Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegedűs Anikó

49 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondolom, néha néha belefér a blog tartalmába egy-egy komolyabb téma és filozofálgatás. Ráadásul úgy érzem magyarázattal tartozom, amiért elég régóta egy sort sem írtam. De nagy nehezen elérkeztünk ahhoz a pillanathoz hogy vége a vizsgaidőszaknak és visszatérhetek a másik kedvenc…..
Sziasztok! Ma egy elég nagy tévhitet szeretnék ledönteni, ami nagyon sok mindenki fejében a mai napig tévesen rögzült.  Nők milliói a világ minden pontján, naponta órákat töltenek a tükör előtt sminkeléssel, illetve szépítkezéssel. Aki sminkeli magát, legalább egyszer már biztosan találkozott…..
Sziasztok! Tudom régen jelentkeztem, de folyamatosan próbálom készíteni a jobbnál jobb tartalmat nektek. Most viszont egy nagyon villámgyors véleményt szeretnék nektek mondani a Lovely Kylei Jenner rúzsok copy-járól. Mivel sajnos még mindig nincs annyi pénzem, hogy röpke 5-10 ezreket költsek…..
Sziasztok!  Ma egy teszt jellegű posztal jelentkezem, de egy pici saját történetet is szeretnék nektek elmesélni. Jó pár éve már, hogy kiderült alacsony a vérnyomásom. Ezért minden reggel kávézom, sőt még általában délután is. De a kávézáson kívül még ott a tea szenvedélyem, és még sorolhatnám. A…..
Az őszi és téli időjárás következtében bőröd sokkal hamarabb szárad ki. Főleg azon testrészeiden, amiket nem tudsz ruhával védeni. Így arcod jobban ki van téve a környezeti hatásoknak. A szánk, amúgy is hajlamosabb a száradásra, mint a bőrünk. Így nem szabad elfelejtkezni a védelméről, és a…..
Sziasztok! Bocsánat a kis ritka jelentkezésért, de beindult a suli és elég fáradt vagyok nap mint nap, mikor haza érek szóval nem mindig jut időm a blogolásra. De lassan lassan kezdem magam utolérni. A mai bejegyzésben megmutatom nektek, milyen színekkel frissíthetitek fel a ruhatáratokat és mi…..
A Magyar bloggerek és blogkedvelők közösségének csoportjában szeptemberben elkezdődött egy játék, ami arról szól, hogy mindennap hirdetnek egy bloggert, akitől szabadon kérdezhet mindenki, és egy bejegyzésben kell a bloggernek válaszolni a kérdésekre. Múlt héten engem választottak meg és most…..
Sziasztok Drágák! Tudom még nincs itt a tényleges ősz, de azért már jobb most felkészíteni a ruhatáratokat az őszi időjárásra. A mai bejegyzésben összegyűjtöttem nektek, a legjobb őszi Outfit inspirációkat. Remélem tetszeni fog nektek is. És ne felejtsétek el kommentben megírni nekem a…..
Sziasztok! Már régóta beszéltem nektek, arról miért is jó egy szárazsampon a fürdőszoba polcunkra. De hogy mégis, hogyan használjunk és milyet, arról már kicsit kevésbé esett szó. Eddig.  Szóval most mindezt bepótoljuk. Kezdjük azzal, hogy nem mindegy milyen terméket veszünk le a polcról. Először…..
Cream & Fashion Blogverseny(ek) 2016.09.05 09:17:51
Sziasztok! Mint már említettem, imádok új kihívások elé állni. Mostani bejegyzésem témája pedig pont egy ilyen esetről szól.  Jelentkeztem az Allianz Hungária kft.(https://www.allianz.hu/hu/) Blogversenyére. Nyolc kategóriában indított versenyén, én az életmód kategóriában indultam. Remélem…..
Cream & Fashion Back to School 2016.08.31 17:26:52
Sziasztok!   Már csak pár nap és itt is a sulikezdés. Bevallom nektek őszintén én nagyon szeretek és mindig is szerettem suliba járni, még a tanulással sincs sok problémám, de valahogy a korán kelés sosem volt a kedvencem. És amilyen kis szerencse csomag vagyok, én mindig elaludtam-főleg ha fontos…..
Sziasztok! Ma egy picikét hosszabb és tartalmasabb bejegyzéssel készültem nektek. Mikor tiniként elkezdtem sminkelni magam, még tényleg csak a profi kozmetikusoknak volt ecsetkészlete. Egy-egy ecset minden háztartásban akadt, de nem állt tucatjával a fiókokban. Ezzel ellentétben ma már szinte…..
Cream & Fashion Arcápolási rutin 2016.08.04 09:52:34
Sziasztok! Tini korom óta küzdök problémás arcbőrrel, időről időre felbukkanó pattanásokkal, kifényesedő arccal, és kiszáradó orral. Be szeretném nektek mutatni az én aktuális arcápolási rutinomat. Remélem sokan fognak hasznos információt kapni. A posztban szereplő termékeket ajánlom mindenkinek,…..
