Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metami

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem taxiztam, autót meg leginkább a panorámatető megléte vagy szín alapján tudnék választani, de azt még én is látom, hogy a Citroen honlapjának "Ajánlatok taxisoknak" menüjében ott van a C-Elysee. Hogy aztán ez pont nem annyira alkalmas arra, hogy az ember egész nap benne…..
Béla megbolondult. Jó, mindig is egy kis troll volt, ha valaki kérdezett tőle valamit, akkor csak odavetett valamit, a tanárok sem nagyon mertek rászólni, mert az alapítványi iskolát tulajdonképpen az apja pénze…..
Metami 2015.08.05 13:10:44
@Brumm Brumi: Reméltem, hogy egy hosszabb listát fogsz felhozni. Minden rezsimnek megvan a maga rákfenéje és mindenhol lopnak, mindenhonnan. Ezért szokták mondani, hogy 4 évente gengszterváltás zajlik.
Egyébként senki sem mondta, és senki sem hozta fel, hogy korábban nem így volt, vagy korábban nem volt senki és semmi korrumpálva.

A gusztustalankodás ott kezdődik, hogy már lassan 6 éve Viktor diktatúrájában élünk és a kínos kérdésekben még mindig 2010 előttre mutogatnak. Mert ott lett minden elrontva és ezért nem lehet ma, olyan jó senkinek sem.

Tudod mi ma az európai demokrácia? Menj le a határhoz és nézd meg, amíg még átlépheted, mert nemsokára kerítés lesz a helyén szögesdróttal.
A minyonok, ezek a kis cuki sárga istencsapások igen komoly rajongótábort szereztek maguknak az elmúlt években. Annyira, hogy önálló filmjük FB-oldalán láttunk felnőtt embereket azon háborogni, hogy csak a vízfejben élő pestieknek jut promójáték, pedig a magyar vidék is…..
Én még ilyen gyönyörűen megfogalmazva nem olvastam érvelést arról, hogy valójában a vásárló érdekében történik a töpörödés. Kár, hogy a boltok polcain lévő árból a hagyományos, burkolt áremelés trükkre gyanakszik inkább az egyszeri vásárló, mint Loco. Kedves…..
Metami 2015.07.24 09:44:00
@AtiSnatch: :D

Respect
Metami 2015.07.24 09:59:55
@Egysimaegyfordított: Ezt te sem gondoltad komolyan.
  Sasvári kolléga sasolja a lejáratot, mert szerinte ott van a kutya elásva jó kóla ügyben. Egyetért vele vagy nem? Bökjön úgy.  Tisztelt Homár, Már évek óta tervezem, hogy levelem megírom a blognak, de mindig találtam hasznosabb elfoglaltságot. Most viszont jön a Forma-1…..
Metami 2015.07.09 12:48:10
@CID: Mert te nem vagy minőségellenőr, szemben a poszterrel, aki 15 éve csinálja. HOBBIBÓL!

Apropó whiskey-vel próbáltad már?
Metami 2015.07.09 13:45:18
@atörökkk: Lehet, hogy azért fogyasztja minden nap 15 éve, mert utána a gyíkot az üres üvegbe könnyezteti bele. Az üveg szája az ideális méret számára, melybe belefér és nem harangozik benne.
"Úgy tűnik a Nemzeti Parkolási Szisztéma nincs felkészülve a forintokkal vacakolás helyett mobillal fizetni akaró külföldiekre. Vagy legalább is nem igazán akar segíteni nekik." Tavaly augusztusban írtuk ez. Majdnem egy évvel később  csak a helyszín változott, a helyzet…..