Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polgár Jenő Hivatal

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is jobb reggelire, ebédre, vagy éppen vacsorára ebben a dögmelegben, mint egy hűsítő milkshake. Nem kell azonban a legközelebbi Mekibe rohannod, ha megéheztél. Otthon is pillanatok alatt, ráadásul jóval olcsóbban elkészítheted kedvenc nyári desszertedet. Íme a három…..
Nálunk nincsenek szegények. Ez a statisztika szerint most már egészen biztossá válik. Nincsenek, mert a világ legfaszábban teljesítő országában ez egyszerűen nem mutatható ki. Már a kérdés is felesleges és baromság. Azt már mindenki unalomig ismeri, hogy a közmunkásokkal…..
Polgár Jenő Hivatal 2015.07.06 20:20:29
@Brix: 'Éves összevetésben 4,2 százalékkal Csehország és Románia vezeti a rangsort, majd Lengyelország (3,5 százalék) és Magyarország (3,3 százalék) következik.'

Csehországban tavaly 2% sem volt az éves növekedés, tehát leszel szíves idetennni a linket is, ok?
Polgár Jenő Hivatal 2015.07.06 20:23:05
@Brix: 'Te Kretén! Az egész világon mindenhol - többkulcsos jövedelemadó rendszert alkalmaznak , kivéva a posztszoci országokan, mégis jól fejlődnek.'

A posztszocik valóban jól fejlődnek, az EU fejlődése tavaly 1% alatti volt.....a posztszoci sztárokkal együtt...:DDD
Magyarország, így a főváros sincs abban a helyzetben, hogy érdemben érdemes lenne megpályázni a 2024-es olimpia rendezését! Ezért a jelentkezésünk - akárhogy is szavaz ma a Parlament a pályázati szándék támogatásával kapcsolatban - nem más, mint az olimpiai eszmeiség…..
Egészen komoly irodalma van már az Orbán Viktor által közkinccsé tett dakota közmondásoknak, de az utóbbi időben mintha hanyagolta volna a miniszterelnök ezt az igazán népszerű műfajt. Mielőtt azt gondolnánk, hogy a dakota nép bölcsessége fogyott el, a Szegedi Kattintós bemutat…..
 Lopni igazán akkor éri meg, ha ki sem nagyon derül a dolog.  Tolvaj pedig kétféle van. Az, aki kisipari módon dolgozik, elemel egy pénztárcát, esetleg feltör egy kocsit, aztán reménykedik, hogy egy darabig nem derül ki a dolog, vagy ha mégis, akkor, nem találnak rá. A másik…..
Polgár Jenő Hivatal 2015.07.06 10:34:43
@Szelid sunmalac: persze hogy aprópénzek.

A legjobb az benne h az egyenlítő és csatolt szenny blogjai annak a Jobbiknak az eljövetelét készítik elő aki első intézkedéseként lángszóróval pucálja meg a sajtót a ballibektől.

Én meg szürcsölöm a kávémat.
Polgár Jenő Hivatal 2015.07.06 10:35:52
@Anna Sussoger: mármint az azóta eltelt 8 választásra?

Vagy melyikre?
Polgár Jenő Hivatal 2015.07.06 11:35:58
@Szelid sunmalac: Ja, aztán meg megint megválasztottak őket. És ha a Jobbiknak mégsem jönne össze, akkor megint Orbán jön.
Változni kellene. Az országnak is, de ahhoz a benne élők gondolkdásának változása szükséges. Szerintem. Iszonyú sok dologhoz elképesztően hülye mentalitással állunk hozzá, amihez ráadásul a politika is hozzáteszi a maga beteges dolgait. Meg lehet magyarázni mindent és bármit,…..
Polgár Jenő Hivatal 2015.07.05 23:59:41
@martineden: Aha, persze.

'Ennyi fajta adót még soha nem fizetett magyar adóalany - mondta Szmicsek Sándor, a Mazars könyvvizsgáló cég adóosztályi vezetője'

Ez mondjjuk nem érdekel senkit, mert mindenki mást fizet.

'19 ország adórendszerének főbb pilléreit vizsgálva arra jutottak, hogy az élőmunka adóterhei még mindig elképesztően durvák nálunk'

Ez igaz, persze messze nem olyan durvák mint a cucik alatt. Igaz, ők a hitelfelvételen kívül semmihez sem értenek, pont mint a félhülye szavazóik.