Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Namu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ultimate Marvel Ultimate End #5 2015.12.16 18:09:44
Új megjelenés! 2015. augusztus 6. – Emlékeztek még erre a dátumra? Bizony, utoljára ekkor írtam az Ultimate End akkori számáról, az utolsó előttiről, vagyis már több mint négy(!!!) hónapja. Ennyi idő alatt bármely sorozat vagy minisorozat totális érdektelenségbe süllyedhet,…..
Továbbra is ezerrel dübörög a Titkos Háború, és persze a hozzá kapcsolódó mellékszálak is. Mint azt már korábban említettem, ezek többnyire közvetlenül nem kapcsolódnak az Újvilághoz vagy újvilági karakterekhez, így nem térek ki rájuk részletesebben, de azért egy-egy…..
Ultimate Marvel Secret Wars #4 2015.07.02 18:31:56
Új megjelenés! A nagy eseményeknél, amelyek tengernyi mellékszálat is vonzanak maguk köré, mindig fennáll annak a veszélye, hogy a fősztori megcsúszik, és magával rántja a hozzá kapcsolódó többi címet is. Sajnos ez történt most a Secret Wars esetében is: az eredetileg múlt…..
Ultimate Marvel Ultimate End #3 2015.07.03 21:22:38
Új megjelenés! Hiába a számtalan megjelenési csúszás a Secret Wars és mellékszálai körül, az Ultimate End becsülettel menetel előre az előzetes tervek szerint, ezt meg kell hagyni. Igen… és… szépek a rajzok is! Meg… Ami azt illeti, elég komoly bajban vagyok, mert próbálok…..