Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marilyn007

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint azok a fránya ISO akárhányas gépsorok, amik sterilebbek Dr. House forgatókönyvírói seggénél, úgyhogy az alábbi képeken bizonyára a gonosz kereskedőknél helytelenül tárolva megpenészedett termékek láthatók: Egyik nagy kedvencem a Milli-féle diós-mézes…..
Marilyn007 2008.02.22 13:48:10
Kedves Sokorai_Atala,

Szerintem nem jól teszed, ha nem veszel Danone terméket!

Felmentem a Danone oldalára, és ezt találtam:
Sajnálattal és megdöbbenéssel szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a Danone termékeinek rosszakarói időről időre újraindítják a termékek elleni bojkottra felszólító kör e-mailt, amelynek tartalmáról pontosan tudják, hogy nem igaz, hiszen nem szűnt meg a cég egyetlen gyára sem Magyarországon.

Nem értjük, hogy kinek az érdekében áll ilyen rémhíreket terjeszteni, becsapni a fogyasztókat. Egyrészt a kör e-mail elavult információkat tartalmaz,hiszen a Danone Csoport már a tavalyi év során eladta gabona, snack és keksz üzletágát az amerikai Kraft Foodsnak. Így többek között a Győri Keksz Kft.is - a fent említett termékek gyártója - átkerült a Kraft Foods tulajdonába. (
www.nol.hu/cikk/473666/)

Másrészt azt sem értjük, hogy miért kell ezzel az álhírrel több száz magyar munkavállaló sorsát és megélhetését veszélyeztetni, akik továbbra is a Danone üzemeiben dolgoznak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is biztosítva legyen más kedvelt magyar termékek gyártása.

A kör e-mail cáfolatáról már számtalan hír megjelent, de íme néhány link, amelyen többet lehet olvasni róla:
www.kreativ.hu/cikk.php?id=21201
www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=37009
www.mfor.hu/cikk.php?article=36968&pat=3
www.itport.hu/cikk/341
www.origo.hu/uzletinegyed/magyargazdasag/20070907-nem-lesznek-tovabbi-elbocsatasok-a-gyori-keksznel.htm