Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gombos Tibor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy hónapja elkezdődött, és még senki sem tudja, meddig fog tartani, de az biztos, hogy életünk egyik legmeghatározóbb élménye marad. Globális 9/11, ami előtt és után számoljuk az időt. Mivel nem köthető egyetlen naphoz, sőt, a lényege éppen az, hogy alattomosan vette át az irányítást az életünk…..
autózz! Statisztikailag pont jó 2016.12.17 08:28:46
A napokban autózva (ismét) két dolog döbbentett meg kissé. Az egyik, amikor napsütésben elöl-hátul működő ködlámpával közlekednek páran, a másik, amikor tejködben abszolút lámpa nélkül jönnek, lehetőleg szürke autóval. Mondhatnánk, mint a vadászos viccben, hogy statisztikailag pont jó. (Aki nem…..
Gombos Tibor 2016.12.19 15:26:16
@Günther von Kastenfrosch:
Ködzárófény, annyit tesz, ha te vagy az utolsó autó a konvojban, kapcsold fel. Ha van mögötted valaki már nem vagy utolsó kapcs le, mert zavarod a mögötted autózót. Nem bonyolult, mégis kevesen tesznek így. Pedig, aki egy kicsit okosabb, mint egy marék zeller, az érti, hogy mikor kell es mikor nem a ködzáró.
Az HBO saját gyártású sorozata, azonos címmel, már a második évad közepénél tart, ami azt jelenti, hogy sikeres lehet, hiszen nem kaszálták el az első évadot követően. Jómagam még nem láttam belőle egyetlen részt sem, de kíváncsivá tett a könyv, ami alapján a sorozat készült. És itt gratulálnék az…..
Gombos Tibor 2015.11.22 21:07:03