Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoNathan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A palesztin terrorhullám immár a legvédetlenebbeket célozza: vasárnap este otthonában, családja előtt késelték meg a 38 éves, hatgyermekes édesanyát, Dafna Meirt (képünkön férjével, Nátánnal). A támadás az izraeli Otniél városban történt, az aljas és gyáva gyilkos elmenekült a helyszínről. Egy másik…..
JoNathan 2016.01.20 13:39:13
@szobatars: Igen, ilyen értelemben igazad van, de ha a stratégiájuk azon részét tekintem, hogy a nyugati médiát az irányukban elfogultá igyekeznek tenni, ami az utóbbi években sajnos sikerült is nekik, akkor az ilyen akciók nem éppen jó képet festenek le róluk. Persze, amint a fenti kommentek egy részéből is kitűnik, ez egyesek a „jogos palesztin felháborodás” termékének tekintik.

Ráadásul, ha az izraeliek részéről történik egy túlkapás vagy gyilkosság, mint ahogy történt is sajnos korábban, pl.egy palesztin gyilkosság után izraeli fiatalok busszúból, kegyetlenül ölték meg egy palesztin kortársukat, azonnal hatalmas tiltakozás és felháborodás a válasz mind a politikusok, mind a lakosság részéről és természetesen a büntetőjogi felelőségrevonás sem marad el, míg a palesztin oldalon azokat, akik gyilkosságot követnek el, hősként ünneplik... és az utóbbiakat ünnepli mindezek ellenére a nyugati média, ahelyett, hogy objektíven szemlélnék az egyébként egyáltalán nem egyszerű szituációt.
Juszt László perrel akarta eltüntetni Kálmán Olgát a képernyőről - derül ki abból a nyilatkozatból, amelyet Rózsa István, az ATV elnöke osztott meg a Facebookon, válaszul Juszt személyeskedő posztjára. A műsorvezető emellett 44 millió forintot próbált meg legombolni a…..
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
JoNathan 2015.10.02 14:55:12
Úgy vélem, hogy az ellenzék jelenlegi képviselői egész egyszerűen súlytalan figurák. Tekintélyüket eljátszott egyének, akik a saját megmaradt politikai befolyásukat féltve képetelenek egymással szót érteni. Infantilis „hatalmi” harcokkal szórakoztatják a társadalmat, azaz pontosabban azt a részét akik politikai trollként kíváncsiak erre, mert lássuk be, esetükben valódi politikai tevékenységről már nem igen beszélhetünk.
Szerintem ellenzéki mivolt nem egyenlő azzal, mikor mindent zsigerből elfogadhatatlannak ítélnek, amit a politikai ellenlábas tesz, mond vagy képvisel, hanem józan, produktív gondolkodásmódot, ami kultúráltan képes megfogalmazni eltérő véleményt, de ha kell egyet is tud érteni.
Az ATV, a cikkel ellentétben továbbra is ellenzéki televízió, ami mögött azonban nem elsősorban politikai irányultság, hanem alapvető erkölcsi normák, a zsidó-keresztény értékrend áll. Ezt, bármennyire fáj a baloldalnak, politikai befolyás nem változtatja. Nem lett a kormánynak, sem Orbán Viktornak bábként tapsoló médium. Amikor a politikai és társadalmi szinten a kormánypárt vérlázító akciói zajlottak az ATV-ben azok nem lettek sem bagatellizálva, sem marginalizálva, de főleg nem eufemizálva. Köntörfalazás nélkül szegeztek kellemetlen kérdéseket Fideszes politikusnak az adott témákkal kapcsolatban. A problémákról nyíltan és -remélem- a lehető legobjektívebben nyilatkoztak.
A kormány részéről a migrációs kérdés kapcsán képviselt álláspont és az ATV által képviselt normák találkoztak. Ritka, de van ilyen. Ez esetben nem a kritika, hanem az egyetértés jelent meg, ez azonban nem fog változtatni a kormánypárt visszáságaihoz való hozzáálláson.
Végül, az ATV-nek nem feladata az ellenzéket támogatni. Az a fontos, hogy az alapvető normák szócsöve maradjon. És a normákban józanság van, nem ultraliberalizmus, ami a baloldalra mostanság igencsak jellemző...