Sziasztok! A blogomon sokszor hirdetem, hogy próbáljunk ki újabb és újabb dolgokat. A mai nap éles bizonyítéka, hogy a környezetem is befolyásolom a gondolkodásommal. Az egész úgy indult, hogy megkérdeztem a párom, milyen színű legyen a körmöm. Ő 2 olyan színt választott, amit én soha nem…..
Sziasztok Drágáim!   Beszéljünk ma egy kicsit azokról a dolgokról, amiket sokan nem vesznek figyelembe amikor a külsejükről van szó. Nagyon jó dolog, ha egy méregdrága ruhában, egy tökéletes cipőben, és esetleg egy szép sminkel lépsz ki az utcára. De vannak olyan dolgok, amiket emellett sem…..
Cream & Fashion Kávé Mánia 2016.07.17 11:53:34
Hi babes! A Divat világ elengedhetetlen kelléke, a KÁVÉ. Ezért is hoztam nektek ezt a posztot mára, és persze azért is, mert nálam nagyobb kávé mániás a földön nem létezik. Nem túl egészséges dolog, de egy picike odafigyeléssel nem is lesz egészségtelen szokás. Szerintem kezdjük is ezzel a…..
Sziasztok Úgy gondoltam kezdjük az alapoknál. Hogyan is álljunk neki ha el szeretnénk kezdeni írni egy történetet. Mindegy, hogy blog formájában kezded el írni és minden részt megosztasz a követőiddel, vagy csak otthon a Wordben szerkeszted a saját kedved szerint, amit később szeretnél könyv…..
Sziasztok! Nagy hírem van számotokra! Be kerültem egy verseny résztvevői közé. Ez a Glamour és a Vanish közös játéka. A fődíj a fehérség nagykövete cím, és ezen kívül még számos nyeremény. Többek között egy 50.000Ft értékű ruha utalvány, amit egy igazi STYLIST segít elkölteni. Mondanom sem kell,…..
Cream & Fashion Az én történetem 2016.06.29 19:25:31
Sziasztok! Ma extrém módon egy személyes bejegyzést hoztam nektek, és igen ez az én történetem. Az elmúlt hetek hatására készült el ez a bejegyzés, úgy gondoltam ezzel most kiöntöm a szívem, és az olvasóimat is közelebb hozom, azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy mit is jelent nekem a…..
Már sokszor gondolkoztam azon, hogy hozok nektek valamilyen jó kis egyszerű, gyors receptet. Nagyon sokszor csupán annyi időm és energiám van, hogy egy nagyon gyors tésztás vacsorát készítsek. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, és ezért is mutatom most meg nektek a kedvencem. Ez a recept nem csak…..
Sziasztok! Ezt a blogot azért indítottam, hogy segítséget nyújtsak azoknak a fiatal tehetségeknek, akik szeretnének írók lenni. Szeretnék egy olyan oldalt vezetni, ahol közösen haladunk a cél felé. Néhány dolog abból, amit az elkövetkező időre tervezek az oldalon: Tanácsok(pl.: Hogyan kezdj el…..
Sziasztok! Mint. ahogy már említettem az előző posztokban, egy hatalmas vizsga előtt állok, szóval nem igazán van időm bejegyzéseket írogatni, de minden erőmet bevetem, hogy ne unatkozzatok. Mivel tegnap volt az első Magyar meccs az idei Európa Bajnokságon, gondoltam összeszedem minden erőmet és 2…..
Sziasztok! "Mindig légy önmagad és őrizd meg az egyéniséged: bízz a megérzéseidben, a legőszintébb részedben"  Marilyn Monroe Június 3-án Debrecenbe látogatott a Max Factor smink stúdiója, ahol részt lehetett venni egy ingyenes smink tanácsadáson. Sajnos idén ez volt a Roadshow utolsó…..
Sziasztok! Olyan szuper dolgot találtam az internet hatalmának köszönhetően, hogy azonnal meg kell osztanom veletek. Már pár hete szemezgetek a hazai áruházak polcain a műanyag NEM eldobható flakonokkal. Mert nem szoktam üdítőket vásárolni, és feleslegesnek érzem, hogy kiadjak 100-200 forintot fél…..
Cream & Fashion Cream Must Have 2016.06.04 15:17:21
Sziasztok! A mai bejegyzésben, a szokásos ruhás must have helyett egy cream must have-t hoztam nektek. Szóval ebben a posztban, azokat a smink és beauty termékeket mutatom meg, ami elengedhetetlen nyáron, vagy úgy általában. Lábápolás Mivel nyáron előkerülnek a nyitott cipők, ezért fokozottan…..