Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flower2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Titkos Űrprogram Szövetség emberei nemrég váratlan látogatást tettek a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum egyik marsi kolóniáján. Corey részletesen beszámol a nem mindennapi fejleményekről. Részletek a tovább után. 2015. Június 20. - Tudtam, hogy ez egy érdekes és…..
Flower2 2015.07.02 15:28:22
"a parancsnok röviden felvázolta a hely történetét, elmondta, hogy a létesítményben élők nem tudnak arról, hogy a Föld még mindig virágzó hely és lakható"

- Úgy látszik, a Marson is hazudnak az ottlakóknak, mint itt a Földön nekünk. Mesterségesen, hazugságokkal vagyunk elszeparálva egymástól.

"jelenleg is csaknem 900 civilizációval van érvényben lévő kereskedelmi megállapodásuk, és még ennél is több földönkívüli csoporttal kereskednek alkalomszerűen."

- Ez nem ellentmondás a korábbi idézethez képest?

"nem szabad "beszennyeznünk" a több évtizede zajló kísérletet, amely segíteni fog majd az emberiségnek."

- Haha! Ez egy újabb pimasz hazugság!

"A marsi emberek kizárólag ugyanolyan tiszálkodószereket használnak, és még a bőrünk pórusain keresztül a levegőbe kerülő és a táplálkozásunkról árulkodó illatok is furcsának tűnnek a számukra és azon nyomban észreveszik, ha valaki idegen érkezik."

- Minden nagyon részletes a Marsról, de vajon tudjuk-e, hogy az ottlakók mivel táplálkoznak, és az élelmiszert hogyan állítják elő?

- Vajon gyakorolnak-e valamilyen vallást, vagy ott is hazugságban tartják őket a vallási vezetők a reinkarnációval kapcsolatban?

"a kék/indigó gömb megjelent a szobában és visszavittek a nappalimba, pontosan oda, ahonnan elvittek."

- A kapott bakancsostól, ruhástól, amin a Titkos Űrprogram Szövetség emblémája díszelgett?