Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dark Phoenix

75 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Miről is lesz itt szó az első bejegyzésben? Sok mindent szeretnék összefoglalni, így külön posztokba fogom gyűjteni a különböző mondanivalóimat, amik megjegyezném, csak személyes gondolatok, bár előfordulhat hogy merítek valahonnan, de ez fel lesz tüntetve mindenhol. Nem szeretnék…..
Sziasztok!  Először is engedjétek meg hogy előrebocsássam: Ez itt nem egy oktató blog, sokkal inkább amolyan kézikönyv, segítség, olvasmány. Nem akarom hogy az egész kötött, keretek közé szorított tanítás jellegű írás legyen. Azt szeretném, ha itt mindenki találna magának csemegét, és amikor…..
Még mindig fáj, látni a mosolyod. Pedig már meggyőztem magam hogy nem volt esélyem hogy észrevegyél, és velem foglalkozz. Túl nagy álmot kergettem és keserűen ébredtem fel. Sós könnyekkel búcsúztam el ettől az édes képtől, és a sok képzeletbeli élménytől, amit Veled szerettem volna átélni. Nem…..
Vörös szemeid fényében látom magam,Nézlek, s alig hallom meg a szavadElmerülök szemed fullasztó színébenLelked tükröződik annak mélységében. Képtelen vagyok levenni rólad szememKétségbeesve ragadom meg kezed.Ha most elengedsz lezuhanokSzéttört szívem szilánkjai közt halok Ne tedd ezt velem kérlek…..
Ha a Telihold feltűnik a sötét égen,Én azt meg sosem kérdem,Mért nem lehet álmomban nyugodt a képzelet,Melytől nappal ugyanúgy rettegek.   Ha éjjelente mégis álomra hajtom fejemet,A látomások, s érzések pokollá teszik éjjemet.Mindig csak a halál hívogató ősi szavai,S a halottak elhaló…..
Penna és pergamen Gyűlölet 2018.09.17 19:54:35
Ha már semmi jó nem számít,Ha már szememben a rossz a jó.A szerelem többé nem kábít,Nincs több érzelmes szó!   Ha a halál árnyékának völgyében járok is, Félem a gonoszt, mert ő velem van.Számomra az élet káros és éget is,Szívemben már csak gyűlölet van.   Gyűlöllek téged míg életem végéhez nem…..
A kárhozat szégyenében,A magányban, oly egyedül.Az élet minden egyes percében,Kínoznak a képek, oly kegyetlenül.   Átlátni a mindent rejtő leplen,Mintha megégnél a pokol tüzében.Elmerengni a halál érintésében,És megfürödni a másik vérében.   A Teliholdtól démonivá válni,Az éjszakában egyedül…..
Bűnös lényének, mely vértől szennyezett,Áldásként adatott halálhozó kegyelme.Mephisto nekem szabad utat engedett,S a pokol tüzében atyaként vezetett.   Gyilkolási vágyamnak sosem szabott határt,Atyám rám helyezte pusztító hatalmát.Vihart szítottam, s csapásokat mértem,Meghalt ki ellenem volt, s…..
Penna és pergamen A gyilkos 2018.09.17 19:48:44
Elveszett vagyok a világ útvesztőjében,A magány a társam a szenvedésben.Nem tudom hol van innen a kiút,S hogy az élet velem mért ilyen rút. A fájdalom szenvtelenné tette lelkem,A sebek csak erősebbé tették testem.A gyilkos köröket már rég leróttam,Azzal, hogy ártatlanokat gyilkoltam. Minden ok…..
A pusztulás útján kelt útra önzőn,Túltett az érzelmeket elfelejtő őrzőn.Hideg rázta testét, izmai feszültek,Bőrén már rég óta égett a feszület. Holtak lelkei kísérték sírva, könyörögve,Ki szenvedésre volt ítélve időtlen időkre.Fájdalmas sóhajait a sötétség nyelte el,Sokszor kívánta: a pokol tüzében…..
Penna és pergamen Halálhozó 2018.09.17 19:45:50
A halál ha szólít, éjjel, szentségtelen nevemen,Véres könnyek képződnek éjfekete szemembenHalkan suttogom a könyörtelen szavakat,Melyben elregélem dicstelen halálodat. Pokoli tettekre bíztat az éj fekete sötétje,Ha áldozatomat megtalálom imádkozhatsz érte,Markomból ártatlan én már sosem…..
Az emlékek felsejlenek, ismét felszakítva egy mély sebetMely bár begyógyult, elmúlni sosem volt képes.Haraggal töltötte meg szívét, s könnyekkel szemét,Megnövelte ezzel amúgy is pusztító erejét. Elvakította dühe, testében forrongott vére,Bosszújának eljött az ideje végre.Szavait szórta, mint átkot…..
Feledésbe menekülnék,De elfutni már nem tudok.Halandóként élnék,De választani már késő, tudom. Elveszett csaták kísérték a múltban utamat,Emlékemben őrzöm a halottak sikolyát.Mindennek ellenére, visszasírom múltamat,S elvesztésének hosszú fájdalmát. Sokat megélt lelkem emlékét őrzi,Érzéseket kelt,…..
