Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Triton_42

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül a Jégkorong Világbajnokság eseményei mellett, mely a floorballos szívekhez talán még annál is közelebb áll, mint a teljesen hokilázban égő "civil" lakosságéhoz. Nem szeretnénk azonban abba a hibába esni, hogy megpróbálunk jobbat…..
Triton_42 2009.05.01 15:57:54
@R#8: Igen-igen:D Láttam többször villanni ismerős arcot meg asszem WS mezt is:D
A sport nem más, mint emlékezetes pillanatok tárháza, momentumoké, másodperceké, melyek örökké az ember emlékezetébe vésődnek. A modern technika következtében szinte már nincs olyan esemény, melyet ne követhetne élő egyenes adásban mindenki, aki erre vágyik. A média néha…..
Szombat délután teltház (15 néző, ennél több be sem fér a TF tornatermébe) fogadta a jórészt diákolimpiáról érkező, ott megfáradt lányokat. A vendégeknél Perje Edina térde csak nemrég jött rendbe, így Lukács edző a center posztból hátvéddé avanzsálta, míg a…..
Miért megy valaki tanárnak? Sokáig úgy gondoltam, hogy hivatástudatból. A csoporttársaim közt sokan vannak, akiket csak idesodort az élet, nem vették fel kutatónak / mérnöknek / orvosnak / színésznek, ide meg igen. Valami diploma pedig kell. Most tekintsünk el tőlük, és nézzük…..