Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szoknyavadász

29 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt néhány online társkereső, amelyik jobbnak tartja magát a többinél, merthogy szerintük ők etikusak, a többi meg nem az. Pl. mindjárt a lovebox, ami Kellner Dénes idején remek közösségi fórum volt, utána meg egyszerűen nem lehetett tőle megszabadulni, úgy nyomta tele spammel a levelesládát,…..
szoknyavadász Típushiba 2020.11.09 09:22:28
Miért nem tudok bepasizni? - Miért nem találok egy kedves, udvarias, romantikus, korban hozzám illő férfit?- Azért, mert az összes ilyennek már van pasija! Miért nem megy az online társkeresés? Talán mert sokan és sokáig ugyanazokat a hibákat követik el.Most egy bemutatkozásban találtam egy…..
nem reménytelen! :-)..
Az alábbi levelet neves természetgyógyászunk honlapjának fórumán találtam: Tisztelt Béky László Úr! Tanácsát szeretném kérni. Remélem Ön tud nekem segíteni. A problémám a következő: már gyerekkorom óta székrekedéssel küszködöm. Az idő haladtával egyre rosszabb lett (most 28 éves vagyok) és most már…..
szoknyavadász 2020.03.02 09:05:30
@Béky László: "....és mindég a tények alapján állok. Ezt kérem és várom el mindenkitől, aki a beteg emberekkel kapcsolatban egyáltalán véleményt mond,
Munkámat öt szakirányú egyetemi diplomával végzem !!!"

Valaki öt egyetemi diplomával képes leírni azt hogy mindég???
Jesszum!
Újabb külföldi lehúzó oldalba botlottam.Flört vagy több - ez a neve.Már nem emlékszem, a hirdetésük pontosan hol jött szembe, valami olyasmit ajánlottak, hogy a közelemben van egy csomó szexre éhes nő, akik csak rám vágynak.No ennek a fele sem tréfa és kattintottam.Biztosítanom kellett a lap…..
Figyelmeztess mindenkit, hogy bármilyen kedves, segítőkész , romantikus, aranyos valaki, pénzt ne adjunk neki pár találkozás után semmire. Az elmúlt 2 hétben összefutottam egy profi szélhámossal, aki a parom.hu-n, fényképpel(!) hirdeti magát özvegy 4 felnőtt lány gyermek apjaként, és lefogadom, hogy…..
Nem kedvencem a Hírtévé, sőt, de ez a híre mindenképp figyelmet érdemel, mert újabb átverésről rántja le a leplet: Társkereső helyett pénzszivattyú a randioldal Hír TV A Panaszkönyvben korábban már szerepelt a Be2 társkereső oldal neve. Tavasszal tártuk fel, hogy a weblap luxemburgi…..
Ez pedig a puncs.hu.Az az oldal, ahol sugardaddyk (pénzes pasik) vadászhatnak sugarbabykre (kis ribancok, akik némi anyagi támogatásért szétteszik a lábukat).Közeledik a kampányfinis, mert ugye a kampány már 1998 óta egyfolytában tart, így most boldog boldogatalan hallatni akarja a hangját.Ha…..
Kiderül egy másik blogból.Kiderül?..
Írásom apropója: hirtelen nagyon megugrott egy 10 hónappal ezelőtti poszt olvasottsága.Ez az ötvenplusz klubról szólt és mint utóbb megtudtam, néhány érintett újra felfedezte azt az írást és jó nagy hírverést csinált neki. Én azóta épp az ötvenpluszon megtaláltam a páromat, akivel azóta is…..
szoknyavadász 2017.10.09 12:53:27
@Vitéz Gizella: @Linkóczy Adorján bátyja: köszönöm az értékes észrevételeket. Időközben kaptam hasonlót privátban is, de a feladója megkért, ne tegyem közzé, mert nem akarja kitenni magát a közutálatnak. Megkérdeztem tőle, miért nem hagyja ott ezt az oldalt? Nem válaszolt. Nyilván ő nem tud megszabadulni az 50+ klubtól!.
