Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wescoy25

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hasznos csecsebecse ez a Facebook. A minap is megihletett, amikor liberalissimus barátaim mozgolódására lettem figyelmes preambulum-ügyileg. Azóta viszont egy barátnénk rájött, hogy a pasija a legjobb barátnővel csalja. Ez pedig nem várt lavinát indított el az üzenőfalon,…..
wescoy25 2015.07.01 23:57:26
@Riley Kestrel: "Egyetértek azzal, hogy minden férfi seggfej." "gyakorlatilag mentális zombik esnek ki a felnőttkorba"

Köszönöm, hogy így ismeretlenül engem is véleményeztél. Vajon a te neveléseddel mit rontottak el, hogy ilyen gyűlölet él benned egy egész nem iránt, aminek jelentős része nem is olyan, amilyennek te az elvakultságod miatt látod?

"A megoldás az lenne, ha a kisgyermekkori nevelésbe is beillesztenék azt, hogy milyen eltérő szerepekben állhat helyt férfi és nő egyaránt (vö. traktoroslány), anélkül, hogy nemi identitását megkérdőjeleznénk."

Igen, a feministák szeretnék, ha eltűnnének a nemek, és mindenki androgün lenne. Pedig ha még érdekel minket, hogy emberek vagyunk, akkor bizony vannak nemek, méghozzá más célokkal, képességekkel, és lehetőségekkel, ez pedig nem tudom, miért annyira borzasztó. Nem biztos, hogy egy nő alkalmas mindenre, amire egy férfi és fordítva, de még ha igen, akkor sem biztos, hogy boldogabb lesz tőle, vagy jobban végzi, mint a másik nem egy tagja. Egyébként pedig senki nem tiltja, hogy egy nő valamilyen férfitevékenységet űzzön.

"Miközben a mai társadalom, és főleg a munka, tudomány világa olyannyira komplex, hogy csoporttevékenység, kooperatív munka és közösségi döntés nélkül egyszerűen képtelenség produktumot, hozzáadott értéket elérni."

A mai társadalom nem "A" társadalom, nem az emberiség legtökéletesebb együttélési formája, nem a létezésünk legvégső célja. Az ember nem azért van, hogy mosollyal az arcán mítingeken rejszoljon, és örüljön, hogy minden milyen rózsaszínűen csodás. Megfelelés, beilleszkedés, személyiség feladása - ezek nem lehetnek célok egy ember számára, csak az, hogy számára megfelelő, őszinte és szabad életet keressen. Te már nem is embereket akarsz, hanem birkákat - nevelni.