Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haze

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dóra újépítésű lakást akar venni, a történet innen már ismerős: hónapokat késő átadás, kritikán aluli minőség, pofátlan kivitelező, végtelen hosszú hibalista és be nem tartott határidők. A Quantum Lakásépítő Ingatlanforgalmazó Kft. Mediterrán Lakóparkjának…..
haze 2008.02.22 09:27:47
Nu, kezdjuk....

eloszor is. nem illeti meg jog a lakast vasarlo szemelyeket arra nezve, hogy latogassak a meg el nem keszult otthonukat. egyreszt munka- es balesetvedelmi, munkabiztonsagi okokbol, masreszt azert, mert ok egy lakast vasaroltak, es ez epitkezesnel ugy nez ki, a foldhivatal jogeros vegzeseig (aminek alapja a sikeres muszaki atadas) az biza nem lakas. ez nem zarja ki, hogy a kivitelezo felelos muszaki vezetojevel egyeztetve ne lehetne bejarast engedelyezni.

a panaszos elfelejtette a latogatasakor eszebe vesni, ez magyarorszag, itt mindent irasba kell lekozolni, illetve nem art 2 tanu sem. utobbi azert is indokolt, mert ugye tobb szem...

a munka minoseget es milyenseget nem firtatnam, a kepek magukert zokognak.

hatarido elmulasztasaban vetkes a ptk szabalyai szerint kartalanitassal felelnek, ahogy a fel. muszaki vezeto, muszaki ellenor, a keruleti muszaki osztaly is. lakhatasi engedely nem allithato ki addig, amig a lakas lakhatasat nem szolgalja (marpedig ha futes nincs, akkor lakhatas sincs). tapasztalatom szerint a lakokat ez nagyon nem szokta erdekelni, a jogosultsaguk elott bepakolnak, bekoltoznek.

ha keves beugrval vasaroltal lakast, akkor a hianyossgokat jegyzokonyvezd le, irasd ala a fel. muszki vezetovel, muellenorrel, oszt magad csinaltasd meg, ezzel csokkentheto a vetelar (ugyanakkor faramuci helyzet, mert amig nem veszed at, addig az ingatlan nem a tied, tovabb megyek, amig a beruhato nem veszi at a generaltol, addig nem a beruhazoe, ha pedig megtette, akkor minden felelosseg az ove, perkepes).

az igen tisztelt "epitovallalkozoknak" uzenem azt, amit hofi geza megtett egy irovl: ez kerem szakma...! amig a szakma nem viseli el a general kivitelezo esztergalyos szakmaval rendelkezo (elo pelda!) muszaki igazgatojat, de ez utobbiaknal van a nagy toke, addig ebben az orszagban rend nem lesz!