Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csadi Zoltán

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év nem csak azért különleges, mert 25. alkalommal kerül megrendezésre a Rákóczi Mozgótábor, hanem azért is, mert elkészült az első videóklippünk. Fogadjátok sok szeretettel!..
Hát akkor, íme, az utolsó bejelentkezés, a 2015-ös Rákóczi Tábor lezárása, a befejező naplóbejegyzés. Két nappal ezelőtt ért véget a huszonkettedik Tábor. A fiatalok haza indultak szülőföldjükre és lassan a tengerentúli vezetők is visszatérnek Kanadába és az Egyesült…..
Leírhatatlanul szerencsés embernek érzem magam azért, mert eljuthattam a Rákóczi Mozgótáborba. Amikor elhagytuk Románia területét, az egyik vezetőnk azt mondta: „A Mozgótábor a lehető legjobb dolog, ami megtörténhet veletek középiskolás éveitek során”. Abban a pillanatban…..
      ..
A 6 órai ébresztő ellenére vidáman indult a mai reggel Pécsett. Három lelkes fiatal a szobákból álmosan kitámolygó társaiknak egyenként jó reggelt kívántak és tapssal köszöntötték őket. Ezután még kedvesen érdeklődtek a hogylétük felől és emlékeztették őket, hogy a…..
A mai csodás napunkat reggel hét órai ébredéssel kezdtük, a finom reggeli után elindultunk megtekinteni Pécs városát. Idegenvezetőnk Várszegi Csaba volt, aki elsőként a bazilikához vezetett el minket. Román stílusban épült öthajós bazilikát tekintettünk meg, amelyet 1074-ben…..
Hát elkezdődött. A huszonkettedik. Én még csak 13 éve működök a táborban. Kezdetben segédvezető, majd csoportvezető és végül táborszervező. Rengeteg élmény, emlék, gondolat ami eszembe jut. Nehéz lenne egyet kiemelni. Ami megmarad és mindig ugyanúgy, ugyan olyan erővel hat…..