatikusan bénábbnak. Lehet, hogy túl sok népmesét fogyasztottam gyerekként? Gyengébb napjaimon talán még mindig azt tolom?..
brióska Virtuális szolidaritás 2016.10.09 20:03:56
 Nem erre akartam hazajönni, hogy ezt meg lehet csinálni a legnagyobb példányszámú és legismertebb magyar napilappal, ami történetesen hogy hogy nem, éppen ellenzéki...
Elsőre hihetetlen, másodikra még nem tudom; én is először látom...
brióska Mennem kell 2016.09.25 20:05:36
Ha kap az ember egy kérdést és válaszol rá az a normális, ugye?..
brióska A cipő párja 2016.09.18 19:47:17
Akor menjünk időrendben! 2014-ben, mikor Konstanzban éltem, bátyám a nyári látogatásuk alatt fotózta ezt a képet az ottani sétálóutcában egy bolt kirakatában. Ott álltam mellette; a…..
brióska Hova mentek, birkák? 2016.09.11 19:53:35
Sokszor lehet szembesülni azzal az érzéssel piacon, hogy igazam volt, csak nem akkor, hanem két héttel később. Türelem nélkül bármennyit tanult is, kezdő marad a kereskedő...
Megirigyeltem az olimpikonoktól az egyéni- országos- olimpiai- és világcsúcsaikat. A magam módján beszálltam én is...
Nyilvánvalónak tűnik, hogy többet tudunk a világról mint nagyszüleink és valószínű ők is többet tudtak róla, mint az ő nagyszüleik, ez így normális. Ezek alapján kijelenthető,…..
brióska Idilli fűszer 2016.08.21 19:56:10
Konfliktus nélkül nem megy. Ha előbb nem is, de a klasszikus görög drámák óta biztosan tudni, hogy konfliktus kell egy valamire való írásba. Pusztán az idill leírása az olvasó idő előtti…..
brióska Olimpiai üzenet 2016.08.14 19:36:28
Fejben dől el, ez derül ki mindegyik interjúból az olimpián...