Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Briliáns

48 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Segíts magadon! Álmodj éberen! 2015.08.18 06:35:35
                                                                                                      Ugye emlékszel még, mikor gyerekkorodban eszedbe sem jutott, hogy amit kitaláltál ne lehetne magvalósítani! Még csak nagyon nem is törted…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Briliáns 2015.08.17 11:38:35
@polgarz: Szia! A bejegyzés mellől igen tudom, hogy az a megoldás. De a címke-készletből hogy tudom törölni, ott nem jelenik meg a törlésre szolgáló kis x. Ez a problémám, tehát a rossz címke is ott virít továbbra is az oldalon! A jót létrehoztam már újra, az is látszik az oldalon. Arra nem találom a megoldást, hogy a rosszat hogyan tüntetem el, hogy ne legyen többé látható? Köszi a választ!
Briliáns 2015.08.17 13:39:59
@polgarz: Köszi, miután átraktam az össze posztot az új címke alá, a régi, ami rejtélyes módon átíródott "briláns"-ra, az el is tűnt. De nem értem, ez hogy történhetett, hogyan tudtam átírni , ami miatt ez a helyzet most jött, vagy mitől íródhatott át? Na mindegy, a lényeg, hogy most úgy tűnik, hogy eltűnt a rosszul írt címke! legalábbis én már nem látom! Köszi mégegyszer a segítséget! További szép napot neked! :)
     Ha valakit valamikor valamiért megszerettünk, akkor az érzés miért múlik el? Vagy ha el is múlik, akkor miért áruljuk el csúnyán a másikat? Miért csaljuk meg, miért nézzük…..
     Azt hiszem, hogy a királylányok és hercegkisasszonyok fajtája még nem halt ki, mint ahogy a lovagok is köztünk járnak! Csak ma már mókásan néznének ki a hatalmas báli ruhákban és a nehéz páncélzatban, így azokat már nem öltik magukra!      Ha végiggondolod az ismeretségi körödet vagy…..
Segíts magadon! Érintések 2015.08.14 10:00:00
     Azt hiszem, illetve, inkább csak remélem, hogy vannak az életedben emberek, akik fontosak számodra! Meg tudod nevezni őket, fel tudod idézni az arcukat egyetlen percnyi gondolkozás nélkül? Akiket most felsoroltál…..
     Helló, jó reggelt! Hogy kezdődött a napod? Bal vagy jobb lábbal keltél? Vagy kétballábbal? Na jó, most csak ugratlak! Még ha úgy is ébredsz, hogy nem a legjobb a kedved, biztosan megvan rá…..
      Talán ismerős számodra az érzés, amikor mások megpróbálnak bezárni téged egy általuk számodra kitalált szerepbe. Azt a szerepet szánják neked, hogy nem vagy más, mint egy szürke kisegér, bújj el az egérlyukadban, és a cincogásodat is a lehető leghalkabbra vedd,…..
Segíts magadon! Ajándék 2015.08.11 10:00:00
Minden egyes nap AJÁNDÉK! Fogadd el és éld át! Ha nyitott szemmel jársz, meglátod! Amikor elmosolyodsz a felismeréstől, abban a pillanatban elkezdődik az új Életed!      Mikor szemed ma a…..
Gondolom, már több éve együtt vagytok. A kezdeti lelkesedés alábbhagyott, a szürke hétköznapok felütötték a fejüket. Az izgalom sem a régi már.     Mi történt? Hová lett…..
      A mai nap kérdése az lesz, hogy ki jut eszedbe, amikor azt a szót hallod, hogy tehetséges? Egyáltalán használtad már ezt a szót önmagadra vonatkoztatva? Bárki másra? Mit értesz azalatt, hogy…..
"Érdekes, hogy találkozunk sok emberrel életünk folyamán, akik mind ugyanazt mondják rólunk, de aztán jön az az egy, akinek ezt képesek is vagyunk el is hinni…"     Míg megtaláljuk az igazit, sokszor lehet rögös az utunk. Sok olyan emberrel találkozunk, akiről később, mikor eszünkbe jut, már…..
     Tudom, hogy fáj! Tudom, hogy össze vagy zavarodva, és egyáltalán nem érted. Miért nem szeretett, hazugság volt az egész? Rengeteg kérdés kavarog benned, és nem találod a…..
Fordítsd az arcod a nap felé, és úgy mondd, ha tudod, hogy "szomorú vagyok".      Mikor nem vagy éppen a legjobb passzban, és céltalan bolyongsz a város utcáin, semmihez nem találod a kedved.…..
