Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Andi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
i.am.fine! Gasztro videók 2015.08.02 09:31:53
Mostanában nem sikerült annyi receptet feltöltenem, mint ahogy szeretném, de a nap 24 órából áll sajnos, és ez sokszor kevésnek bizonyul. De mentségemre szóljon, hogy élőben is főzőcskézek a karöltve a Shop.Builder Testépítő és Fitness Webáruházzal, így ha hiányolnátok a…..
i.am.fine! ÉLETMÓDVÁLTÓ KISOKOS 2015.07.12 13:40:54
Hamarosan beszámolok a nyaralásomról, de addig is, egy kis olvasnivaló a nagy melegben. :) Formás, kidolgozott testre vágysz? Ugye tudod, hogy ez csak tiszta étkezéssel és kemény edzésekkel érhető el?! A sport önmagában kevés, hiába csinálsz meg napi 200 felülést, ha edzés…..
i.am.fine! Kókuszos csirke 2015.05.10 12:22:36
Ez a recept akkor született meg, amikor vidékre, szüleimhez mentünk a nővéreimmel, és szerettem volna otthon is egy egészséges-vasárnapi menüt enni. Cuki anyukám is elkezdett most diétázni, így ő is díjazta az ötletemet. Zsemlemorzsa helyett a panírhoz itt zabkorpát,…..
Elkészítés oka: Nagyon régen ettem túrógombócot, és megkívántam, de persze mindenhol az agyoncukrozott verzióját láttam! :D Roppant egyszerű elkészíteni az egészséges válozatot és finom reggelinek is, úgyhogy tessék minél előbb kipróbálni! Gombóc hozzávalók: - 100 g…..
A brokkolit nem mindenki szereti, de ez a recept talán még őket is meggyőzheti annyira finom, és laktató. Már számtalanszor elkészítettem, kiváló köretként vagy önmagában is megállja a helyét. Süthetsz mellé csirkét is, vagy ehetsz mellé light mozzarellát, mindegyik…..