Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FESTRATS

393 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion rekonstrukciója után, egy teljesen megújult környezet várta a látogatókat, a szervezők igen látványos, és komfortos körülmények között…..
Pontos nézőszám még nincs, és még a zárónap programja is hátra van, de már most biztos, hogy az idei Campus Fesztivál minden várakozását felülmúlta a szervezőknek. „Sikerült nagyon jól kihasználnunk a Nagyerdei Stadion melletti park valamennyi adottságát, a…..
Minden várakozást felülmúlt a debreceni Campus Fesztivál első napja, csütörtökön valamennyi helyszín beindult, nyolc színpad és számos program várta a fesztiválozókat.  „A nulladik naphoz hasonlóan folytatódott a látogatói tendencia, bár még pontos számokat nem tudunk,…..
A Hurkatöltő és a VAN zenekar koncertjével elkezdődött a debreceni Campus Fesztivál.  A Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően megújult környezetben, még magasabb színvonalon, ötcsillagos fesztivál helyszínen várja látogatóit, a tavaly több mint hatvanezer…..
Szerdán kezdődik Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn. A Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően a Campus Fesztivál megújult környezetben, még magasabb színvonalon, igényes helyszínen várja látogatóit. Az előző évekhez hasonlóan…..
Tucatnyi újabb névvel jelentkezett a Sziget, köztük nagy visszatérők és aktuális sztárok, ahogy ez a Szigeten már lenni szokott. Jön például a “ska egyik ékköve”-ként titulált Madness, Sir Bob Cornelius Rifo, DJ elektronikus zenei projektje, a The Bloody Beetroots, az amerikai…..
Idén is jön Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn. A Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően a Campus Fesztivál megújult környezetben, még magasabb színvonalon, igényes helyszínen várja látogatóit. Tavaly több mint hatvanezer…..
Az idei Campus Fesztiválon különböző külföldi előadók szórakoztatnak majd minket a színpadon. Némelyik közölük ismeretlen lehet olvasóinknak, így jöjjön egy kis szintfelhozzó fejtágító.   The Asteroids Galaxy Tour (DK)  A pszihedelikus popot játszó dán bandát 2007…..
A mocskosan fülledt betondzsungelből kiszabadulva mindig öröm az alföldi zöldben gázolni. Egy hét a nyárból, amikor a magyarhon legbarátságosabb fesztiválján dorbézolhat egy városi patkány. Vigyázz Béka, mert jövünk! Idén is megrendezésre kerül a debreceni Campus…..
Régi motorosokkal, zenei fellépőkkel és kaszkadőrshow-val zajlott a 15. jubileumi Harley-Davidson Open Road Fesztivál sajtótájékoztatója 2014. május 21-én, a Harley-Davidson Bázisán. Az eseményen jelen volt Dobai Attila főszervező, Alsóörs polgármestere, a fesztivál…..
Lendületesen indult a 2014-es év a Harley-Davidson Budapest Bázisán, ahol Szezonnyitó Ünnepség és Nyílt Nap keretében köszöntötték a motoros tavaszt. Az eseményen szép számmal jelentek meg a márka és a motorok rajongói, valamint családtagjaik, barátok és sok érdeklődő. A…..
A 2014. június 4-8. között rendezzük meg a 15. Jubileumi Harley-Davidson Open Road Festet, és idén azenés-motoros őrület legnagyobb fellépője a rock zene koronázatlan királynője, a legendás Bonnie Tylerlesz, aki tavaly Rómában több tízezer motorosnak adott koncertet a…..
Alig köszöntött be a tavasz, a Harley-Davidson máris 3 új modellt mutatott be.  2014. március 21-én „silent” sajtótájékoztató keretein belül bemutatták a nagy múltú Harley-Davidson új modelljeit, amely egybeforrt a 15. Jubileumi Harley-Davidson Open Road motoros fesztivállal…..