Segíts magadon! Emlékezz! 2015.08.05 10:00:00
     Megrémülsz az elmúlás gondolatától? Elborzaszt annak a tudata, hogy valamikor el kell hagyd a szeretteidet? Mit gondolsz mekkora űrt, milyen érzéseket hagysz magad után a szívükben? Mit gondolsz, ha…..
Segíts magadon! Te vagy az? 2015.08.04 11:00:24
       Mit gondolsz, mennyire nehéz számodra egy kapcsolatban önmagadnak lenned? Szoktad-e azt érezni úgy, hogy a másik elfogadjon, és szeressen, fel kell adnod magadat, olyan dolgokat kell megtenned, amit nem érzel helyesnek…..
Segíts magadon! Csak(is) pozitív! 2015.08.03 10:00:00
    Nem tudom, ki hogy van ezzel az újhullámos divattal, ami arról szól, hogy “csakis én vagyok a leges-leges legpozitívabb, senki nem lehet pozitívabb, mint én vagyok”? Amelyhez akkor is ragaszkodik a követe, miközben a fogsorát szorosra zárja, mert  éppen más véleménye…..
Segíts magadon! Barát-adagok 2015.08.02 09:30:00
     Friss élményként volt egy kellemesnek nem nevezhető repülőgépes utazásunk, és ez az, ami miatt eszembe juthatott a Harcosok Klubja című film, amelyből a poszt címét kölcsönöztem. A filmben kifejti a főhős, hogy egy-egy ilyen utunk folyamán mindenből kimért adagokat,…..
Történt egyszer, hogy egy fiú és egy lány találkozott az utcán, nem tudtak egymásról semmit, de tetszettek egymásnak, majd miután beszélgettek egy órácskát és mindkettejüknek dolga volt, megbeszélték a következő találkozót, majd a következőt és az azutánit.     A…..
            Angyalok...., hm, sokszor gondolkoztam már kik is ezek a lények? Miért oly misztikus a létük, miért lengi őket körül olyan sejtelmes titokzatosság? Miért nem látjuk őket igazából soha?     Mígnem arra a következtetésre jutottam, hogy mert valami…..
Segíts magadon! Varázslatos élet 2015.07.30 10:00:00
     Mit jelent számodra a szó: SZERETET. Mit érzel, mikor szeretsz? Mik a jelei az életedben? Kerested, láttad, érezted és rácsodálkoztál-e már, hogy mi mindent takarhat a fogalom: az élet szeretete? Tudom, hogy ezután még többet találsz majd, csak álljon itt néhány…..
Segíts magadon! Nőnek lenni 2015.07.29 10:00:00
     Nem tudom, kedves nőtársam te hogy érzel a női léted iránt? Áldod vagy átkozod, hogy NŐ vagy? Úgy érzed túl sok, amit tőled várnak? Vagy játszi könnyedséggel veszed ezt a csodaszép kihívását az életnek? Rengeteget élhetsz meg az által, hogy nőnek születtél!  …..
Segíts magadon! Amit szeretnék! 2015.07.28 10:00:00
     Néha azt tapasztalom, hogy ha papírra vetem a gondolataimat, akkor jobban tudok koncentrálni a valódi érzéseimre és céljaimra.  Segít összefoglalni, amit el akarok érni. Segít kitisztítani a képet és megvilágítja, hogy valós-e az elképzelésem, vagy sem.  Pár évvel…..
Segíts magadon! Győzelem?! 2015.07.27 10:00:00
Leszel a barátom? Nem ismerlek még ugyan, de szimpatikus vagy, jössz-e velem játszani? Az építőkockákat én is szeretem, és tudod még mit? Rajzolni. Meg bújócskázni ott a fák között. Mi lenne, ha futnánk egyet a málnabokorig? Szaladj, mert úgyis utolérlek!    …..
Segíts magadon! Ti ketten! 2015.07.26 11:00:00
   Az a kérdés, hogy egy kapcsolatban ki választ? Egyszerű a válasz, Ti ketten! Ahhoz, hogy kapcsolat, bármiféle kapcsolat alakuljon ki, kell az a KÉT szereplő! Sosem lesz egy nő a szeretője, barátnője, felesége csak úgy véletlenül valakinek! Kell az a férfi, aki elkezd…..
Nem bánom, hogy az vagy, aki vagy, de én is szeretnék önmagam lenni, ezt el kell fogadnod.       Jól van, rendben, elismerem! Látom, hogy sokszor vagy szétszórt. Az idegeimen játszol a türelmetlenségeddel önmagaddal szemben. A szemeim forgatom, mikor megint mustárt nyomsz olyan…..