Penna és pergamen Töredékek 2018.09.17 19:38:52
Magány Egy holdfényes éjszakán, koroknak hajnalán,A virradatban áll egy fiú, s téged vár.Tudja, hozzá vissza nem mész már soha, deTitokban remél, ámde tudja, érzi mi a végzeteAkit szeretett eljött, de a boldogság helyettCsak a halált hozta el neki, amit el nem felejt. *** Viszonzatlan…..
Penna és pergamen A természet 2018.09.17 19:37:30
Egy csillagos éjszakán, Az időnek derekán,Mikor a tenger csendes,Habjai nem morajlanak, Csendes az éjjel mindenNyugalom honol a szirtenAlszik már minden állat,Homály száll alá a tájra. Fehér ködbe vonja az erdőketCsend csitítja a felhőket.Ebben a békés homálybanLassan tör be a fény. Mikor ébred a…..
Penna és pergamen Ted 2018.09.17 19:36:28
Az időnek végén, a szakadék szélén,Bátran táncol a Farkas a penge élénNem éri boldogság a halálos mélyenÜgyesen táncol, nem zuhan le a végenÖltözéke fekete, haja szőke, szeme kék,Olyan, akár a tiszta jeges kék égSzeme akár egy sima tó, hol semmi tűz nem ég.Ilyen lesz ő, még csak el jön a vég.De…..
Penna és pergamen Búcsúzás 2018.09.17 19:34:25
Itt az idő, hát ennyi volt,Ennyi volt a jelen és a múlt.Volt egy hely, egy hangulat,De már elmúlt az a pillanat. Volt egy csapat, mi tán megmarad,Becenevek mely rajtunk marad.Nem volt mindig vidám a helyzet,Sokszor bizony segítség kellett. Voltak viták, nagy veszekedés,Hol a szép szó már…..
Penna és pergamen Manasséhoz 2018.09.17 19:32:56
Most is téged látlak csak,Ahogyan ott állsz magányosan,Saját választásod ez tudom,Bár gondolataid fel nem fogom. Nézem magas, karcsú alakod,Elegáns ruhádat, sápadt arcodat.Hosszú fekete hajadat látom,S messze száll egy sóhajom. Szemed fájdító kékségét nézem,Szívem fájdalmasan dobban,…..
Penna és pergamen Elment 2018.09.17 19:31:31
Nevetek. Most már mindenen,Szívem áll csak hidegen.Ki benne a tűz lángja volt,Nem is él már talán.Holt. Egy élet, egy világ halt meg,Azzal hogy ő végleg elment.Nem is világ volt, mi összedőlt,Csak a szívem, mi darabokra tört. Fáj, hiszen ő volt a Kedves,Két szemem még most is könnyes.Kínzó üresség…..
Turulmadár száll az égen,Fenn, a kéklő messzeségben,Tollas teste könnyeden lebeg,Követi őt álom sereg. Álmok, mik igazak tán,Álmok, a meg nem álmodottak,Sokszínű, tarka álom sereg,Mi a Turul után lustán repked. Csőre villan ezüstfényben,Szeme színe, akár az óceán az éjben,Büszkén száll, szinte…..
Penna és pergamen Sötét éjszaka 2018.09.17 19:29:20
Sötét az éjszaka, vad, kietlen tájon,Csend honol most mindenütt a messzi földekenNem hallani zajokat, a fények is kihunytakS köd lepi el lassan a mélyebb völgyeket is. Köd honol a hideg, zord hegytetőn,Hegyoldalban, komor kietlen erdőben,Magas, mogorva fák nyújtják fel karjaikat,Mely talán sosem…..
Penna és pergamen Az egyetlen 2018.09.17 19:27:37
Hát te vagy az, az egyetlen,Születésem óta tőled rettegek,Soha véget nem érő kín,S véres háború dúl odakinn. Fagyos téli éjjelen,Vértől átitatott vallomás,Te vagy az, az egyetlen,S nincs még valaki, ki ilyen kegyetlen. Kegyetlenül, könyörtelenül elbántál te velem,Csak arra kérlek, hogy karóval…..
Penna és pergamen Árnyak leánya 2018.09.17 19:25:55
A fekete éjben létezik az árny,Akit megtestesít egy szenvedő lányKi szemével nem csak a hamisat látjaHanem azt, mi szemét csak bántja. Belelát a sötét valóságba,A jó s a gonosz játékábaAzokért harcol, kik nem is ismerikKik életüket néha a bűnnek szentelik Szárnyán, mely már nem lesz…..
Penna és pergamen Édesanyámnak 2018.09.17 19:24:41
Sok éve most már, hogy velem vagy,Szereteted, tudom el nem hagyMindig itt vagy nekem ha valami bántKimondasz egy szót, és a baj messze száll. Éveken át itt voltál s erőt adtál nekemHogy álmaim egyszer véghez vigyemSosem tudom megköszöni eléggé neked,Hogy nekem szentelted életed és szíved. Az időt,…..
Lassan leszáll az est,felzizegnek a lombok,a csillagfényben úgy fest,elnémultak a harangok.Opálszín ragyogó fény,melyet mester csiszolt,a farkas hangja ívénemelkedik a hold. Magamban nézem az eget,szemezek a csillagokkal.az nem csap be, nem hitegetnem vádol meg joggal-okkal.Elsápadt viaszos…..