Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P3tex

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
P3tex 2008.06.28 20:26:02
A mai képet Kiss Nikolett küldte. :) Azt hiszem nálam új értelmet nyert az a kifejezés, hogy "minden ami szemszájnak ingere" :D..
Néhány érdekes rajzot/festményt láthatunk ma. Volt már hasonló a blogon, de ilyenekből kell még :) Köszönjük Manyfesto..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Bluqesh küldött nekem egy igen aktív hullát az Oblivionból, amely egyben be is bizonyítja, hogy nem csak a Teletubbiek tudnak meggyőzően integetni. ..
E-mailen kaptam a következőt: Találtam a cod4ben egy "kissebb" hibát :D a mesterlövész megfertőzte a cod4emet hiszen a csávóka az ujjaival lő! üdv: Rayen És valóban! ..