Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leonardodecabrio

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
Ez a mutatvány valami orosz rendőröknek sikerált, gondolom arra próbáltak rámenni, hogy egy 800-900 Rubelt kiszedjenek az arcból aki házhoz jött a pofonért, mert ugye lámpa az nuku...ehelyett kaptak farkast, illetve csak majdnem.Nekem kicsit kamu-szagu az egész, mert ez a hivatalos…..
leonardodecabrio 2010.10.20 20:49:32
@barbuska: Köszönöm, ELSŐ hozzászólónk átlátta a lényeget, kitüntetésben részesül! Ezek kamu farkasok, sőt az is lehet hogy a rendőr se rendőr, és ez nem is ott van, ahol van. És a kamera se az. Valamint szerintem nem is azt akarták csinálni. Nagyjából asszem így ennyi.
Akkor most kicsit arról, hogyan is jött az ötlet.Az úgy vót, hogy egyik nap a Zsolttal arról beszélgettünk, hogy mekkora flash is egy kis vonatozás a Transszibériai Expresszen. Meg hogy 1 napig megy csak a Bajkál tó körül. Meg hogy a Bajkált azt mindenképpen látni kéne még…..
Nemrég kaptam az ívet valakitől, hogy minek megyünk oda, ha felzabálnak a farkasok, meg a szúnyogok, meg szarbalépünk, meg mittomén... Jön a válasz:CSAK! Csakazért is megmutatjuk, hogy sok nehézség ellenére oda tudunk menni, hogy meg tudjuk csinálni. Hogy lehessen mit mesélni az…..
Kedves mindenki, akit kezd kicsit érdekelni a dolog, dobok némi koloncot a további álmodozásokhoz, vázolok ide gyorsan egy előzetes útvonaltervet, csak oda egyenlőre. A visszafelé út még tervezés alatt, mint írtam korábban ott még küzdünk pár engedéllyel illetve úticéllal. Jön…..
This is a Test. Please answer to all these questions with Your best knowledge. There's nothing to win on, but nothing to lose...   1 Does Your mum use to make a hot chocolate for You?2 Do You hate to go camping?3 Do You fear of snakes, lions, cats, dogs, ants, bugs, horses, stones, trees, etc?4…..
Ez egy teszt. Válaszolj legjobb tudásod szerint, nem nyerhetsz, de nem is veszthetsz semmit. Anyád ágyba hozza a meleg kakaót? Irtózol a sátorozás gondolatától is? Félsz a kígyóktól? Anachrophobiád van? Netán paraszkevidekatriafóbiád? Súlyos?5 éve csak azt kutatod, hogy ki volt…..
Hát akkor először is helló mindenkinek, ez egy új blog, remélem sokakat fog érdekelni. Egy kalandot készülünk átélni néhányadmagammal és mivel nagyon jószívű srácok vagyunk, nem azzal kezdünk, hogy "És akkor elindultunk, első állomásunkon pedig...", hanem azzal,…..
Hock Zoltán, az MDF képviselője, megmondta a tutit, szerinte nem kellett volna megtartani a melegfelvonulást, mert előre meg voltak fenyegetve a tüntetés résztvevői.Tehát Hock Zoltán azt mondja, a Kuruc.info az az orgánum, ami Magyarországon engedélyezi a demonstrációkat. Ha valami…..
Nou San Trafford Kösz, MLSZ 2008.04.24 14:11:00
Erwin Koeman a magyar szövetségi kapitány. Hm. Beérett a kopasz szervezkedése, csak addig erőszakoskodott, csak addig fondorlatoskodott, míg hozott nekünk ajándék kapitányt. Szép, új, még alig használt. Nálunk aztán kisérletezgessen kedvére, bontogassa szárnyait. Nem tetszik ez…..