Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olleatti

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszavonulás előtt álló veteránok, világbajnoki hype és C9 dráma: ez történt a múlt héten a League of Legends világában! Áll a bál a Cloud9-nál - és még rímel is, pedig ez nagyon nem jó hír a szurkolók számára: a múlt hétvégi forduló előtt visszalépett a játéktól…..
olleatti 2015.07.06 23:05:57
Én Úgy gonodlom hogy ha adtok egy nevet egy cikknek ez most a "Heti League - sok profinak ez lesz az utolsó vb-je" akkor nem kellene sokmindent összevegyíteni oké hogy ott van hogy "Heti League" de akkor legyen ennyi a cím mindent elmond :P végig olvastam mert elkezdtem de olvastam itt jegyártól kezdve OVS-ig mindenről. :)
____
Rátérve a visszavonulásokra :)
-Dyrust megértem szerintem eléggé kimerült már szegény és talán annyira nem is tud már itt érvényesülni ... Régen nagyon sokkra tartottam most ink kicsit kevesebbre mint egy közép szintű játékost.
-Hai tényleg az egyik legjobb shoutcaller volt és ez meg is látszott/látszik a csapaton dicséretle méltó a teljesítménye és őt nagyon sajnálom hogy "szünetel" bár megértem a keze miatt... :)
-Meteos őt részben megértem mert nagyon nagy teher szakadt a válára így hogy őt nevezték ki shoutcallernek őt nagyon sajnálom szerintem még mostanáig nagyon jó játékos ....
-Lemmonation szerintem ő is ink egy közép szintű játékos volt voltak nagyon szép és jó megmozdulásai elég ügyes volt de sajnos nem pótolhatatlan ... :/ (Meteos sem de ő nehezebben pótolható)
-Xpeke talán ő lepett meg a legjobban. Csinál egy elég szép csapatot fel is mutatnak valamit és visszavonul. :) Én őt nagyon jó játékosnak tartom nagyon ügyesnek S1 óta nagyon jó játékosnak tartom (bár akkor más poston volt de nem volt az olyan rossz sem ahhoz az időhöz képest :) )
Nagyon hiányolni fogom az EU régióból de gondolom megvan a(z) oka annak hogy visszavonul :)