Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Túlélő78

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy téma, amely bár a nem hívők számára jellemzően ismeretlen, a katolikusok között egyre többször merül föl, és néha még megosztó viták melegágya is. Méghozzá egy kortárs látnoknő állítólagos próféciái: a nagyfigyelmeztetésnek nevezett…..
Túlélő78 2015.07.10 14:54:59
Hahó!!! A blog írója elfelejti megemlíteni, hogy:

1. nem csak a Benedek pápával kapcsolatos "jövendölések" teljesedtek be, a nagyfigyelmeztetésben előrelátott események közül:

www.youtube.com/watch?v=d6jL1Fh2xvY#t=68

2. a figyelmeztető jelet (Villám csapott a Szent Péter-bazilika kupoláján lévő keresztbe
a XVI. Benedek pápa lemondása után!
Isteni jel vagy véletlen?):
www.youtube.com/watch?v=cugW9vTeB_g

3. a garabandáli jövendölésekben (1962-63) szintén van utalás a nagyfigyelmeztetés nevezetű eseményre.

4. Más próféták is utalnak erre az időszakra:

www.masodikeljovetel.hu/profeciak-melyek-arra-utalnak-hogy-a-papasagra-gondterhes-idok-kovetkeznek/

5. Aki elolvasta az tudja, hogy az üzenetek tartalma nem ellentétes a Bibliával, sőt megerősíti azt. Aki megtartja az üzenetekben lévő felhívásokat (böjtölés, imádkozás, virrasztás, szentségekhez járulás, tizparancsolat betartása, felkészülés a jövőbeli eseményekre) - még ha nem is hisz annak eredetében - csak nyerhet vele.

6. Igen tartalmaznak a Nagyfigyelmeztetés üzenetei olyan tényeket, amelyek aggodalomra adhatnak okot, de ezt nem azért teszi, hogy riadalmat keltsen, hanem hogy időben felkészülhessünk a jövőbeli eseményekre
és ne érjen bennünket váratlanul. Isten mindenkit egyformán szeret. Ki az közülletek, aki nem figyelmeztetné - a tudomásáról bíró veszélyről - azokat, akiket szeret?!

7. Isten mindig is küldött prófétákat a világba, hogy figyelmeztesse az embereket a megtérésre, (annak elmaradása esetén pedig a büntetésre) de az emberek legtöbbször nem hallgattak rájuk, sőt üldözték, megkövezték, megölték, kinevették őket! Most sem lesz ez másként. Aki hallgat a figyelmeztetésekre, az megmenekül, aki nem, az úgy jár majd mint Noé idejében azok, akik kinevették és nem szívlelték meg a figyelmeztetést...