Regisztráció Blogot indítok
Adatok
degerely

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes már ma megismerkedni az anyagok szupermenjével, mert az elkövetkező 20-30 évben gyakran fogunk találkozni vele. Egy szót mondok: grafén De mi is az a grafén? Próbáltad gyerekkorodban a nápolyinak óvatosan leapplikálni egy-egy rétegét? Ha ugyanezt a grafittal teszed meg,…..
degerely 2014.06.05 20:57:06
@Tiszteltetem Brüsszelet: Pl. ha a törhetetlen részegységeket törhető anyaggal illesztik
degerely 2014.06.05 21:03:16
@Tiszteltetem Brüsszelet: pl., mert nem megy tropára a kocsi egy balesetben, csak szétesik...
Összeszeded, összerakod, halleluja:)
Hogy mikor lesz a metálünnep? Június 3-án a Budapest Sportarénában. Azt kell majd megtölteni a Maiden-rajongóknak, ott fog szaladozni fel alá Bruce Dickinson zászlót lengetve, és ott jön majd ki Eddie a színpadra, hogy Bruce bohóckodjon egyet vele. Az énekes ezt…..
Többek között erre próbál választ adni a Google Research. Az új kutatás összerakott egy interaktív Music Timeline grafikont, ami megmutatja, hogy egyes műfajok mikor lettek népszerűek, majd mikor felejtették el azokat, mi tartott ki töretlenül, mi volt csak egy rövid ideig a…..
degerely 2014.01.17 16:43:36
@punkrator: Amiről írsz, az mindig is örök téma volt a rock zenében, de legalábbis a'80-as évek végétől kezdve, amióta én képben vagyok, tuti.
Hogy a mainstream hogyan gyűrűzik be a zenébe, a szintetizátor, a rap zene, az ipari cuccok, 12-1 tucat trash, death, mtv nyálrock, önmagukat ismételgető legendák, nu metal és a többi... 25 éve is ugyanez volt a nóta...
Egyébként Magyarország kb. 20 éve már más (lakodalmas:))ligában játszik, mint a világ szerencsésebb része, egyáltalán nem reprezentatív, hogy nálunk mit hallgatnak az emberek/nyom a média...
Karl Pilkington ezen a héten Indiába látogat el, ami azért lehet még viccesebb, mint előző, kínai útja, mert ha lehet, a szubkontinensen még több olyan dolog van, ami az utazást, idegen kultúrákat és szokásokat rühellő manchesteri hangmérnököt kiakaszthatja. Már az eligazítás…..
degerely 2011.09.16 15:16:07
@Knorr: An idiot aboard
degerely 2011.09.16 15:53:01
@nandras01: Ajaj, tényleg itt a világvége, ha már egy Discoovery sorozatot is így lehúznak egyesek, pedig, mint tudjuk, a Discovery az egyik utolsó mentsvára azoknak a művelt, intelligens embereknek, akiknek még valamilyen csoda folytán van tv-jük...:)
degerely 2011.09.16 19:48:03
@Unbiased: Jaja
addict Te is gáz vagy részegen? 2011.09.04 10:44:00
Részegen minden kicsit más. Jobbak a zenek, szebbek a lányok, felszabadultabb a hangulat és mi is levetkőzzük a gátlásainkat. Mindent másképp látunk, mint amilyen valójában. De vajon milyennek látnak minket mások?Erre a kérdésre ad választ a Byturen.com kampánya, amiben egy…..
degerely 2011.09.05 08:19:14
@samcro: WTF?
Napi 10 g alkoholtól senkinél semmilyen függőség nem fog kialakulni, anélkül pedig meglehetősen nehéz alkoholistává válni...
egeszseg.origo.hu/cikk/0602/917659/mertekletes_1.htm
A többszörös Grammy-díjas brit souldívát szombaton találták holtan az észak-londoni Camden kerületben lévő lakásában. A halottkémi vizsgálat nem tárta fel egyértelműen a 27 évesen elhunyt énekesnő halálának közvetlen okát; a toxikológiai eredményre valószínűleg több…..
degerely 2011.07.27 15:42:49
@Hiller Józsué:

Nézd, mikor valaki olyan szinten szétcseszi magát, hogy gyakorlatilag bármelyik szerve, bármelyik pillanatban bemondhatja az unalmast és emellé folyamatosan be van töltve 77 különböző cuccal, akkor a patológusnak nem sok támpontja marad... Kb. annyi, hogy valami a sok közül.
