Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L. Veratius

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, van ilyen. Két, minden egyes objektív feltételnek megfelelő jelöltemet szórták ki a fotó alapján. A pozíció egy terület technikai specialistája, tehát nem egy modell iskola recepciósát keressük. Ja, és persze fiú legyen. Ezt teljesítik, de egyik sem egy Brad Pitt. Arról…..
A tegnapi tévézést megint fölülírták "a sajnálatos júliusi események", nem lehet úgy rendesen tévézni, ha az ember össze-vissza kapcsolgat, hol tudósítanak az aktuális oszlatásról, és ha kétségbeesetten próbál friss infókat szerezni arról, hogy kit vertek meg és…..
Az elektronikus cégeljárás körüli szappanopera újabb fejezetéhez érkeztünk. A jelenlegi verzió szerint a teljes aktát csak időbélyeggel kell ellátni. A Zugügyvéd izgatottan várja a következő felvonást. Magyar Ügyvédi Kamara  Közleménye   Tájékoztatjuk a kar…..
Hülye jogászok Kétségbeesve 2008.02.22 16:15:00
Indulásként egy idézet a jogi álláskeresés privijéről az ügyvéd.hu-ról amit még sokat fogunk emlegetni. Ilyen elkeseredettek -mint viktoria- soha nem leszünk, azt hiszem. Az oldalról annyit érdemes tudni, hogy forumszerűen lehet bármit feladni kb szűrés nélkül. Érdemes…..
Hülye jogászok ügyvédweb #2 2008.02.28 17:03:00
Tényleg nehéz elképzelni ezeknél "büntetőbb" netes megjelenést. Talán az extra.hu/ ütne jobban.rostasi.hu (a szopásnapló színvonalát nyaldossa alulról, azért különösen érdekes mert olyan ügyvédjelöltet keresnek ami kb nem létezik)www.kiralyoffice.hu (omen est nomen:…..
Nem vagyok benne biztos, hogy ebbe az irodába gondolkozás nélkül elküldeném a cv-met. A honlap amúgy a besztofba is bekerülhetne...