Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyBandi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Rakétaválság 2007.01.23 10:00:00
Ma fiús témánk van, sajnos a hölgyolvasók most hoppon maradnak látszólag; valójában viszont jól teszik, ha leülnek, elpakolják a horgolást, és idefigyelnek. Úgyis csúnyán elhanyagoltam a világháborút, pedig nincs annak vége, sőt még el se kezdődött. Mai vendégünk a Kínai…..
A meglepő módon pókerrel foglalkozó poker.blog.hu értesülései „Horvát János kubai nagykövetté való kinevezése miatt a Korda György mellett megüresedő pókerkommentátori helyet… eseti jelleggel Balázs Klári töltheti be”. A szaksite információi szerint…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
comment:com Jócsaj effektus #2 2006.11.12 11:08:00
Péntek esti pont elkaptam a Barátok közt kulcsjeleneteit, azaz azokat, amikor a két szőke bige fürdőruhában pezsgőzik valami kádban, úgy látszik, hogy a jócsaj effektus kezd elvadulni nálunk is, még a végén dugás is lesz főműsorban, mint a régi szép Renátó-Évi-nyuszis…..
w Bölcsészholokauszt 2006.11.09 09:56:00
Bekerülnek ide a classic Index-cikkek is a továbbiakban, mégpedig azért, hogy lehessen agálni rá re, majd ahogy korábban említettem, egymás közt lejátszani, lovagiasan. Tehát ez itt egy link ni: Kevesebb bölcsész, kevesebb munkanélküli. Horn Gyulának igaza volt, nincs…..