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Ismét ugyanannál a bábaasszonynál csúsztak bele egy újabb életveszélyes esetbe. Még mielőtt a torkának ugranánk, az ugyan csoda, hogy még praktizál, de ha teszem azt, az elmúlt 3 évben is ezt tette, és nem volt róla egy hír sem, akkor a komplikációk száma egyáltalán nem…..
degerely 2010.05.21 14:04:45
@is:
Sikerült esetleg felfogni, hogy otthon általában csak azok szülnek, akik elvileg nem számítanak komplikációra? Így a kórház sara a problémás esetek túlnyomó többsége. Ha két százalék azonos, akkor az már rég horror eltérést jelent az otthonszülés javára, hiszen csupa elvileg problémamentes szülésből produkálnak annyit, mint a korházban az összes veszélyeztetettel együtt...
"Úgy tűnik, megtaláltuk a tökéletes társat Vörös Attila személyében." - mondta Jeff Loomis, a Nevermore gitárosa a Lángoló Gitárok egyik szerkesztőjének, Sixxnek egy interjú alkalmával (a beszélgetést a New Noise magazin második számában lehet majd olvasni). Loomis…..
degerely 2010.04.06 09:54:30
@Bruti: Egy jó 19 évvel vagy lemaradva ezek szerint...:)
Abból látszik, hogy valaki tényező, ha támadják. Ebből a szempontból az LMP végre elégedett lehet. Most sorra vesszük, hogy mivel negatív kampányolnak az LMP ellen a pártok.MSZPA képlet egyszerű: be kell állítani a Fidesz csókosának az ellenfelet, hogy ráijesszen a volt szoci…..
degerely 2010.03.12 20:33:33
@chevrosanyi: Te Kojak, te Columbo...:) Erről szól a cikk?
Egyébként mindaz amit leírtál -ha igaz-, csúnya dolog, remélem a felelőst rendesen megszívatják. Viszont ettől még a Jobbik pont akkora gyökér marad, mit eddig volt.
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
degerely 2010.03.11 17:41:40
@szes.istvan@freemail.hu: Ugyanmár ember, nehogymár a díjakat is kormányokhoz kössük... Szerinted minden Kossuth (vagy akármilyen) díj mellé oda kellene írni, hogy melyik kormány adta? Mszp-s Kossuth díjamat cserélném Fideszesre, kis ráfizetéssel? Hagyjuk már... Gondolom, te még kenyeret is politikai megfontolásból választasz.
Amúgy pedig, ezt nyilatkozta Lovasi:
"Természetesen gondolkodtam rajta, hogy elfogadjam-e a díjat. Ha nem teszem, akkor ugyanabban a játszmában veszek részt, amitől ez az ország nem működik" - mondta megkeresésünkre Lovasi András."
Hát hogyne! Azaz dehogy. Ma Magyarországon a legdinamikusabban fejlődő párt a Jobbik. Szavazóik maximálisan elkötelezettek, vezetőik járják a vidéket – tessék rápillogni egyszer a jobbikos naptárra, hogy egyetlen nap leforgása alatt egy emberük hány helyen cigányoz, szólal…..
degerely 2010.03.08 17:45:31
@ddance: Nem kell a Jobbiknak semmilyen lejáratókampány, megoldják ezt maguknak... Lehet, hogy hihetetlen, de nem kell sem ballibnek, sem komcsinak, zsidónak, cigánynak lenni ahhoz, hogy valakinek szúrja a szemét ez az üres zagyvaság, amivel Vonáék a népet hülyitik. És ehhez még az sem kell, hogy az ember minden pontban másképp gondolja a dolgokat, elég, ha megnéz pár interjút és egyből észreveszi, hogy nincs más mögöttük csak iszonyú fogalmatlanság és üres dac.
