Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrBo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejelentés szerint a főváros átadta a Vitézy-féle BFK-nak a Budai Fonódó következő ütemének megvalósítását, annak érdekében, hogy elkészüljön. Vicces, ha a főváros csinálná, akkor nincs rá pénz, de ha a Vitézy-féle BFK csinálhatja, akkor már mindjárt megvalósítható. De nézzük, hogy merre…..
MrBo 2021.05.26 20:15:48
@gomboc r2r: Érdekes lenne egy 2x2 sávos utat (Szerémi út) megbénítani egy komoly villamos forgalommal. A II.János Pál Iskola pedig nem örülne, ha az új kültéri sportpályákat le kellene bontania. A Mezőkövesd út gyakorlatilag meg van bénulva reggel 7:30 - 8:10 között, valamint kora délután. Az ötlet papíron jónak tűnik, de aki kimegy a helyszínre, az látja a problémát ezzel kapcsolatban. Amíg az Albertfalvi híd nincs terítéken, addig más célszerű megoldás is lehet.
MrBo 2021.05.27 11:11:57
@gomboc r2r: A Mezőkövesd út pár éve lett újra asztfaltozva, parkosítva (Viva lakópark előtt) és új iskolai sportpályák is kialakításra kerültek. A szülők nagy része pedig mindig kocsival fogja a gyerekeit hozni-vinni. (Ez egy 30km/h ás sebességcsökkentő buckás lakóövezet) A Savolya és az Elmű közötti részen bőven van hely egy esetleges villamos sín elvezetésére a remíz irányába. Az Albertfalvi híd szükséges, csak okosan kell kitalálni, hogy a forgalom milyen irányokban haladjon le róla.
MrBo 2021.05.27 18:36:57
@gomboc r2r: Az iskola miatt, és mert hogy a gyerekek átmennek az úton a pályákhoz kifejezetten veszélyes megoldás, a villamost pedig az autók fogják feltartani. Javasolom a helyszíni bejárást, covid mentes iskolai időszakban.
Nehéz Németországról (is) minden tartományra érvényes listát írni, hiszen hatalmas országról van szó, arról már nem is beszélve, hogy mindenki másképp éli meg a dolgokat. Úgyhogy Pink Peitsch mai posztját is nyilván ennek fényében érdemes olvasni, aztán kommentelni. Jöjjön tehát a „Tíz…..