Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldvikexx

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénz nincs benne, veríték és elhalt agysejtek annál inkább, viszont az kurva jó érzés meg ma, 10 évvel a blog indulása után is, amikor a villamoson valaki hangosan röhög azon a poszton, amit az ember írt, és te meg próbálod kitalálni, éppen melyik poén ütött be nála. Amikre most keresünk írókat…..
Goldvikexx 2018.08.15 13:10:27
Goldvikexx 2018.08.27 10:49:40
@sixx: Killing Eve S01E01-et írom, hova küldjem ha kész vagyok vele?
Egy kávézóban nyitjuk a nyolcadik részt, ahol először Babett és Rita beszélik ki Bogi, Babett fekete-arany partiján tanúsított viselkedését, majd kisvártatva odaér a kibeszélt fél is, és ekkor már hármasban rágják a gittet. Babett és Rita bocsánatkérést várna Bogitól,…..
Goldvikexx 2017.11.30 18:56:43
A múltkori adásban még úgy tűnt, Vivi tele szájjal röhög a Bódi Margó hangon beszélő asztrológus (Fecsó szerint asztronauta) jóslatán, de így a hatodikra átértékelte és masszív konyhapult csapkodással hívja fel párja figyelmét, aki  először a kamerának játszva, laptopból felpillantva érdeklődi, hogy…..
Goldvikexx 2017.11.09 13:15:51
 Az előző részben indított Babett-Vivi háborút kicsit félretesszük, de Babettet nem, mert ő rájött, hogy neki brandet kell építeni, és erre az a legjobb, ha elmegy Yvonne-hoz, aki üzletasszony, és aki megtévesztésig hasonlít egy luxifelire, megfeszített bőr az arcon, a szemöldöknél túlcsorduló…..
Goldvikexx 2017.10.10 12:53:28
@Malacfóka: köszi, mindig tanul valami újat az ember.:) ettől függetlenül, tuti hogy nem egyedüli nő a háremben.
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Goldvikexx 2017.10.06 13:00:17
@ethan blow: szívemből szóltál. Abba is hagyom a lottózást, nehogy egyszer megnyerjem és ilyenné váljak mint ezek....
Ezzel a bejegyzéssel nem leszek túl népszerű, mivel őszinte véleményt amúgy is ritkán vágnak a másik szemébe, mégis vállalom. A lufi ki fog pukkadni és nagyot fog szólni! A budapesti használtlakás piac 2014 elejétől tartó meredek emelkedése 2016-ra már kezdett kifulladni és idén pedig már csökkenés…..
A vállalati szférában állandó téma az, hogy miként lehet összehangolni a munkát és a magánéletet. Az a jobb, ha valaki 5-kor leteszi a lantot és utána elfelejt mindent, ami a feladataival kapcsolatos, vagy az, ha bármikor elérhető és hadba állítható, cserébe nap közben elintézi ügyes-bajos dolgait?…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Egy multinacionális vállalat dolgozója vagyok 8 éve,ez alatt volt lehetőségem több munkakört is végezni. Csapatunk 2 éve új kollégával bővült,aki általam korábban is végzett…..
Feltettek egy kérdést 6000 cégnek, ami a következőképpen hangzott: "Melyik mobilos appokat utáljátok a legjobban?" És jő válasz... Amiben persze nem volt sok köszönet. Főnökök rémei A mobilos informatika egyik legkomolyabb cége, a kaliforniai Mobilelron által készített…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Szivárványos profilképek, elismerő bólintások, gyűlölködés és fröcsögés. Az elmúlt napokban a web minden szeglete a melegházasságról, a szerelem győzelméről vagy – éppen szemléletmód szerint – közellenségnek titulált homoszexuálisokról szólt. Az USA-ban meghozott…..