Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maffi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
maffi 2008.06.03 22:00:00
Rossz PC Juniorok Kisjátékok 2008.04.26 15:12:00
Hangleejtések megmaradtak ;)TÖRÖLT VIDEÓ..
TÖRÖLT VIDEÓ(Miért kellett ezt a videót is törölni? Ez egy alapmű pedig!)..
Egy szó van a balerínára... COMBOS :Dmég egy nagyonjó bemutatót láthatuk! Kicsit durva hogy 1-2 hónapja munkálkodik és már 70(!) videója van a youtube-n :O..
maffi 2008.04.02 17:07:29
A videó tényleg nagyon igényes, és a szöveggel is minden rendben van. Igényesen összeállított képek, hibák, jó dolgok kiemelése képekkel.

azonban: kétlem, hogy a nemzetközi internetes sajtóban 12 éves gyerekek dolgoznának, "akik életükben nem játszottak jó játékkal". Valószínűleg, aki egy nemzetközileg elismert netes játékoldalnál dolgozik, több játékot látott, mint te meg én összesen.

Továbbá, nem hiszem, hogy a heat-hez meg a többi szarhoz kéne hasonlítani minden játékot, mert ha ezt tennénk, akkor minden játékot szenzációsnak kéne kikiáltani, ami megüti a közepes szintet.

Azt is elismerem, hogy a hangulat remek, de ha tényleg HL rajongó vagy, akkor talán érzed, hogy a 2 játékot összehasonlítani nem tanácsos és nem is érdemes...

A javítócsomagod egészen biztosan jó, de a hangok értékelésénél nem azt kellett volna értékelni, hogy te milyen munkát végeztél (nem lenézve a melódat), hanem azt, hogy a fejlesztők. Ha így nézzük, már látjuk a különbséget.

A linearitást (főleg ha ilyen mértékű) nem hibának venni elfogultságra utal. Gyakorlatilag egy egyenes folyosó mellé díszleteket építettek és az egészet kitömték vad zombikkal.

Az "apró" hibákat pedig, nem figyelembe venni, szintén azt mutatja, hogy talán elvesztél a játékban és elfelejtettél nyitott szemmel járni, mondom ezt minden bántás nélkül. Azért, mert "más játékokban is vannak ilyenek", attól még ott vannak és rontanak az összképen.

Én maximálisan egyet értek azokkal, akik közepesnek értékelték ezt a játékot, mert jobbat sztem nem érdemel. Half-life-fal meg felesleges hasonlítgatni. Az kultusz-játék, ez sosem lesz az.

A videód minősége amúgy tényleg nagyon jó, szép és igényes munka. Gratulálok, őszintén!