Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozsef Liszkai

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Brexit 2019.04.21 10:24:59
Nem volt szándékomban írni erről. Az utóbbi időben viszont annyi orbitális baromság kering a britekről hogy miért léptek ki az Unióból hogy  muszáj egy kicsit más megvilágításba helyeznem a dolgokat. Olyanokat hallani hogy még midig nem tudták túltenni magukat a gyarmatbirodalmuk elvesztésén, sőt…..
A múlt héten nem írtam a házfelújítással kapcsolatban, mert igazából látványos dolgok nem történtek. A legfontosabb, hogy igaz 3 nap csúszással, de végül végeztek a villanyszerelők és elkezdett dolgozni a festő is. Egyébként már augusztus elején elkezdtem a dobozolást és pakolást, hogy a költözés…..
Jozsef Liszkai 2018.08.24 20:32:54
Nem vagyunk benne teljesen biztosak Viktorral, hogy csak Svédországba költözésünk óta harapódzott-e el ilyen erősen a magyar közéletben az “illegális migránsok” elleni kampány/gyalázkodás/uszítás, vagy előtte is ilyen volt és csak innen nézve vált ennyire kontrasztossá? Egyre ijesztőbb méretekben…..
A boldogságkutatásokban Dánia rendre az élmezőnyben végez, sőt gyakran szerzi meg „a Föld legboldogabb országa” címet. Hogyan? Kapjuk fel sokan a fejünket. Ez a kis ország északon, ami régen a depresszióról volt híres? Félreértés történt, vagy tényleg a dánok birtokában a boldogság receptje?..
Már rengeteg ötlettel álltunk elő arról, hogy miként lehet lakhatóbbá tenni a panelek egyes helyiségeit. Szerencsére mások is agyalnak ezen, úgyhogy olvassátok figyelemmel...
Jozsef Liszkai 2017.04.22 19:48:24
Be kell vallanom, hogy különös vonzódást érzek a sarokétkezők iránt, főleg ha ablak mellett/alatt helyezték el. Biztosan másban is nosztalgikus érzéseket kelt a gyerekkorban szülőknél, nagyszülőknél látott ismerős szobarészlet. Természetesen nagy családi összejövetelek…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..