Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibic21

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a sajtó képviselői előtt is bemutatkozott a Juventus legújabb igazolása, Federico Bernardeschi, aki a Fiorentina együttesétől csatlakozott a bajnoki címvédőhöz, s ugyan sokáig ment a találgatás, hogy megörökli-e a legendás tízes mezt, első szezonjában végül bizonyosan a harminchármas számot…..
Bibic21 2017.07.28 21:57:27
@steven.h: Igen így a mez elég gáz. Úgy kellett volna megcsinálni a neveket a hátulján mint az elején a Jeep feliratot, fekete körül és belül fehér
Friss hírek szerint a Juventus a főbb pontokban megegyezett Kosztasz Manolásszal, így most már csak a fővárosi klubbal kell zöld ágra vergődnie a piemonti klubvezetésnek. A bianconero vezetőség pár nap alatt eladta Leonardo Bonuccit most júliusban, ezért mindenképpen szükség lenne egy középhátvédre…..
Egyes hírek szerint a Juventus mindenben megállapodásra jutott az Arsenal lengyel kapusával, az előző idényeket az AS Roma csapatánál töltő Wojciech Szczęsnyvel. Fabrizio Romano jelentése szerint a hálóőr tulajdonképpen már a Bianconeri játékosának érezheti magát, s távozási szándékát már az…..
Bibic21 2017.07.10 11:28:49
@Pavel1988: Szerintem is jó kapus, jobb mint Neto. Ha a következő szezonban jól teljesítene szerintem utána meg lehetne próbálni 1. számú kapusként is
A Valencia bejelentette hivatalosan Norberto Murara Neto megszerzését a Juventustól. A hálóőr négyéves szerződést kötött a Valencia csapatával, és a Juventus közleménye szerint a Valencia 6 millió eurót fizet a futballista játékjogáért, amihez további 1 millió euró csatlakozhat bónuszok formájában…..
A Juventus a hírek szerint érdeklődik az Arsenal kapusa, Wojciech Szczęsny iránt, és évi 4 millió eurós bért kínál a lengyel válogatottnak. A hálóőr az elmúlt két szezont az AS Roma kereténél töltötte, ám a fővárosi klub nem rendelkezik kivásárlási záradékkal. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak,…..
David Trezeguet is azt gondolja, a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Juventus a favorit az AS Monaco ellenében, ugyanakkor szíve szerint egykori csapatainak összecsapását inkább a döntőben nézte volna meg. Az egykori kíváló támadó mindkét csapatban megfordult, s a Juventusnál máig ő a…..
A Corriere dello Sport és a Tuttosport együttes értesülése szerint Mino Raiola felkínálta Gianluigi Donnarumma játékjogát a nerazzurro klubnak. Olaszország három legjelentősebb sportújságából kettő arról számolt be, hogy Mino Raiola felvette a kapcsaolatot az Inter vezetőségével, és felkínálta…..
Bibic21 2017.04.30 10:57:28
Bibic21 2017.04.30 10:59:19
@Bibic21: és Lafont jól teljesített. Szerintem őt jó lenne megvenni és kölcsönadni valahová mert ő is fiatal még
Juventus a jövőre gondol, és ezért szerződés révén biztosítani kívánja Moise Kean torinói maradását. A tehetséges csatár csak februárban töltötte be a tizenhetedik életévét, azonban a felnőtt kerettel végzi az edzésmunkát, és ő lett az első 2000-ben született…..
Bibic21 2017.04.21 10:34:05
@Dellar Zsolt: Én úgy tudom Donnarumma is csak most kapott/kaphat profi szerződést mert már betöltötte a 18at
A Juventus állítólag már továbbított egy harmincmillió eurós ajánlatot az Arsenalnak a londoni csapat sikerre vágyódó támadója ügyében, számolt be a Corriere dello Sport. A bianconero klub érdeklődése egyáltalán nem új keletű, hiszen már az Udinesétől is meg akarta…..
Massimiliano Allegri a Cagliari elleni kétgólos győzelem után arról beszélt, hogy látványos Juventust akar látni, azonban a csapat legyen emellett hatékony is, mivel mindennek győzelem nélkül semmi értelme. „Gonzalo Higuaín csodálatos befejezőember, aki mindig tudja, hogy mit…..
Bibic21 2017.02.13 18:27:51
@Trieszt120506: +1. Tavalyelőtt a Bayern is kikapott tőlük 3-1-re Portugáliában
Az Inter vezetősége közleményt bocsátott ki, amelyet egyértelműen a Juventus vezetőinek címzett, és amelyben beszél úgy a múltról, mint a jövőről. A nerazzurro csapat rendkívül elégedetlen volt a vasárnapi Derby d’Italián látott bíráskodással, meg nem adott…..