A VII. BME Egyetemi Napok számokban: - közel 10.000 négyzetméteren,- ~2000 négyzetméter sátorban,- 4 zenei helyszínen,- több, mint 50 illemhellyel,- több száz ülőhelyen vár- összesen 24 óra tömény bulizás! Ki ne hagyd a VII. BME Egyetemi Napokat 2013. szeptember 17. és 19.…..
A hazai irodalmi élet feltörekvő fiatal tehetségei látogatnak el a VII. BME Egyetemi Napokra az Infóparkba. Hitted volna a gimiben, hogy pont egy fesztiválon fogsz összefutni a költészettel és még élvezni is fogod? Lefogadom, hogy nem! A slam poetry, amely szabadfordításban „ütős…..
BME Egyetemi Napokon szeptember 17.  20:00 Kalinka Stage Tedd fel a kezedMert én más vagyokJobb, ha rámhagyodMajd én játszom veled!   BME Egyetemi Napokon szeptember 17.  21:00 Kalinka Stage Nyár van és semmi baj! Olvadok, mint a vaj.Kend be a hátam és szeress…..
A hazai hip hop élet legnagyobb alakjai látogatnak el a VII. BME Egyetemi Napokra az Infóparkba. Nem véletlen, hogy már évek óta jelen vannak a rendezvényen, hiszen minden évben a legpörgősebb bulikat ők csinálják. Az Egyetemi Napokon szeptember 18-án – szerdán – 20:00-tól lép…..
Szem kinyit! Hmm, hol a hőség?! Jah, nagy szél. Nincs hőség. Nagyon jól meg lehet maradni a sátorban. Hmm, mennyi is az idő? Jah, hogy már elmúlt dél, akkor ideje lesz felkelni. Irány a meleg vizes zuhanyzó és indulhat az újabb nap a fesztiválon! De ez a nap jelentősen…..
Szem kinyit. Mi ez a hőség? Jah, sátor a napon. Mennyi is az idő? Fúú, még csak fél 9 és már meg lehet halni a melegtől. Nem lesz ez így jó! Kinyitottam a sátramat, hogy jöjjön be egy kis levegő, de hát ez sem sokat segített. Így hamar kiköltöztem a partra aludni, ahol az…..
Ha eszetlen nagyot akarsz bulizni, akkor mindig érdemes egyetemistákhoz verődni, hisz zabolátlan alkohol imádatuknak és fékezhetetlen szenvedélyüknek nincs párja a Világon. A BME Egyetemi Napok eme eszenciát próbálja kordában tartani, és precíz dózisba bárki szervezetébe juttatni…..
Mikor leszálltam Zamárdiban a vonatról már látszott, hogy felkeltette az emberek figyelmét a fesztivál. Rengetegen voltak sátorral, hátizsákkal, akik egy cél felé haladtak. Így nekem sem volt nehéz egy 10-15 perces séta után megtalálnom a fesztivál területét, de ami ott fogadott…..
2009, SCOOTER, BME EGYETEMI NAPOK… Csak 3 szó, ami örökre beleívódott Budapest történetébe. Négy év után ismét az Egyetemi Napok Nagyszínpadán: H.P. Baxxter a SCOOTER frontembere! A techno koronázatlan királya és a 90-es évek talán legismertebb német együttese a Scooter…..
A Szegedi Ifjúsági Napokon az augusztus 20-i ingyenes 0. nappal együtt összesen 83 ezer fesztiválozó volt jelen. Hetijegyekből a tavalyi évhez képest 50 %-kal többet vásároltak, a napijegyekből pedig dupla annyi kelt el, mint 2012-ben. Az ingyenes 0. napot leszámítva a legsikeresebb…..
Sikerrel zárult a Szegedi Ifjúsági Napok 3. napja is, mely újabb nagy fellépőkkel, fergeteges hangulatú koncertekkel és változatos programokkal várta az érdeklődőket az Újszegedi Partfürdőre. A kora délutántól kezdődő koncertek sokféle zenei stílust vonultattak fel, a…..