Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RichardB

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idő eljár feletted és a csilivili rucid felett drága Nick Cave! – jutottam a megállapításra miután megnéztem a 20.000 nap a Földön című, ún. fikciós dokumentumfilmet egy elsőfilmes rendezőpáros, Jane Pollard és Iain Forsyth tollából. A film elvitte a legjobb dokumentumfilm…..
Napló Bejegyzés 1. 2016.08.13 00:18:36
Bejegyzés egy tartalma...
Én nem tartom értéknek az úgynevezett férfiasságot meg nőiességet, de ti még mindig a régi szerepmodellekbe próbáltok belezsugorodni, szóval nektek mondom: Nincs annál férfiatlanabb, mint feminizmus ellen picsogni   Nem tudom, mit lehet ezen nem érteni. Nekem ugyan fogalmam…..
RichardB 2015.08.20 21:58:34
@ogyebogye: Köszi az idézetet. Én is ezt gondoltam, csak kevésbé összeszedetten tudtam megfogalmazni. Bele fogok olvasni ebbe könyvbe. :)
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
RichardB 2015.08.06 22:58:53
@nemcset elek: Milyen szép terv. De utána az ilyenektől, akik ilyen mészárlást rendeznének, min te, ki mentene meg minket ?