Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mucus

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Bíró Ica a magyar celebélet figyelemreméltó, úgynevezett pre-rendszerváltásbéli, munkás-transzcendentális példánya, kiváló nő, anya és guru, akire egy rossz…..
mucus 2007.02.20 16:28:57
Esküszünk, hogy a következő 24 órában ez lesz az utolsó Szomszádok-videó, de hát Julcsi szüzességének elvesztése volt akkora esemény, hogy mi is megemlékezzünk róla. És egyúttal ismét rácsodálkozzunk arra, hogy hány magyar színésznek volt meg a szakma kétcsúcsú…..
El tudják képzelni, hogy milyen volt Tom Selleck, amikor még csak álmodott Magnumról, vagy hogy milyen képet vágott Matt Le Blanc, amikor még megélhetési videóklip- színészként dolgozott? Pályakezdő énekesek, színészek és sorozatsztárok első munkái, rothadó műanyagkézzel…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
Subba A hét képe - Okkerboy 2007.01.08 11:24:00
Ha valaki ezt a dolgot elmagyarázná, nagyon hálásak lennénk. Nem csak a narancssárga fiút, hanem úgy az egészet.(Forrás: Partyphoto.hu)..
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..
Igen, megint jött egy pár email, hogy most mér' baszik ki a feleség rajongókkal a csatorna, normális részt a magyarnak, ne ilyen összefoglaló szarságot, mint ma este, mi van már? Az van, hogy a tengerentúl általában nem úgy darálják le egy-egy évad 22 epizódját, mint mi,…..
Hát igen, megjelent a Hooligans legújabb albuma, Bohémélet címmel, mit is várhatnánk a bohém srácoktól, mint röpke betekintést bohém életükbe, már aki képes ezt az anyagot egyben végighallgatni. Nekem nem sikerült, csak úgy, hogy 2 nóta után elszívtam egy cigit, és az iPodon…..
Igen, a cím adta magát, Pandora's Box a zenekar neve, istenem, ez van. Tegnap este a debreceni Lovardában búcsúzott el hazai közönségtől a korábban P. Box néven ismert hard rock zenekar, mert ahogyan azt Bodó Tamás dobos megjegyezte, "hogy állunk a minekkel?" Lehetne…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
A szépsége mellett eszéről is híres egykori szépségkirálynő az ővele beszélni kénytelen újságírók nagy kedvence. Zsóka általában nem elégszik meg egy egyszerű nyilatkozattal, hanem szívesen oktatja a betűvetés mesterségét is. Forrásunknak a legutóbb például…..