No mi a fene már megint? A gugli igencsak előkelő helyre pakolja ezt az oldalt, ami szerint SZAKEMBEREK (?) összeállították a haza társkeresők legújabb toplistáját. Egyszer ilyenről már volt szó, akkor az állítólag legjobb 10 társkereső szerepelt egy erre a célra létrehozott weblapon, de én már…..
Hajmeresztő sztorikat olvasok néha, miket tilt ki a facebook, mert nem érti, miről van szó, erotikának, prostitúciónak néz valamit, ami nagy nem az, vagy egyszerűen csak úgy, ok nélkül. Ugyanakkor átverős oldalak simán működhetnek hónapokon keresztül. Itt van pl. az a társkeresés 40-50 fölött…..
Persze hogy függővé tehet.Ennek a legékesebb a bizonyítéka a fórummal is rendelkező társkereső oldalakon kotló törzsgárda, akik bármikor lépsz be, mindig online vannak, mindig és mindenhez hozzászólnak. Reggel az első dolguk, hogy bvenézzenek: mi történt éjszaka, amíg ők aludtak és lefekvés előtt is…..
ez nem is olyan abszurd, nem elrugaszkodott dolog, tényleg sok hasonló van!..
Azt ugye mindenki tudja, hogy a brit tudósok minden kutyafülét kikutatnak és lehet is hivatkozni rájuk szépen.Ezúttal amerikai tudósok, méghozzá a Cornell Egyetem tudósai vizsgálták az online társkeresőket és megállapították, hogy nem mondanak igazat. 81% más adatot ad meg, amikor a korukat,…..
Ötéves cikk, de sok igazság van benne. life.hu..
... és a kárvallott még mindig szereti a bugaci csalót, aki másfél milliót csalt ki tőle. klikk a képére..
Találtam egy oldalt, amin a netes társkeresőkről olvasható vélemény.Jónéhány megállapításával egyet tudok érteni, ám nem tudni, hogy kinek állt érdekében erre létrehozni egy domaint és ha már időt és pénzt fordít az oldalra, miért teszi.Reklám? Ebből kifolyólag kérdés, hogy mennyire elfogulatlan,…..
Vagy csak talált egy újabb szereplési lehetőséget?részletek a Borsban..
Basszus, nem arról van szó, hogy függő lennék és muszáj állandóan belépnem, hogy megnézzem, kik vannak ott és mit irkálnak. Arról van szó, hogy miután Kellner Dénes eladta az általa létrehozott oldalt, az új tulajdonos mindent megváltoztatott, amivel elűzte a régi törzsgárdát (ők azóta a facebookon,…..
Van egy weblap, ami felsorol tízet a Magyarországon működő társkereső oldalak közül és kijelenti: ezek a legjobbak. Hogy mi alapján történt a rangsorolás, az nem egészen egyértelmű.Ráadásul nem tudom nem észrevenni, hogy némelyik oldalnak a régi dizájnja szerepel rajta, tehát elképzelhető, hogy egy…..
Egy rászedett férfiról és egy rászedett nőről hozott hírt a média 24 órán belül. Egy 74 éves dél-alföldi férfinak két év után tűnt fel, hogy az újsághirdetésére jelentkező 29 éves Rita nem is Rita, viszont jó lehúzta őt anyagilag. Ritát elkapták és hamarosan bíróság előtt vallhat szerelmet az…..
A Maradj talpon! vetélkedő szeptember 22-i forgatásán a műsor egyik statisztája, a 32 éves Dobos Kinga az egyik szünetben rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Élettársa halála ügyében panaszt tett Boda Sándor, a tisztifőorvosi hivatal most lezárult vizsgálata szerint azonban senki sem…..
Van egy titokzatos embléma, amit néhány társkereső megkapott, mások nem. A linkelt weblapról nem derül ki, ki ítéli oda és ki nem kaphatja meg. A Randivonal is büszkén feszít az etikus emblémával, én azonban erősen kétlem, hogy megérdemelné. Az elittárs épp attól lett rosszhírű oldal, hogy nehezen…..