Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerilla-gorilla

4 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ami világsláger lehet: http://www.youtube.com/watch?v=Cnvk_h_T6uU Egy afrikai dal, eredeti nyelven, ami valóban meg fogja lepni a közönséget és szerte a világon hallgatható...
Íme az új őrület, Magyarországról. A szállító: Pákó. Ez van! Néhány óra alatt 10000 feletti letöltést produkált. A stílus egyfajta latinos rap zene, de igazából itthon hasonlót sem nagyon találni. Elég jól szól és érthetőbb is a szöveg, mint a Pákó a Házban dalnál,…..
Szurdi Miklós fiának és Sziget Petinek a nem túl nagy zajjal kimúló rapcsapata volt a Szeméttestvérek. Nothing but a g thang Baby, ez a szövegemnek a végee!..
gerilla-gorilla 2011.08.29 16:17:07
Megkértük a Szlengblog szerzőjét, Nyelvész Józsit, ugyan legyen már akkora arc, és fordítsa le Orbán Viktor évértékelő beszédét a hétköznapi emberek nyelvére. Értesse meg velünk a tuti frankót, mit is mondott a volt kormányfő. Nyelvész Józsi szerint ezt mondta:(Vigyázat,…..
gerilla-gorilla 2010.02.06 10:26:17
Az ÁNTSZ szerint ugyan még csak néhány tucat megbetegedést regisztráltak itthon a H1N1 újinfluenza köztudatba kerülése és terjedése óta, de most már szinte bizonyos, hogy ez az dezinformáció megint a társadalom levegőnek tekintéséről szól. Miben különbözhet Magyarország a…..
A Radio Café Szinkrontolmács című műsorában június 26-án Bródy Jánossal együtt voltunk vendégek, természetesen az egyik főtéma a sokat vitatott fájlcserélő-ítéletek ügye volt. Bródy ugyebár a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület elnöke, így idehaza ő tekinthető a…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
Egyelőre egy elásott Gorenje hűtőszekrényre ( talán néhány üveg behűtött sörrel) és egy eldobott cigarettacsikkre. De ez is valami. Jelenleg is folyik a leletek elemzése...
gerilla-gorilla 2008.06.19 13:30:48
autózz! Álrendőr akcióban 2008.06.18 10:02:00
Vannak a nagyon határozott emberek, a közlekedésben is, akik a vélt vagy valós sérelmeiket úgy szeretnék rendezni, hogy kiszállnak az út közepén az autójukból és odamennek a másikhoz arcoskodni. T3raYon egy ilyennel futott össze, a hatás kedvéért az illetőnek még kamu…..
Nem voltam rest, berendeltem online a PÁKÓ könyvét. 2300 magyar forintért talán kapok valamilyen Havas féle bulvárélményt, ami nem fekszi meg gyomromat. Már a beharangozója sejttette, hogy a könyv - amolyan hiánypótlóként - megmagyarázza majd a nigériai médiabohóc…..
gerilla-gorilla 2008.04.30 06:39:07
A New York Times hívta fel a figyelmemet erre a divatirányzatra: Amerikában egész iparág fejlődött a kislányok kozmetikázására. Arckezelés, bikinivonal gyanta, mikrodermabrázió a 6-10 évesek legújabb mániái. Ezek a kamaszkor előtt álló gyerekek olyan szalonokba járnak és…..
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
Hóbelevanc Meghallgatom a szemed 2008.02.27 09:18:04
A Fidesz megtalálta a magyar egészségügy problémáinak valódi forrását. Azt gondolnánk, hogy pénzügyi problémák vannak, esetleg nem megfelelő a pénz elosztása, netán probléma sokaknak kifizetni az ellátás plusz költségeit. A Fidesz plakátjain azonban rejtve megmutatja az igazi…..
Stukker Homo Draskovicus 2008.02.13 00:35:20
  Van egy ember. Van egy emberünk. Megtaláltuk, feltaláltuk, kitaláltuk. Ő A megoldás. Az utolsó remény. Ahova ő került eddig el nem baltázott semmit. Virágzik, arannyá válik tőle minden ahova, amibe csak belenyúlt, hozzányúlt. Egy zseni. Nem kell neki állásinterjú, se…..