A közelmúltban a Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta is egyértelművé tette, hogy a klub egyik legfontosabb nyári feladatának azt tekinti, hogy egy top játékossal erősítse meg a jelenlegi szezon során igen mérsékelt teljesítményt nyújtó középpályát. A napról napra lábra kapó pletykákban két…..
Bibic21 2017.01.19 20:33:31
@Bbenj: @Juventino86: Kár hogy nem játszhat. De remélem le tudjuk igazolni nagyon nagy szükségünk van rá :/
A Juventus legújabb igazolása, Marko Pjaca boldogan nyilatkozott első torinói napján, s azt is elárulta, hogy azon nyomban a trófeák megnyerésén jár az esze. "Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy egy ilyen nagy klubnál lehetek." - nyilatkozta a horvát támadó a sajtó képviselőinek. "Alig várom,…..
Már napok óta borítékolható volt, hogy a Dinamo Zagreb tehetsége, Marko Pjaca lesz a Juventus következő nyári igazolása, ma pedig hivatalosan is az Öreg Hölgy szolgálatába szegődött a horvát válogatott játékos, s öt esztendőre kötelezte el magát Torinóban, míg a zágrábi klub 23 millióval gazdagodik…..
Bibic21 2016.07.21 20:21:42
Meg nem erősített hírek szerint a Juventus kész elfogadni a Wolfsburg 30 millió eurós ajánlatát, melyet a németek Zaza leigazolása érdekében továbbítottak Torinóba. Az olasz válogatott támadó csupán negyedik volt a csatársok rangsorában a tavalyi szezonban, s többször is hangoztatta, hogy több…..
A Juventus egyeztetéseket kezdeményez a Chelsea vezetőségével Juan Cuadrado ügyében, akit összesen 24 millió euróért vásárolna meg az Öreg Hölgy, állítja a Sky Sport Italia. A kolumbiai válogatott az elmúlt szezont a torinói bajnokcsapatnál töltötte, ahol a Premier League-ben…..
A Bundesligában érintett Wolfsburg mindenképpen magához kívánja édesgetni a Juventus támadóját, Simone Zazát. A 25 éves játékos a Serie A előző szezonjában mindössze 19 alkalommal lépett pályára a torinói gárdában, s ezalatt öt gólt és egy gólpasszt jegyzett. A Daily Mail úgy értesült, hogy Dieter…..
Christian Eriksen ügynöke elismerte, a csütörtöki történelmi jelentőségű szavazás miatt arra ösztökéli ügyfelét, hagyja el az angol futballt. A britek döntése, hogy elhagyják az Európai Uniót mind a Roma mind a Juventus javát szolgálhatja, már ami a dán játékos…..
Bibic21 2016.06.25 19:02:25
Mivel Álvaro Morata visszatér a Real Madrid csapatához, a Juventus a támadószekciót az Arsenal csillagával, Alexis Sánchezzel vagy a Lazio csapatában futballozó Keita Balde Diaóval töltheti fel. Edinson Cavani és Romelu Lukaku túl költséges megoldásnak tűnik, ezért a Sky Sport…..
Csütörtökön Dani Alves bejelentette, hogy elbúcsúzik a Barcelona csapatától a nyáron, míg a tegnap késő este megerősítést kapott a futballkedvelő közönség arról, hol is fog futballozni jövőre a brazil csillag. A Barcelonánál nyolc évet játszó futballista…..
A 23 éves középpályás továbbra is az egyik legkeresettebb játékos Európában. A szépen sikerült bajnoki szezon után a zebrák vélhetően több érdeklődőre is számíthatnak a nyár folyamán. Ahogy közeledik az átigazolási szezon, Európa topklubjai hajtóvadászatot fognak indítani a legnagyobb tehetségek…..
Bibic21 2016.05.28 18:38:40
A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio szerint a Juventus pillanatnyilag ugyan teljes erőbedobással az AC Milan elleni, hétvégi Oalsz Kupa-döntőre összpontosít, azonban a mérkőzés lefújását követően, a klub minden energiáját és figyelmét az átigazolási piacra…..
Az olasz bajnokság frissen avatott bajnoka, a Juventus, valamint az első osztály biztos kiesője, a Hellas Verona csap össze egymással egy immár mindkét fél számára teljességgel tét nélküli mérkőzésen, amely kiváló alkalmat biztosít arra, hogy a Juventus harci tapasztalatot…..
A Juventus védője arra törekszik, hogy már az Empoli elleni mérkőzésen bevethető legyen. "Szeretnék visszatérni már a szombati mérkőzésen, s egészen július közepéig a csapat segítségére lenni." - fogalmazott a hátvéd. A védőjátékos a szezon második felében visszatérő sérülésekkel küzdött, azonban…..
A legfrissebb sajtóértesülések szerint a Juventus élni fog opciójával, s idén nyáron 25 millió euróért megvásárolja a Sassuolo tehetségét, Domenico Berardit. A támadó korábban a két klub közös tulajdonában állt, azonban a zebramezesek tavaly nyáron továbbadták a játékos…..