Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonbraun

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az otthonrol.hu klasszikus távmunka szolgáltatás. Ahogy írják, a crowdsoursing egyik hazai sikertörténetének tekinthetjük őket. A crowdsourcing nem más, mint amikor egy nagyobb léptékű feladatot (esetünkben pl. elhangzó szöveg gépelését) kis részekre darabolják, majd rengeteg…..
Kis oldalamnak nagyon egyszerű célja van. Szeretném összefoglalni azokat a távmunka, internetes munka és otthoni munka lehetőségeket, amelyekkel eddigi netes bóklászásaim során találkoztam. Ha már te is találkoztál ilyenekkel, akkor biztos feltűnt, hogy vannak ezek között olyanok,…..
E-könyv olvasók Keres-kínál 2010.08.17 08:07:00
Úgy látom, a bel- és külkereskedelmi helyzet már odáig fokozódott, hogy érdemes lett önálló topikot nyitni azoknak az olvtársaknak, akik szeretnének kinőtt, meghaladott vagy más okból eladósorba került olvasóeszközeiknek piacot keresni. Ugyancsak ide várjuk szeretettel azokat,…..
Lambda Fejlesztőkörnyezet 2009.05.15 01:18:00
Megfelelő fejlesztőkörnyezet keresése közben egy problémába, legalábbis annak látszó dologba ütköztem. Minden elérhető forrás az Emacs használatát javasolta. Erről tudni kell, hogy egyike azon szoftvereknek, amelyek kettéosztják a világot (a másik tudtommal a vi). Vannak, akik…..
Lambda Környezet kiépítése 2 2009.05.15 00:04:00
Múltkor ott hajítottuk el a fonalat, hogy van egy feltelepített, de ki nem próbált Lisp-ünk az SBCL képében. Itt az ideje, hogy ki is próbáljuk. Egyik egyszerű módja a clbuild-del történik (ha már fent van): ./clbuild lisp. Némi szöveg után egy barátságos csillagot kell…..
Lambda Környezet kiépítése 1 2009.05.10 11:51:00
Kezdjük azzal, hogy ki kell építeni a szükséges környezetet. Illetve még előtte azt, hogy a sokféle Lisp közül én a Common Lisppel foglalkozom itt. És persze ennek is van több nyílt forrású változata, mint például az SBCL (Steel Bank Common Lisp), CMU CL, CLISP, Allegro CL…..
Lambda Mi az hogy lambda? 2009.05.07 23:58:00
E blog címében a lambda a lambda kalkulusra utal. Ebből persze számtalan további kérdés fakad, például, hogy az meg miaz.Ez egy formális rendszer, amely függvényekkel foglalkozik. Biztos sokmindenre jó, de én most a funkcionális programozással, illetve ennek is egy igen régi…..