Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alkalmazott

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két érdekes és érdeklődésre számot tartó téma kerül ma terítékre, ugyanis mindkét témakörben nemrégiben született új szabályozás, melyek fontos változásokat ígérnek. Az egyik az engedély nélkül fúrt kutak legalizálása, a másik pedig az avarégetéssel kapcsolatos új rendelkezés. Terjengős bevezetés…..
Már a magyar mozikba is befutott Tarantino karrierjének utolsó előtti filmje (legalábbis azt ígéri, hogy a 10. után befejezi), amely alaposan megosztja még a rendező legnagyobb rajongóit is. Természetesen már a premier hetében leültünk megvitatni a filmet egy podcast erejéig, hogy aztán a másfél…..
Ránézésre éppen olyan ez a svéd gyártmányú bringa, mint rengeteg társa, ami miatt mégis egészen különös, az az alapanyaga. A mindösszesen 1000 példányban készült kerékpárt alig pár napja kapni...
Korábban már több ízben írtunk erről a témáról, ahol bemutattuk például azokat a jellegzetes necces alaphelyzeteket - külföldön szolgáló megözvegyült katona, fúrótornyon dolgozó jól kereső olajmunkás, akiknek mindig az igazi, élőben remélt randi előtt fogy el a pénze, hal meg az apja, zárolják a…..
Az ősz beköszöntével a természet is lelassul és az állatok mellett a növények is a "téli alvásra" hangolják magunkat. Ekkor már nagyon kevés gyümölcsfa terem, azok is inkább az évszak elején. Legjellemzőbben a szőlő, szilva, alma és körte az, amikhez hozzá tudunk jutni.…..
alkalmazott 2014.11.18 14:49:35
@Pierr Kardán: Pontosan hogy utóérő, akkor a legfinomabb, finom zselés állagú gyümölcshús.
Sajnos a megadott linkeken pont nem sokat lehet megtudni róla, de itt igen:forum.index.hu/Article/showArticle?t=9107936&la=132511080
alkalmazott 2014.11.18 16:31:53
@Pierr Kardán: Értem, vagyis neked nincsen ilyen fád azért hablatyolsz itt össze vissza mindent. :) Nekem van ilyen fám .
A hétvégén hosszas tanácskozás után az eurozóna pénzügyminiszerei megállapodtak Ciprus mentőcsomagjában, így az ország 10 milliárd eurós forráshoz juthat, amiből konszolidálhatja a görögországi veszteségei miatt megrogyott bankrendszerét, és elkerülheti a májusra…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..