Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Dorina

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha követitek a blogomat, akkor tudjátok, hogy fanatikus ékszer rajongó vagyok. Azt gondolom, hogy egy-egy jól megválasztott darabbal, akár egy egész stílust is meg tudunk határozni, illetve vannak olyan finom darabok, melyek a mindennapi öltözékünket egészíthetik ki. Ha egy ékszer…..
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
P.Dorina 2015.12.10 11:57:20
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
P.Dorina 2015.11.25 14:49:02
Sokan kértétek, hogy a lányos játékok mellett szeretnétek a legújabb fiús újdonságokról is hírt kapni, ezért a következő összeállításomat a fiús Anyukáknak ajánlom. Tele csupa menő, harcos, férfias és kreatív figurával, amiknek biztosan helye lehet a Jézuska pakkjában…..
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
Egy igen izgalmas női, vele született, egyedi szeszélyről szeretnék most írni Nektek, ami nem más, mint a vásárlás. Mindig lélegzetelállító figyelemmel lesem a kislányomat a különböző boltokban, aki elképesztő természeteséggel és lazasággal tud válogatni a különböző…..
P.Dorina 2015.10.14 10:40:36
A következő mondatom lehet, hogy kicsit közhelyes lesz, de Ti már belegondoltatok abba, hogy mennyit szemetelünk és ezzel milyen sok felesleges hulladékot dobunk ki nap, mint nap?! A tudatos életmód csak rajtunk múlik, nem kell mindig másokra várni és mutogatni, hiszen mi vagyunk a…..
P.Dorina 2015.09.17 11:41:09
www.kitchydesign.com/termek/aladdin-kancso-a-kitchytol/
Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, tárolásra és vásárláshoz minél kevesebb zacskót használni.
Aki régóta olvassa a blogomat, az tudja, hogy nagy Reisenthel márka rajongó vagyok, ami nem csoda, hiszen minden terméke egy igazi háziasszony igényeihez van kialakítva. A Trend-Design oldalán minden információt megaláltok a termékekről, érdemes szemezgetnetek, hiszen mindegyik…..
P.Dorina 2015.09.14 09:18:14
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
P.Dorina 2015.07.08 09:53:49
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..