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
degerely 2009.10.29 10:36:54
@wrath82:
Majd, ha nem nézik a népek milliószámra az ilyen és ehhez hasonló műsorokat és nem nyomnak el hatvanezer esemest részenként, akkor majd jól nem lesznek ilyenek. A média mindig is azt feszegette, lehet-e még lejjebb vinni a minőséget. Lehet. Amíg közönség van rá, addig a betevő szar is meglesz mindig.
Nézd, ha neked van egy céged és rájössz arra, hogy az emberek hányásból készült faszpörgettyűt akarnak mindenáron, akkor te nem adod el nekik, mert szerinted az egy szar? Dehogynem.
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást,…..
degerely 2009.08.21 18:37:55
@mavo:

Miért, szerinted, ha nem hal meg senki, akkor csak úgy barátilag késelnek az arcok? Vazzeg, gondolod, hogy van aki jóindulatúan -és persze hatalmas anatómiai ismeretek birtokában- szurkál és nem akar semmi komolyat? Gyilkosság és komoly sérülés között általában nem a szándék, hanem a szerencse dönt.
Te is valami szerencsétlen szociológia szakos lehetsz, aki a sok magolásban már elvesztette a realitásérzékét...
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
Nagymamám azt mesélte, hogy a negyvenes években feléjük (vidéki város) sokkal gyakrabban szültek otthon a nők, mint kórházban. Akkoriban ez volt természetes, ennek oka jórészt nyilvánvalóan az egészségügyi infrastruktúra hiánya volt (és még sorolhatnánk az okokat), de…..
degerely 2009.08.14 12:58:09
@felhasznalo:

Nincs statisztika? Ok, akkor kézen kell fogni a a fenti hölgyet és irány a SOTE, biztos van filmjük valami komoly komplikációról, ezt megkell nézetni vele és utána jöhet a kérdés: Kedves hölgyem, eskü alatt vallja, hogy ezt az esetet ön megtudta volna oldani egy törölközővel és egy edényfogó kesztyűvel a Dob utca 12. 4 emelet 3-ban található fürdőkádban?
Bár gondolom ő ametiszt medállal meg szellemi energia áramoltatással eleve megakadályozta volna a probléma létrejöttét:))
"Keverék kutyánk Rexi elég hosszú bundával rendelkezik, amit fésülni és mosni kell. A mosást gyógynövényes samponnal végezzük (hamár lúd...), de mindig bele akar fulladni a bokavízbe. A fürdetés végre az jön ki, hogy sokkal vizesebbek vagyunk mint ő. Időtartam 30perc…..
Július 25-én lezajlott a MTV Icon eddás fordulója Siófokon, amin a Subscribe is fellépett a Kölyköd voltam című sláger átdolgozásával. Ha valaki kíváncsi, hogy lesz a miskolci zenekar dalából szimfónikus metál, majd RATM-utánérzés, végül reggae, az nézze meg az alábbi…..
Uj Péter nyilatkozta a Délmagyarnak, hogy 3-4 millió forintot bukni az annyit jelent, hogy azt valahonnan ki kell gazdálkodni, tehát életveszélyes a helyzet. Szerencsére még nincsenek ilyen nagy pervesztések, bár éppen most van egy erős konfliktus: Kiszel Tünde és Puruttya között…..
 A hetedik kerület az áron alul eladott épületekkel, ledózerolt régi házakkal, és a helyükbe felhúzott igénytelen panelekkel betonozta be magát az építészeti közbeszédbe, úgyhogy amikor a Dob utcában megpillantottam a sárga és fehér falanszter, akkor egyből páradús…..
Az alanti levél lendületesen átkozódó stílusa emberileg abszolúte érthető: Katit gyors egymásutánban kétszer ültették hintába, és még 40 ezer forintot is ki kell köhögnie. Először - lássuk be, a maga szempontjából igen ügyesen - megszívatta a Gázművek behajtócége azzal,…..